Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Było więcej tylko gdzieś mi posta wcięło.

Dziś na spacerze nastąpiły dwie rzeczy które po prostu musiałam uwiecznić(dobrze że miałam aparat- intuicja jakaś czy coś...).

Pierwsza:

(dla niewtajemniczonych- Orient NIE aportuje...)

Posted

Druga: Orient jeden z najbardziej agresywnych labradorów- BAWIŁ się z suczką, nawet jej za bardzo nie chciał zjeść. Malamutka, ma 6 miesięcy...

Posted

wow ile fotek :evil_lol:
a Malamucik ma ładną obróżkę :loveu:
ej jakoś dziwnie czas działa na dogo...moje posty znajdują się nad postami ludzi którzy pisali przede mną :cool1:

Posted

Dziś 2 i pół godziny na spacerze. Nawet nie wiecie jak żałuję, że bez aparatu...:(

Bawił się z dwiema sukami, jest brudny jak niewiem, ale za to jaki szczęśliwy...

Gdyby nie to, że jak ja mówię, że psa sie nie dokarmia, to Orient non stop coś żre jak nie widzę, to byłby szczuplutki, ale nikomu nie jestem w stanie wytłumaczyć, że on już ledwo chodzi...

Fotki wczorajsze jeszcze;)

Posted

[quote name='Gonitwa']Dziś 2 i pół godziny na spacerze. Nawet nie wiecie jak żałuję, że bez aparatu...:(

Bawił się z dwiema sukami, jest brudny jak niewiem, ale za to jaki szczęśliwy...

ehh skąd ja to znam :shake::shake: zawsze kiedy jest potrzebny aparat to go nie ma :shake:

a ludziom powiedz że jak pies przestanie chodzić to będzie ich wina...

Posted

Znajoma labka nie miała jeszcze roku, kiedy niefortunnie złamała nogę podczas zabawy. Przez jej łakomstwo odłożylo się trochę tłuszczyku tu i ówdzie, więc lekarz powiedział, że jeśli kiedykolwiek ma normalnie chodzić, to DIETKA! I podobno już na zawsze. Orient, spaślaczku, uważaj na siebie! Nie martw już Gośki więcej.

Posted

Vectra napisał(a):
nooo , okrąglutki to Oriencik jest :diabloti:
ciężko jest odchudzić psa :mdleje:

Jest się do czego psytulić... Co to jest te 40 kg.... Przynajmniej z 5-6 za dużo:roll:

Posted

Gonitwa napisał(a):
Jest się do czego psytulić... Co to jest te 40 kg.... Przynajmniej z 5-6 za dużo:roll:

też wolę się do mięska tulić niż do gnatów :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...