clockwork Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Gonitwa']Kfiatki, które dostałam... http://img91.imageshack.us/img91/9961/orient014be9.jpg ta fura za oknem... to też na 18tke :cool3::cool3: [quote name='Gonitwa'] Co najciekawsze- Orient w styczniu kończy 5 lat, a wet określił go na maksymalnie rok i 2 miesiące... brawa dla weta... :diabloti: Oriencik... brudasek i grubasek :loveu::loveu: GONI!!!! poka sie po wizycie u KOSMETYCZKI :mdleje: prosiłam.. nie do kosmetyczki :shake: to nie jest sterylna robota... strzelanie z pistoletu, i srebrne alergizujące kolczyki ...........................................
Alicja Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='clockwork']http://img91.imageshack.us/img91/9961/orient014be9.jpg ta fura za oknem... to też na 18tke :cool3::cool3: brawa dla weta... :diabloti: Oriencik... brudasek i grubasek :loveu::loveu: GONI!!!! poka sie po wizycie u KOSMETYCZKI :mdleje: prosiłam.. nie do kosmetyczki :shake: to nie jest sterylna robota... strzelanie z pistoletu, i srebrne alergizujące kolczyki ........................................... :roll:dyć pisalam ...czy poczytała dokladnie co napisałaś ...bo wiedziałam w czym rzecz..... Goni ..napisz jak i co :razz:
Gonitwa Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Fura nie moja, niestety- mojej "kochanej" rodzinki co mieszka nade mną... Spokojnie, żyję. Nie z pistoletu- igła i ciach;) Kolczyk bio jakiśtam, nie srebrny i bez niklu w każdym bądź razie;) Ależ emowato wyszłam...:):) I nie za bardzo spuchłam nawet;)
diabelkowa Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 fajnie :) mi moje 10 kolczykow starczy ;] powoli zarastam bylo 13 :)
Gonitwa Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Ja mam tylko 9... Ale mam nadzieję, że na tym się nie skończy... Gdzie masz kolczyki?
Gonitwa Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='Matusz']a ja nie mam żadnego :evil_lol::eviltong: Szkoda.......:diabloti:
Matusz Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Gonitwa']Szkoda.......:diabloti: i mieć nie będę ....:diabloti:
Gonitwa Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='Matusz']i mieć nie będę ....:diabloti: A czemu? A dlaczego? :cool3: No dooooobraaaaa.....:eviltong:
Alicja Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Goni ..widać jest oki...bo u Magdy widzialam nie raz takie artystki co sobie krzywdę zrobiły:razz:i nie słuchaly zaleceń ...ale to wszystko chyba Madzia ci napisała co i jak ;)
Gonitwa Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Póki co wszystko w porządku, nie wiem kiedy było by coś widać, ja mam kolczyk dopiero od wczoraj od godziny 14.30;) Ale nic nie boli, nie puchnie... Tylko kolczyk długi i mnie drażni, ale przetrzymam do zagojenia bo i tak chcę podkowę;)
Vectra Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 ała :diabloti: http://img141.imageshack.us/img141/3844/obraz0143bt0.jpg
Dada Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Jaki Orient tłuściutki :loveu:, ale chyba labki tak mają :diabloti: Gratuluję kolejnego kolczyka, miałam 3 dziurki, mam teraz dwie i wystarczy :evil_lol:
clockwork Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Gonitwa'] Spokojnie, żyję. Nie z pistoletu- igła i ciach;) Kolczyk bio jakiśtam, nie srebrny i bez niklu w każdym bądź razie no to jak igła i bioplast to wpożo ;) bo kosmetyczki zazwyczaj strzelają z pistoletów :p a to jest paskudztwo :shake: ale ta kosmetyczka była... taka... :hmmmm: unijnoprzepisowa ;) [quote name='Gonitwa']Póki co wszystko w porządku, nie wiem kiedy było by coś widać, ja mam kolczyk dopiero od wczoraj od godziny 14.30;) Ale nic nie boli, nie puchnie... Tylko kolczyk długi i mnie drażni, ale przetrzymam do zagojenia bo i tak chcę podkowę;) w razie opuchlizny- przykładaj lód... a drazni cie nie dlatego że długi ino dlatego że nieprzyzwyczajona ;) za tydzień nie bedziesz czuła że go masz ;) gratulejszyn... kolejnej dziury :diabloti: i mizianiec dla
Gonitwa Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 O jaaa... Ale to za mną chodzi teraz... http://www.wrzuta.pl/audio/3uuAX79K9g/cool_kids_of_death_-_znam_cie_na_pamiec chociaż nie przepadam za tym zespołem....
Kincia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Fajny kolczyk :D Tylko ja bym wolala juz bardziej w pepku :diabloti:
emdziolek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Gonitwa']O jaaa... Ale to za mną chodzi teraz... http://www.wrzuta.pl/audio/3uuAX79K9g/cool_kids_of_death_-_znam_cie_na_pamiec chociaż nie przepadam za tym zespołem.... Ja tego zespołu wole " Mamy butelkiz benzyną i kamienie, wymierzone w Ciebie" Kolorowych snów Gosiu:loveu: Wymiziaj łobuza:lol:
Gonitwa Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Kolczyk w pępku? Odpada... A łobuz śpi i japę drze przez sen, znowu się coś dzidziusiowi śni... Wymiziany;)
Kincia Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Gonitwa napisał(a):Kolczyk w pępku? Odpada... A łobuz śpi i japę drze przez sen, znowu się coś dzidziusiowi śni... Wymiziany;) Czemu odpada :D?
clockwork Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 cze :hmmmm: Orient z gonitwą :eviltong::eviltong:
Gonitwa Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Hejo, hejo;) U nas pustki jak zwykle, może jutro coś cyknę, bo sama nie pamiętam jak mój pies wygląda, tyle na dgm siedzę;)
Alicja Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Gonitwa']Hejo, hejo;) U nas pustki jak zwykle, może jutro coś cyknę, bo sama nie pamiętam jak mój pies wygląda, tyle na dgm siedzę;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:no pięknie ......:eviltong:
diabelkowa Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 dawaj fotki :)) jak kolczyk :) ja mialam fajny kolczyk z czacha ale zgubilam ;] teraz mam czarny :)
Recommended Posts