Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gonitwa']Kfiatki, które dostałam...

http://img91.imageshack.us/img91/9961/orient014be9.jpg
ta fura za oknem... to też na 18tke :cool3::cool3:

[quote name='Gonitwa']

Co najciekawsze- Orient w styczniu kończy 5 lat, a wet określił go na maksymalnie rok i 2 miesiące...
brawa dla weta... :diabloti:
Oriencik... brudasek i grubasek :loveu::loveu:

GONI!!!! poka sie po wizycie u KOSMETYCZKI :mdleje:
prosiłam.. nie do kosmetyczki :shake: to nie jest sterylna robota... strzelanie z pistoletu, i srebrne alergizujące kolczyki ...........................................

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']http://img91.imageshack.us/img91/9961/orient014be9.jpg
ta fura za oknem... to też na 18tke :cool3::cool3:

brawa dla weta... :diabloti:
Oriencik... brudasek i grubasek :loveu::loveu:

GONI!!!! poka sie po wizycie u KOSMETYCZKI :mdleje:
prosiłam.. nie do kosmetyczki :shake: to nie jest sterylna robota... strzelanie z pistoletu, i srebrne alergizujące kolczyki ...........................................

:roll:dyć pisalam ...czy poczytała dokladnie co napisałaś ...bo wiedziałam w czym rzecz.....
Goni ..napisz jak i co :razz:

Posted

Fura nie moja, niestety- mojej "kochanej" rodzinki co mieszka nade mną...

Spokojnie, żyję. Nie z pistoletu- igła i ciach;) Kolczyk bio jakiśtam, nie srebrny i bez niklu w każdym bądź razie;)

Ależ emowato wyszłam...:):) I nie za bardzo spuchłam nawet;)

Posted

Goni ..widać jest oki...bo u Magdy widzialam nie raz takie artystki co sobie krzywdę zrobiły:razz:i nie słuchaly zaleceń ...ale to wszystko chyba Madzia ci napisała co i jak ;)

Posted

Póki co wszystko w porządku, nie wiem kiedy było by coś widać, ja mam kolczyk dopiero od wczoraj od godziny 14.30;) Ale nic nie boli, nie puchnie... Tylko kolczyk długi i mnie drażni, ale przetrzymam do zagojenia bo i tak chcę podkowę;)

Posted

Jaki Orient tłuściutki :loveu:, ale chyba labki tak mają :diabloti:
Gratuluję kolejnego kolczyka, miałam 3 dziurki, mam teraz dwie i wystarczy :evil_lol:

Posted

[quote name='Gonitwa']
Spokojnie, żyję. Nie z pistoletu- igła i ciach;) Kolczyk bio jakiśtam, nie srebrny i bez niklu w każdym bądź razie
no to jak igła i bioplast to wpożo ;) bo kosmetyczki zazwyczaj strzelają z pistoletów :p a to jest paskudztwo :shake: ale ta kosmetyczka była... taka... :hmmmm: unijnoprzepisowa ;)

[quote name='Gonitwa']Póki co wszystko w porządku, nie wiem kiedy było by coś widać, ja mam kolczyk dopiero od wczoraj od godziny 14.30;) Ale nic nie boli, nie puchnie... Tylko kolczyk długi i mnie drażni, ale przetrzymam do zagojenia bo i tak chcę podkowę;)
w razie opuchlizny- przykładaj lód... a drazni cie nie dlatego że długi ino dlatego że nieprzyzwyczajona ;) za tydzień nie bedziesz czuła że go masz ;)

gratulejszyn... kolejnej dziury :diabloti:

i mizianiec dla

Posted

Gonitwa napisał(a):
Kolczyk w pępku? Odpada...

A łobuz śpi i japę drze przez sen, znowu się coś dzidziusiowi śni...

Wymiziany;)

Czemu odpada :D?

Posted

[quote name='Gonitwa']Hejo, hejo;)
U nas pustki jak zwykle, może jutro coś cyknę, bo sama nie pamiętam jak mój pies wygląda, tyle na dgm siedzę;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:no pięknie ......:eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...