Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ucieszył się ale był nieco zakłopotany- chyba chciał już szybko wracać, a glupia pani została na herbatkę;)

Co najciekawsze- Orient w styczniu kończy 5 lat, a wet określił go na maksymalnie rok i 2 miesiące...

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gonitwa']Ucieszył się ale był nieco zakłopotany- chyba chciał już szybko wracać, a glupia pani została na herbatkę;)

Co najciekawsze- Orient w styczniu kończy 5 lat, a wet określił go na maksymalnie rok i 2 miesiące...
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:świetne ;)

Posted

[quote name='Gonitwa']Kolejna co nick zmieniła? Przecież mi kupę lat zajmie nim się znowu przyzwyczaję!
:razz:...oj niewiele mi się zmieniło ....wywaliłam tylko nazwisko ;)...imię forever to samo .....szczerze przyznam że imię swoje lubie :roll:

Posted

Niewiele, ale zawsze... No nic jakoś sobie poradzę...

Ja swoje... powiedzmy toleruję. Nienawidzę jak ktoś mówi do mnie "Małgosiu" czy "Małgoniu"...

Posted

[quote name='Gonitwa']Niewiele, ale zawsze... No nic jakoś sobie poradzę...

;)..nie jest źle

Ja swoje... powiedzmy toleruję. Nienawidzę jak ktoś mówi do mnie "Małgosiu" czy "Małgoniu"...
ja nie lubię tylko formy w stylu Alina wszakże Alina to odrębne imie i mi się też ono nie podoba ....a Alicja , Ala ...spox:razz:

Posted

Gonitwa napisał(a):

moze wet okrela po zachowaniu? :cool3: bo jesli Orient to nadal wulkan energii to okreslil go na rok :loveu:

ale zguba sliczna:loveu:

Posted

A Orient dobrze. Właśnie wymroził tyłek na podwórku a teraz konsumuje kopyta z bliżej nieokreślonego stworzenia... U nas teraz 6st C ale wydaje się być znacznie zimniej i trawa oszroniona....

Posted

Gonitwa napisał(a):
A Orient dobrze. Właśnie wymroził tyłek na podwórku a teraz konsumuje kopyta z bliżej nieokreślonego stworzenia... U nas teraz 6st C ale wydaje się być znacznie zimniej i trawa oszroniona....

...przeczytalam...kamien z serca...:loveu:
i wlasnie po to sie powinno oznaczac psy...gdyby nie tatuza byc moze bylby juz w bialymstoku...
a co do wieku...moj ma 8lat prawie a wszyscy go za dwulatka biora:diabloti:

Posted

A mój potwór ma skończone 12 lat a większość osób bierze go za szczeniaka lub za bardzo młodego psa.:eviltong:
Strasznie się cieszę, że Orient się znalazł...

Posted

ależ się cieszę, że Orient się odnalazł :multi: super, że to okazał się być on:)
pewnie skakałaś z radości, jak go zobaczyłaś?:)
uściskaj go ode mnie:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...