Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Goni.........................................................................
kurde ale sie denerwuje.....w koncu wszytskie psy nasze sa:roll:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Orient już jest ze mną w domu. Przepraszam, że tak długo, ale nie mogłam podłączyć się do sieci...:angryy:
Nie wytrzymałam do dwunastej- poszłam szukać kobiety już chwilę po ósmej. Przyjęto mnie miło- córka kobiety wpadła w rozpacz- ale obiecałam odwiedziny za jakiś czas no i ma ona wpadać do mnie;)
Podobno Orient latał za jakimiś dzieciakami nieopodal domu tychże ludzi.
Oni nie mogli go zatrzymać, nawet zaczęli szukać dla Orienta domu. Kasy u nich zbyt dużo nie ma, z resztą sama widziałam. :roll:
Ale psa mi rozbestwili tak, ze bardziej to się chyba nie da.:diabloti: Jest jeszcze grubszy niż był:angryy:
Wstawię później jakieś fotki, jak mi się neostrada połączyć zechce:cool3:

Posted

Gonitwa napisał(a):
Orient już jest ze mną w domu. Przepraszam, że tak długo, ale nie mogłam podłączyć się do sieci...:angryy:
Nie wytrzymałam do dwunastej- poszłam szukać kobiety już chwilę po ósmej. Przyjęto mnie miło- córka kobiety wpadła w rozpacz- ale obiecałam odwiedziny za jakiś czas no i ma ona wpadać do mnie;)
Oni nie mogli go zatrzymać, nawet zaczęli szukać dla Orienta domu. Kasy u nich zbyt dużo nie ma, z resztą sama widziałam. :roll:
Ale psa mi rozbestwili tak, ze bardziej to się chyba nie da.:diabloti: Jest jeszcze grubszy niż był:angryy:

o matkoooo ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

jak sie ciesze:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Gonitwa']Orient już jest ze mną w domu. Przepraszam, że tak długo, ale nie mogłam podłączyć się do sieci...:angryy:
:multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

GONI!!!!!!! życzonka urodzinkowe sie spełniają :multi::multi:

Posted

Gonitwa napisał(a):

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

To wszystko dzięki Wam- trzymaliście mnie na duchu, trzymaliście za nas kciuki... Bez Was nie wiem czy bym podołała...

A tak w ogóle, to przypadkiem się dowiedziałam, że znam osobę, która mnie wczoraj powiadomiła o psie. W trakcie rozmowy wyszło, że byłam raz na wakacjach z tą kobietą, a ona pracuje razem "właścicielką" Orienta;)

Wiem,że mały miał już zapewniony dom w Białymstoku...

Posted

[quote name='Gonitwa']To wszystko dzięki Wam- trzymaliście mnie na duchu, trzymaliście za nas kciuki... Bez Was nie wiem czy bym podołała...

A tak w ogóle, to przypadkiem się dowiedziałam, że znam osobę, która mnie wczoraj powiadomiła o psie. W trakcie rozmowy wyszło, że byłam raz na wakacjach z tą kobietą, a ona pracuje razem "właścicielką" Orienta;)

Wiem,że mały miał już zapewniony dom w Białymstoku...

o masz.. szybka adopcja... może wciągnij panią na dogo- bedzie szukac bidom domu .... :cool3:

GONI!!!!!!!!!!!!!!!!! pisałam ci wczoraj na giegie .... doszło??? :razz::razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...