agbar Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Goni......................................................................... kurde ale sie denerwuje.....w koncu wszytskie psy nasze sa:roll:
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 i co ?????????????????????????????????????????????
malawaszka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 PO CICHU KIBICUJę - teraz trzymam z całej siły :kciuki:
clockwork Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 GONI......................... powiedz... bo mi już te szpilki do doopy włażą :razz:
Madzika Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 My rozumiemy że musisz Pani podziękować za opieke nat Orientem ale plizzz daj nam sygnał........
Pandisia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Gonitwa daj jakiegoś sygnałka bo tu wszyscy czekają..........
Wilejkaros Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Niech ktoś do Niej zadzwoni i zapyta, bo zawału dostaniemy!
Gonitwa Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Orient już jest ze mną w domu. Przepraszam, że tak długo, ale nie mogłam podłączyć się do sieci...:angryy: Nie wytrzymałam do dwunastej- poszłam szukać kobiety już chwilę po ósmej. Przyjęto mnie miło- córka kobiety wpadła w rozpacz- ale obiecałam odwiedziny za jakiś czas no i ma ona wpadać do mnie;) Podobno Orient latał za jakimiś dzieciakami nieopodal domu tychże ludzi. Oni nie mogli go zatrzymać, nawet zaczęli szukać dla Orienta domu. Kasy u nich zbyt dużo nie ma, z resztą sama widziałam. :roll: Ale psa mi rozbestwili tak, ze bardziej to się chyba nie da.:diabloti: Jest jeszcze grubszy niż był:angryy: Wstawię później jakieś fotki, jak mi się neostrada połączyć zechce:cool3:
agbar Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Gonitwa napisał(a):Orient już jest ze mną w domu. Przepraszam, że tak długo, ale nie mogłam podłączyć się do sieci...:angryy: Nie wytrzymałam do dwunastej- poszłam szukać kobiety już chwilę po ósmej. Przyjęto mnie miło- córka kobiety wpadła w rozpacz- ale obiecałam odwiedziny za jakiś czas no i ma ona wpadać do mnie;) Podobno Orient latał za jakimiś dzieciakami nieopodal domu tychże ludzi. Oni nie mogli go zatrzymać, nawet zaczęli szukać dla Orienta domu. Kasy u nich zbyt dużo nie ma, z resztą sama widziałam. :roll: Ale psa mi rozbestwili tak, ze bardziej to się chyba nie da.:diabloti: Jest jeszcze grubszy niż był:angryy: Wstawię później jakieś fotki, jak mi się neostrada połączyć zechce:cool3: o matkoooo ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff jak sie ciesze:multi::multi::multi::multi::multi:
clockwork Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Gonitwa']Orient już jest ze mną w domu. Przepraszam, że tak długo, ale nie mogłam podłączyć się do sieci...:angryy: Nie wytrzymałam do dwunastej- poszłam szukać kobiety już chwilę po ósmej. Przyjęto mnie miło- córka kobiety wpadła w rozpacz- ale obiecałam odwiedziny za jakiś czas no i ma ona wpadać do mnie;) Podobno Orient latał za jakimiś dzieciakami nieopodal domu tychże ludzi. Oni nie mogli go zatrzymać, nawet zaczęli szukać dla Orienta domu. Kasy u nich zbyt dużo nie ma, z resztą sama widziałam. :roll: Ale psa mi rozbestwili tak, ze bardziej to się chyba nie da.:diabloti: Jest jeszcze grubszy niż był:angryy: Wstawię później jakieś fotki, jak mi się neostrada połączyć zechce:cool3: :multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: GONI!!!!!!! życzonka urodzinkowe sie spełniają :multi::multi:
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Gonitwa napisał(a):Orient już jest ze mną w domu. Przepraszam, że tak długo, ale nie mogłam podłączyć się do sieci...:angryy: Nie wytrzymałam do dwunastej- poszłam szukać kobiety już chwilę po ósmej. Przyjęto mnie miło- córka kobiety wpadła w rozpacz- ale obiecałam odwiedziny za jakiś czas no i ma ona wpadać do mnie;) Podobno Orient latał za jakimiś dzieciakami nieopodal domu tychże ludzi. Oni nie mogli go zatrzymać, nawet zaczęli szukać dla Orienta domu. Kasy u nich zbyt dużo nie ma, z resztą sama widziałam. :roll: Ale psa mi rozbestwili tak, ze bardziej to się chyba nie da.:diabloti: Jest jeszcze grubszy niż był:angryy: Wstawię później jakieś fotki, jak mi się neostrada połączyć zechce:cool3: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Vectra Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 suuuuuperrrrrrrrrrrrrrrr :multi: :multi: :multi: :loveu:
Gonitwa Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 To wszystko dzięki Wam- trzymaliście mnie na duchu, trzymaliście za nas kciuki... Bez Was nie wiem czy bym podołała... A tak w ogóle, to przypadkiem się dowiedziałam, że znam osobę, która mnie wczoraj powiadomiła o psie. W trakcie rozmowy wyszło, że byłam raz na wakacjach z tą kobietą, a ona pracuje razem "właścicielką" Orienta;) Wiem,że mały miał już zapewniony dom w Białymstoku...
Pandisia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 :sweetCyb: super...... Gonitwa , super wieści.
clockwork Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Gonitwa']To wszystko dzięki Wam- trzymaliście mnie na duchu, trzymaliście za nas kciuki... Bez Was nie wiem czy bym podołała... A tak w ogóle, to przypadkiem się dowiedziałam, że znam osobę, która mnie wczoraj powiadomiła o psie. W trakcie rozmowy wyszło, że byłam raz na wakacjach z tą kobietą, a ona pracuje razem "właścicielką" Orienta;) Wiem,że mały miał już zapewniony dom w Białymstoku... o masz.. szybka adopcja... może wciągnij panią na dogo- bedzie szukac bidom domu .... :cool3: GONI!!!!!!!!!!!!!!!!! pisałam ci wczoraj na giegie .... doszło??? :razz::razz:
dadiii Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 jeny jakie super wiesci!!!!!! wkoncu!!!! wiedzialam ze sie znajdzie!!! wiedzialam!!
BlackSheWolf Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Jupi!!! orient w domku!! a jak zareagowal jak cie zobaczyl ?? :)
Matusz Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: prawdziwy happy end !!
Recommended Posts