BlackSheWolf Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Gonitwa nie załamuj się... Orient napewno się znajdzie!!
Rinuś Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Gonitwa']Może się jeszcze wstrzymajmy? Sama nie wiem co zrobić... Trochę ogłoszeń zrobiłam... na co chcesz czekać?trzeba to zrobić i to zaraz!!!!!!!!
Klaudia :-) Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 jesteśmy z Tobą,trzymam kciuki i czekam na dobre wieści
cuciola Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Orient sie znajdzie,zobaczysz!!! trzymamy mocno kciuki!
Gonitwa Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 PRAWDOPODOBNIE ZNALAZŁAM PSA! Witam. Przy ulicy Ogrodowej znaleziono psa z numerem tatuażu w uchu :3918. Prawdopodobnie labrador. Proszono mnie, żebym sprawdziła czy nikt takowego nie szuka. Ponieważ nie mam kontaktu z osobą, u której psina przebywa-wiem, że jest to kobieta pracująca w Szkole Podstawowej nr 4 przy ulicy Mickiewicza (pani tam sprząta, na imię Dorota), podaję numer do ludzi, od których wiem, że znaleziono takiego psa. Jeśli istnieje prawdopodobieństwo, że to Pani/Pana pies proszę o kontakt z tymi ludżmi lub o podejscie do szkoly Dzwoniłam- wszystko się zgadza- jutro o dwunastej idę do tej pani do pracy!oby to był on!!!
Vectra Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 o rany to trzymam mocno kciuki by to był Orient :kciuki:
Matusz Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 kciuki mocno zaciśnięte !!! oby to był Orient !
furciaczek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Gonitwa napisał(a):PRAWDOPODOBNIE ZNALAZŁAM PSA! Witam. Przy ulicy Ogrodowej znaleziono psa z numerem tatuażu w uchu :3918. Prawdopodobnie labrador. Proszono mnie, żebym sprawdziła czy nikt takowego nie szuka. Ponieważ nie mam kontaktu z osobą, u której psina przebywa-wiem, że jest to kobieta pracująca w Szkole Podstawowej nr 4 przy ulicy Mickiewicza (pani tam sprząta, na imię Dorota), podaję numer do ludzi, od których wiem, że znaleziono takiego psa. Jeśli istnieje prawdopodobieństwo, że to Pani/Pana pies proszę o kontakt z tymi ludżmi lub o podejscie do szkoly Dzwoniłam- wszystko się zgadza- jutro o dwunastej idę do tej pani do pracy!oby to był on!!! Jezu trzymam kciuki...to musi byc on:loveu: rozumiem ze nr.tatuazu sie zgadza??
Gonitwa Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Pani powiedziała, że zielony i słabo widoczny, że 3918 a Orient ma zielony 391B więc wygląda podobnie. a w ogłoszeniu numer nie był podany więc to się zgadza. Podobno byli z nim u weta- super, ze mnie powiadomiono po mimo tego, że zostawiłam swoje dane i zdjęcie psa. Określono go na 1 rok(orient w styczniu kończy 5), ponoć jest bardzo GRZECZNY, UłOżONY....
emdziolek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Goniu..... z całej caluśkiej swojej siły 3mam kciuki oby to był Orięt! A to łobuz jeden jak on mógł Ci to zrobić...:placz:
furciaczek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Gonitwa napisał(a):Pani powiedziała, że zielony i słabo widoczny, że 3918 a Orient ma zielony 391B więc wygląda podobnie. a w ogłoszeniu numer nie był podany więc to się zgadza. Podobno byli z nim u weta- super, ze mnie powiadomiono po mimo tego, że zostawiłam swoje dane i zdjęcie psa. Określono go na 1 rok(orient w styczniu kończy 5), ponoć jest bardzo GRZECZNY, UłOżONY.... Trzymam kciuki kochana zeby to byl on... od razu daj znac bo bede sie zamartwiac i denerwowac..
Gonitwa Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Dam znać na pewno! Kobieta z którą rozmawiałam niemal płakała jak dowiedziała się że Orient jest mój- ona kocha zwierzęta- bardzo się przejęła, że mały musiałby zostać oddany do schroniska- bo ludzie co się nim zajęli zupełnie nie mają pieniędzy, nawet nie mają mu co dać jeść.
basia bonnie Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 trzymamy kciuki bardzo bardzo mocno!! wierzymy, że to on!!
basia2202 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 hej ja też trzymam kciuki - to musi być on!! bądźmy dobrej myśli... że Orient wreszcie wróci do domku
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 już niedługo i bedzie wsio wiadomo .....:kciuki:
Madzika Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 no juz po 12 jest noooooo juz mamy sie zacząc cieszyć czy dalej martwic i trzymac kciuki...:cool1:
Recommended Posts