Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkiego Najlepszego Goni :loveu:

Qurcze :shake: na chwilę mi dogo odmuliło i czytam co u Was nowego, a tu taka przykra wiadomość :shake: .
Trzymam kciuki żeby Orient znalazł drogę powrotną do domu

Posted

Gonitwa... z okazji 18tych urodzin życze Ci przede wszystkim POWROTU ORIENTA!!!!! i na dzień dzisiejszy tyle....bo nic innego Cię nie uszczęśliwi- 18 bez przyjaciela u boku nie jest świętem :shake::shake::shake:

ORIENCIK!!!!!! wracaj!!!!!!!!!!! :placz::placz::placz: zrób swojej panci NAJPIĘKNIEJSZY PREZENT!!!! jedyny o którym zapewne marzy :modla::modla::modla:

Posted

Byłam w schronisku. Nie było go. Na szczęście był mój ulubiony Pan Pracownik- pogadałam, poprosiłam- powiedział,że jak nie zgubi numeru to jak coś to zadzwoni- ale w razie co mam wpaść za kilka dni....

Powiedział, że marne szanse żeby trafił do schronu....

Posted

Goni a może napisz , że choruje na dysplazje to może ktoś się przestraszy problemów i jeśli go ma to odda. Nie wiem może to głupi pomysł ale taki mi przyszedł do głowy.:-(

Posted

[quote name='Pandisia']Goni a może napisz , że choruje na dysplazje to może ktoś się przestraszy problemów i jeśli go ma to odda. Nie wiem może to głupi pomysł ale taki mi przyszedł do głowy.:-(

Pandisia ma rację, pisz, że z dysplazją, że w trakcie leczenia, że dzieci za nim płaczą, że nagroda, że ma chipa...wtedy większe szanse na znalezienie...:shake:

Posted

zajrzałam znowu... a tu nadal dobrych wieści nie ma :shake: :-(

Gonitwa... z okazji urodzin życzę najlepszego prezentu - odnalezienia Orienta!! trzymam kciuki za jego szczęśliwy powrót

pozdrawiamy

Posted

Gonitwa! Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń - wybacz, że życzenia trochę spóźnione.
Najgorsza jest niepewność. Niech Orient się wreszcie znajdzie...
Qrczę, może ktoś go celowo wywiózł lub skrzywdził...

Posted

a ja mam nadzieje nadal że krzywda nie wchodzi w gre... że se go wzieli dla suni.... jedyne co mi kołata po moim maleńkim mózgu... to czy on jest w Elblągu :roll:
niestety... rozgłaszamy nasze psiaki na całą Polske... i jest to niemałe ryzyko że komuś wpaść może w oko :placz:

GONI... trzymam bardzo mocno kciukasy!!!!!! zmień tytuł swojej galerii... i załuż wątek na PSY ZAGINIONE/UKRADZIONE !!! w wielu miejscach mieszka wielu dogomaniaków- niech mają otwarte oczy!!!!!

Posted

Bardzo Ci współczuje :(

Przyszła mi taka myśl że ktos go mógł ukraść do rozpłodu...Ale nic z tego nie będzie bo jest kastrowany...całe szczęście...
Trzymam mocno kciuki!!!

Posted

ja tu po takiej nie obecnosci i jedna zla wiadomosc za druga!!! co jest ??? :( :( :(
WSZYTSKIEGO NAJ (sorki ze spoznione) ORIENT WRACAJ kochanie!!!!

Posted

dzisiaj jeszcze dodatkowo wysłałam listonosza na przeszpiegi. on orienta lubi- powiedział że to jedyny pies jakiego zna który zamiast na niego szczekać i się rzucać pociesznie merda ogonem i jeszcze się lizać chce...

tylko co mi to da? Jego już nie ma...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...