Matusz Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='Gonitwa']Za chwilę jadę do schroniska- może tam będzie? i co ???:cool3::cool3::cool3::cool3:
bonita Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Wszystkiego Najlepszego Goni :loveu: Qurcze :shake: na chwilę mi dogo odmuliło i czytam co u Was nowego, a tu taka przykra wiadomość :shake: . Trzymam kciuki żeby Orient znalazł drogę powrotną do domu
clockwork Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Gonitwa... z okazji 18tych urodzin życze Ci przede wszystkim POWROTU ORIENTA!!!!! i na dzień dzisiejszy tyle....bo nic innego Cię nie uszczęśliwi- 18 bez przyjaciela u boku nie jest świętem :shake::shake::shake: ORIENCIK!!!!!! wracaj!!!!!!!!!!! :placz::placz::placz: zrób swojej panci NAJPIĘKNIEJSZY PREZENT!!!! jedyny o którym zapewne marzy :modla::modla::modla:
Medorowa Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Ja również życzę Ci przede wszystkim powrotu Orienta:modla::modla:
Gonitwa Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Byłam w schronisku. Nie było go. Na szczęście był mój ulubiony Pan Pracownik- pogadałam, poprosiłam- powiedział,że jak nie zgubi numeru to jak coś to zadzwoni- ale w razie co mam wpaść za kilka dni.... Powiedział, że marne szanse żeby trafił do schronu....
Pandisia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Goni a może napisz , że choruje na dysplazje to może ktoś się przestraszy problemów i jeśli go ma to odda. Nie wiem może to głupi pomysł ale taki mi przyszedł do głowy.:-(
olcha Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='Pandisia']Goni a może napisz , że choruje na dysplazje to może ktoś się przestraszy problemów i jeśli go ma to odda. Nie wiem może to głupi pomysł ale taki mi przyszedł do głowy.:-( Pandisia ma rację, pisz, że z dysplazją, że w trakcie leczenia, że dzieci za nim płaczą, że nagroda, że ma chipa...wtedy większe szanse na znalezienie...:shake:
Klaudia :-) Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 trzymamy kciuki za Orienta,napisz ogłoszenie własnie z tą dysplazją i że dziecie czekają,ja bym też spróbowała dać do gazety,porozplepiać wszędzie gdzie się da,
basia2202 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 zajrzałam znowu... a tu nadal dobrych wieści nie ma :shake: :-( Gonitwa... z okazji urodzin życzę najlepszego prezentu - odnalezienia Orienta!! trzymam kciuki za jego szczęśliwy powrót pozdrawiamy
hop! Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Gonitwa! Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń - wybacz, że życzenia trochę spóźnione. Najgorsza jest niepewność. Niech Orient się wreszcie znajdzie... Qrczę, może ktoś go celowo wywiózł lub skrzywdził...
clockwork Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 a ja mam nadzieje nadal że krzywda nie wchodzi w gre... że se go wzieli dla suni.... jedyne co mi kołata po moim maleńkim mózgu... to czy on jest w Elblągu :roll: niestety... rozgłaszamy nasze psiaki na całą Polske... i jest to niemałe ryzyko że komuś wpaść może w oko :placz: GONI... trzymam bardzo mocno kciukasy!!!!!! zmień tytuł swojej galerii... i załuż wątek na PSY ZAGINIONE/UKRADZIONE !!! w wielu miejscach mieszka wielu dogomaniaków- niech mają otwarte oczy!!!!!
anetta Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Bardzo Ci współczuje :( Przyszła mi taka myśl że ktos go mógł ukraść do rozpłodu...Ale nic z tego nie będzie bo jest kastrowany...całe szczęście... Trzymam mocno kciuki!!!
Madzika Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 No orient chłopie konieć szwędania i wracaj do domu .... Trzymaj się i myśl pozytywnie!!!!!!!!!!
BlackSheWolf Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Witam nie wiedziałam, że Orient uciekł :placz: o matko :-( :-( :-( :-( mam nadzieję, że szybko się znajdzie :placz: trzymaj się!!
Rinuś Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Gonitwa może damy ogłoszenia na wszystkie fora o psach?? tylko daj treść i fotkę to ja umieszczę wszędzie gdzie się da!!
dadiii Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 ja tu po takiej nie obecnosci i jedna zla wiadomosc za druga!!! co jest ??? :( :( :( WSZYTSKIEGO NAJ (sorki ze spoznione) ORIENT WRACAJ kochanie!!!!
Gonitwa Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 dzisiaj jeszcze dodatkowo wysłałam listonosza na przeszpiegi. on orienta lubi- powiedział że to jedyny pies jakiego zna który zamiast na niego szczekać i się rzucać pociesznie merda ogonem i jeszcze się lizać chce... tylko co mi to da? Jego już nie ma...
Gonitwa Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Może się jeszcze wstrzymajmy? Sama nie wiem co zrobić... Trochę ogłoszeń zrobiłam...
Recommended Posts