Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

heloł:)
my tu po raz pierwszy...
u Klockowej gdzieś przeczytałam, że pieso Ci zaginął :-?
pomóc nie mogę, ale będę trzymać kciuki... mam nadzieję, że się odnajdzie... musi przecież! Boże... no musi - trzeba w to wierzyć
mam nadzieję, że nikt go nie ukradł :shake: że tylko poleciał za suką i wróci do domku
dziewczyny mają rację - daj ogłoszenia, nagrodę...
będę zaglądać, co nowego... i wspierać duchowo...
aż nie mogę sobie wyobrazić, jak się zamartwiasz:(

Orient!! wracaj do domku!! pańcia już od zmysłów odchodzi...:-(

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Są ogłoszenia, wciąż jest szukany, pół Elbląga go szuka.

Madzialeno- tak Orient jest bardzo ufny do obcych- każdego traktuje jak swojego...

Coś czuję, że znalazł sobie nowy, lepszy dom:(

Posted

Hey Gonitwa co mówisz nie ma lepszego domku od Twojego.
Przeczytałam ,że Orient zniknął i zajrzałam do Ciebie. Trzymamy
kciuki i będziemy zaglądać.

Posted

[quote name='Gonitwa']Są ogłoszenia, wciąż jest szukany, pół Elbląga go szuka.

Madzialeno- tak Orient jest bardzo ufny do obcych- każdego traktuje jak swojego...

GONI!!!!! nie mów tak... jak go ktoś podprowadził to nie dlatego żeby miał lepiej !!!!! a pewnie w celach rozrodowych :roll: do krycia suki... ale jak zauważył że on bezjajeczny.... mam nadzieje że sie ocknie... odda nieproduktywnego psiaka... bo po co mu on :shake::shake:
Gonitwa... jestem z Tobą myślami, MUSI być dobrze!!!! MUSI sie odnaleźć!!!!!!!!!

Posted

Gonitwa napisał(a):
Są ogłoszenia, wciąż jest szukany, pół Elbląga go szuka.

Nie wierzę, że Orient po prostu zwiał.
A już to, co piszesz o znalezieniu nowego lepszego domu to straszna bzdura (no chyba, że go katujesz, głodzisz a w końcu wypędziłaś, to może powlókł się gdzieś smutny i samotny).

Może ktoś Orienta ukradł - skoro pies jest ufny nie było to trudne zadanie. Może ktoś go nie lubił, może komuś przeszkadzał...
Powiadom schronisko i straż miejską. Najlepiej idź osobiście i daj kilka ogłoszeń ze zdjęciem - jak ładnie poprosisz to patrole będą zwracać uwagę. W schronisku zostaw zdjęcie i swoje telefony - jak ktoś znajdzie psa to zwykle dzwoni do schroniska. Rozlep ogłoszenia ze zdjęciami w różnych uczęszczanych przez psiarzy miejscach. Szukaj Orienta przede wszystkim tu, gdzie z nim chodziłaś (może się kręcić po terenie, który zna).
Daj ogłoszenie w gazecie.
Oby się znalazł...

Posted

Ojejku trzymam kciuki za odnalezienie Orienta! Nie załamuj się, chodź i mów każdemu kogo spotkasz, przyklejaj w sklepie ogłoszenia, u weta, u taksówkarzy wszędzie! Na przystankach itp.

Mów każdemu czy nie widział, jak został ukradziony to się może przestraszą, na ogłoszeniu napisz, że zaczipowany!!! Zazwyczaj złodzieje boją się zaczipowanych psów.

POWIDZENIA!

Posted

[quote name='Rybc!a']A Orienta jak nie było tak nie ma dalej :(
:-(naprawde nie wiem ......w jaki sposób mogę pomóc tylko myśląc o Goni ....i Oriencie :shake:
ORIENT WACAJ !!!

Goni ma jutro swoję najsmutniejsze chyba 18 urodzinki :-(:-(:-(...zrób jej prezencik :-(...proszę ....

Posted

[quote name='Gonitwa']Alu Wasze wsparcie naprawdę dużo mi daje- tym bardziej, że w domu na nie raczej liczyc nie mogę:(
tak wiele bym dała by móc być Ci pomocną ale nie możemy być blisko ...więc wspieramy tak jak tylko sie da ...:glaszcze:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']tak wiele bym dała by móc być Ci pomocną ale nie możemy być blisko ...więc wspieramy tak jak tylko sie da ...:glaszcze:

Jutro pojadę do schroniska...:roll:

Orienta już dawno może nie być w Elblągu- wystarczy, że mu ktoś zaproponował przejażdżkę samochodem... :cool1:

Zaczęłam kusić los- przeglądam ogłoszenia o sprzedaży szczeniąt. W życiu tak jest, że jak się coś zgubi i człowiek szuka sobie nowego, to stary się odnajduje... Może w ten sposób Orient wróci:razz:?

Ciągle o nim myślę, dostaję palpitacji serca gdy psy sąsiadów zaczynają szczekać, gdy widzę okoliczne labki.... :-(

Posted

GONITWA :calus: z okazji 18tych urodzinek ...życzę CI z całego serducha spełnienia MARZEŃ...tych które skrywasz i te o których mowisz ...a naj naj naj życzę CI aby wrócil ORIENT

Posted

Gonitwa wszystkiego najlepszego , spełnienia marzeń i bardzo szybkiego odnalezienia Orienta.

Nie wiem czy to Cię podniesie na duchu ale psiak ( nie taki piękny jak Twój ale też bardzo ufny) mojej teściowej raz się stracił chyba ktoś go wypuścił. Czarna rozpacz. Sam wrócił po tygodniu .Wychudzony i brudny ale wrócił. Szukaj na polach , łąkach i tam gdzie chodziliście, ale to już wiesz.
[SIZE=2]
Trzymam kciuki .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...