basia2202 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 heloł:) my tu po raz pierwszy... u Klockowej gdzieś przeczytałam, że pieso Ci zaginął :-? pomóc nie mogę, ale będę trzymać kciuki... mam nadzieję, że się odnajdzie... musi przecież! Boże... no musi - trzeba w to wierzyć mam nadzieję, że nikt go nie ukradł :shake: że tylko poleciał za suką i wróci do domku dziewczyny mają rację - daj ogłoszenia, nagrodę... będę zaglądać, co nowego... i wspierać duchowo... aż nie mogę sobie wyobrazić, jak się zamartwiasz:( Orient!! wracaj do domku!! pańcia już od zmysłów odchodzi...:-(
Gonitwa Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Są ogłoszenia, wciąż jest szukany, pół Elbląga go szuka. Madzialeno- tak Orient jest bardzo ufny do obcych- każdego traktuje jak swojego... Coś czuję, że znalazł sobie nowy, lepszy dom:(
Pandisia Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Hey Gonitwa co mówisz nie ma lepszego domku od Twojego. Przeczytałam ,że Orient zniknął i zajrzałam do Ciebie. Trzymamy kciuki i będziemy zaglądać.
clockwork Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Gonitwa']Są ogłoszenia, wciąż jest szukany, pół Elbląga go szuka. Madzialeno- tak Orient jest bardzo ufny do obcych- każdego traktuje jak swojego... Coś czuję, że znalazł sobie nowy, lepszy dom:( GONI!!!!! nie mów tak... jak go ktoś podprowadził to nie dlatego żeby miał lepiej !!!!! a pewnie w celach rozrodowych :roll: do krycia suki... ale jak zauważył że on bezjajeczny.... mam nadzieje że sie ocknie... odda nieproduktywnego psiaka... bo po co mu on :shake::shake: Gonitwa... jestem z Tobą myślami, MUSI być dobrze!!!! MUSI sie odnaleźć!!!!!!!!!
Medorowa Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Dalej trzymamy kciuki.... znajdzie się, musi się znaleźć...
hop! Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Gonitwa napisał(a):Są ogłoszenia, wciąż jest szukany, pół Elbląga go szuka. Madzialeno- tak Orient jest bardzo ufny do obcych- każdego traktuje jak swojego... Coś czuję, że znalazł sobie nowy, lepszy dom:( Nie wierzę, że Orient po prostu zwiał. A już to, co piszesz o znalezieniu nowego lepszego domu to straszna bzdura (no chyba, że go katujesz, głodzisz a w końcu wypędziłaś, to może powlókł się gdzieś smutny i samotny). Może ktoś Orienta ukradł - skoro pies jest ufny nie było to trudne zadanie. Może ktoś go nie lubił, może komuś przeszkadzał... Powiadom schronisko i straż miejską. Najlepiej idź osobiście i daj kilka ogłoszeń ze zdjęciem - jak ładnie poprosisz to patrole będą zwracać uwagę. W schronisku zostaw zdjęcie i swoje telefony - jak ktoś znajdzie psa to zwykle dzwoni do schroniska. Rozlep ogłoszenia ze zdjęciami w różnych uczęszczanych przez psiarzy miejscach. Szukaj Orienta przede wszystkim tu, gdzie z nim chodziłaś (może się kręcić po terenie, który zna). Daj ogłoszenie w gazecie. Oby się znalazł...
Alicja Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Goni....caly czas myślę ,że to MUSI sie dobrze skończyć ....Orient musi wrócic ddo CIEBIE
olcha Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Ojejku trzymam kciuki za odnalezienie Orienta! Nie załamuj się, chodź i mów każdemu kogo spotkasz, przyklejaj w sklepie ogłoszenia, u weta, u taksówkarzy wszędzie! Na przystankach itp. Mów każdemu czy nie widział, jak został ukradziony to się może przestraszą, na ogłoszeniu napisz, że zaczipowany!!! Zazwyczaj złodzieje boją się zaczipowanych psów. POWIDZENIA!
Alicja Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Rybc!a']A Orienta jak nie było tak nie ma dalej :( :-(naprawde nie wiem ......w jaki sposób mogę pomóc tylko myśląc o Goni ....i Oriencie :shake: ORIENT WACAJ !!! Goni ma jutro swoję najsmutniejsze chyba 18 urodzinki :-(:-(:-(...zrób jej prezencik :-(...proszę ....
Gonitwa Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Alu Wasze wsparcie naprawdę dużo mi daje- tym bardziej, że w domu na nie raczej liczyc nie mogę:(
Medorowa Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 GOniu jesteśmy z tobą i dalej trzymamy kciuki ..
Alicja Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Gonitwa']Alu Wasze wsparcie naprawdę dużo mi daje- tym bardziej, że w domu na nie raczej liczyc nie mogę:( tak wiele bym dała by móc być Ci pomocną ale nie możemy być blisko ...więc wspieramy tak jak tylko sie da ...:glaszcze:
Gonitwa Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']tak wiele bym dała by móc być Ci pomocną ale nie możemy być blisko ...więc wspieramy tak jak tylko sie da ...:glaszcze: Jutro pojadę do schroniska...:roll: Orienta już dawno może nie być w Elblągu- wystarczy, że mu ktoś zaproponował przejażdżkę samochodem... :cool1: Zaczęłam kusić los- przeglądam ogłoszenia o sprzedaży szczeniąt. W życiu tak jest, że jak się coś zgubi i człowiek szuka sobie nowego, to stary się odnajduje... Może w ten sposób Orient wróci:razz:? Ciągle o nim myślę, dostaję palpitacji serca gdy psy sąsiadów zaczynają szczekać, gdy widzę okoliczne labki.... :-(
furciaczek Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 a mialam taka nadzieje wchodzac do Ciebie... trzymaj sie i nie trac nadzieji
furciaczek Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Gonitwo moze umieszcze ogloszenie o zaginieciu orienta na molosach?? moze tam go ktos widzial albo cos..:oops:
Matusz Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Goni wszystkiego naj !! Życzę Ci, żeby Orient się odnalazł !!!! jesteśmy z Tobą !
Alicja Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 GONITWA :calus: z okazji 18tych urodzinek ...życzę CI z całego serducha spełnienia MARZEŃ...tych które skrywasz i te o których mowisz ...a naj naj naj życzę CI aby wrócil ORIENT
Pandisia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Gonitwa wszystkiego najlepszego , spełnienia marzeń i bardzo szybkiego odnalezienia Orienta. Nie wiem czy to Cię podniesie na duchu ale psiak ( nie taki piękny jak Twój ale też bardzo ufny) mojej teściowej raz się stracił chyba ktoś go wypuścił. Czarna rozpacz. Sam wrócił po tygodniu .Wychudzony i brudny ale wrócił. Szukaj na polach , łąkach i tam gdzie chodziliście, ale to już wiesz. [SIZE=2] Trzymam kciuki .
Kincia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Wszystkiego najlepszego :* Orient wracaj !!!!!! :placz:
Gonitwa Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Za chwilę jadę do schroniska- może tam będzie?
Recommended Posts