Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć :)
to Orient ma dysplazję?? :-(
a ja sie boję bo Brutus zaczyna mi kuleć na przednią łapkę :(
pio wypłacie idziemy na prześwietlenie :shake:

Posted

Orient wczoraj zwiał. Jakaś menda go wypuściła wieczorem, jeszcze nie wrócił. Mam nadzieję, że nie zrobi mi takiego świństwa i wróci albo chociaż da się znaleźć...

Posted

Orient za sukami nie biega- jest wykastrowany i już nie w głowie mu panienki... Ciągle chodzę, szukam- postawiłam na nogi pół Elbląga- nikt go niestety nie widział. A co ja zrobię, jeśli się nie odnajdzie? Totalnie się załamię! Orient jest tym, dla kogo żyję, bez niego nic nie ma już sensu:(

Posted

Goni :-(.....a dałas plakaty .....kurde nie wiem co Ci jeszcze poradzić ....NIKT NIC NIE WIDZIAŁ :angryy::angryy::angryy:....Qr..........tak zawsze jest widza to co nie powinni :shake:

Posted

gonitwa!!! qrde... jak to KTOŚ WYPUŚCIŁ??? jak?? co?? gdzie????
przykro mi to mówić?? ale może KTOŚ se go wziął??? Orient jest slicznym psiakiem!!!! QRDE!!!! jak to sie stało??? gonitwa.... bo ja mam już dziś i tak stan przedzawałowy :placz::placz::placz::placz:

Posted

Gonitwa napisał(a):
Ciągle brak- chodziłam, szukałam, ze szkoły się urwałam... przepadł- jak kamień w wodę:(

cholercia no... mialam nadzieje ze beda dobre wiesci:-(

Rob ogloszenia, plakaty... daj info o nagrodzie niektorzy ludzie kradna psy (glownie rasowce) zeby je "odsprzedac" wlascicielowi... nie wiem jeszcze co...
jak macie jakies elbladzkie forum to daj tam znac, ja tak kota swojego znalazlam jak mi zwial...

kciuki trzymam...

Posted

Trzymam kciuki, niech chłopak szybko do domku wraca! Wiem, co przezywasz! Mi kiedyś zginął pinczer, tydzień czasu go nie było, mimo, ze do poszukiwań było sporo osób włączonych i media białostockie tez.. :shake:

Posted

[quote name='Gonitwa']ciągle go nie ma- wczoraj latałam do północy po mieście i nic. Znowu nie idę do szkoły tylko pobiegnę szukać....
Goni!!! słuchaj... czy Orient miał skłonności do ucieczek??? qrde... wykastrowany... psy zazwyczaj uciekają za cieknącą suką :roll: miał za dobrze u ciebie żeby zwiać... Psy to takie wdzięczne bestie że nawet jak im źle to kochają właściciela, a TWÓJ ORIENT miał cud miód malina.... nie chce mi sie wierzyć że UCIEKŁ!!! jakiś dziad se go wziął... czy Oriencik jest ufny w stosunku do obcych???? FAK!!!! ogłoszonka!!!!! tak jak bodajże furciaczek napisała... USTAL NAGRODE!!!! miejmy nadzieje że to pomoże... że chodziło komuś o kase za zwrot psa :placz::placz::placz:
jesooo... nie mogę sobie nawet wyobrazić co przezywasz... trzymam mocno kciuki!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...