Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Gonitwa']A u nas jakby lepiej... Nadmiar energii w niego wstąpił- przeciągnął mnie na spacerze jak cały zaprzęg husky... Może jeszcze będą z niego ludzie. A tymczasem ogłaszam wszem i wobec że jutro u mnie zaczyna sie remont co równa się ze schowaniem kompka do pudełka co jest jednoznaczne z brakiem dostępu do internetu czyli nie będzie mnie na dgm przez kilka dni... Mam nadzieję ze szybko zleci i powrócę niebawem... Może aparat skołuję i zdjęć pocykam;)[FONT=Arial];)dasz rade........[/FONT]
Medorowa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Gonitwa napisał(a):A u nas jakby lepiej... Nadmiar energii w niego wstąpił- przeciągnął mnie na spacerze jak cały zaprzęg husky... Może jeszcze będą z niego ludzie. A tymczasem ogłaszam wszem i wobec że jutro u mnie zaczyna sie remont co równa się ze schowaniem kompka do pudełka co jest jednoznaczne z brakiem dostępu do internetu czyli nie będzie mnie na dgm przez kilka dni... Mam nadzieję ze szybko zleci i powrócę niebawem... Może aparat skołuję i zdjęć pocykam;) No, to weź ruszaj doope z tym remontem i wracaj;):evil_lol:
Rinuś Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Gonitwa']A u nas jakby lepiej... Nadmiar energii w niego wstąpił- przeciągnął mnie na spacerze jak cały zaprzęg husky... Może jeszcze będą z niego ludzie. A tymczasem ogłaszam wszem i wobec że jutro u mnie zaczyna sie remont co równa się ze schowaniem kompka do pudełka co jest jednoznaczne z brakiem dostępu do internetu czyli nie będzie mnie na dgm przez kilka dni... Mam nadzieję ze szybko zleci i powrócę niebawem... Może aparat skołuję i zdjęć pocykam;) to mam nadziję że Orient wyzdrowieje do końca :) no i ruszaj się z tym remontem i wracaj szybko :evil_lol:
basia bonnie Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 No to miłego remontu :evil_lol: Czekamy na Was :)
bonita Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Qurcze Wszyscy coś remontują, tylko nie ja:p:evil_lol: Pozdrowionka:loveu: I do szybkiego uwidzenia:evil_lol:
Gonitwa Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Jestem na chwilę- znaczy się powiedzmy do wieczora;)
Alicja Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='Gonitwa']Jestem na chwilę- znaczy się powiedzmy do wieczora;) [FONT=Arial]o masz .....czyli znów odcięcie od świata jutro :razz:[/FONT]
Gonitwa Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 No niestety- mam nadzieję, że nie na długo...
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Arial]:hmmmm: a mi sie wydawało ze gdzieś cię spotkałam na dogo .....:razz:[/FONT]
Ania-shira Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Oj jak mnie tu dawno nie było ale zamierzam nadrobić wzystko :multi: Pozdrawiam
Gonitwa Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Alu byłam- ale na chwilę- do się nawet nie zaglądałam. Orientowi łapy od kilku dni szwankują- wieczorami mocno kuleje i ledwo się porusza:( Dysplazja się odezwała... A poza tym to jeszcze malowanie przed nami więc remont trwa ciągle- jeden pokój tylko się robi a zamieszanie jakby cały dom od nowa stawiali;)
Rybka_39 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Biedny Orient:-( Wyprzytulaj go ode mnie;) I również Ciebie ciepło pozdrawiam:)
basia bonnie Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 ojojoj.. żeby tylko było dobrze! :) no to miłego malowania ;) :loveu:
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [FONT=Arial]Kurcze ...zapytam jutro Pauli ...ona dawała coś Maxowi na łapeczki.... a on ma zdiagnozowana dysplazję ?? bo może reumatyzm mu doskwiera ... biedne te nasze psiaki ...nie potrafią się nawet poskarżyć :shake:[/FONT]
Gonitwa Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Dostaje co jakiś czas tablety od weta. Wczoraj już nic mu nie było- on tak ma od czasu do czasu. Jak był maleńki- miał niecałe 4 miesiące- to zdiagnozowano u niego kulawicę szczenięcą. Miał totalny zakaz chodzenia przez 2 miesiące- tylko na siku i z powrotem do domu. I to się teraz odzywa co jakiś czas. A dysplazję ma na pewno- kilku wetów go widziało i każdy potwierdził. Nie trzeba go nawet prześwietlać bo widać gołym okiem jak chodzi, biega...
Alicja Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Gonitwa']Dostaje co jakiś czas tablety od weta. Wczoraj już nic mu nie było- on tak ma od czasu do czasu. Jak był maleńki- miał niecałe 4 miesiące- to zdiagnozowano u niego kulawicę szczenięcą. Miał totalny zakaz chodzenia przez 2 miesiące- tylko na siku i z powrotem do domu. I to się teraz odzywa co jakiś czas. A dysplazję ma na pewno- kilku wetów go widziało i każdy potwierdził. Nie trzeba go nawet prześwietlać bo widać gołym okiem jak chodzi, biega... [FONT=Arial]kurcze ..... wiem że Paula dawała kropelki ...chyba :hmmmm: TRAUMAL .....ale ja ja tu pośle do Ciebie ;) [/FONT]
Klaudia :-) Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Gonitwa może jednak warto go prześwietlić,żeby zobaczyć jak zaawansowana jest dysplazja,czy w obu stawach tak samo trzymay kciuki za Orienta
cuciola Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 my tez przesylamy buziaki dla Orienta! niech nie denerwuje panci!
Kincia Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 O jeju ja tu wchodze a tu taka wiadomosc :-( Trzymamy kciuka ze Oriencika :loveu:
Madzika Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Orient rzymaj sie !! Labrador jesteś. Mam nadzieje że łapki przestaną go szybko boleć! to musi byc okropne jak tak boli
Recommended Posts