Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gonitwa']A u nas jakby lepiej...
Nadmiar energii w niego wstąpił- przeciągnął mnie na spacerze jak cały zaprzęg husky... Może jeszcze będą z niego ludzie.

A tymczasem ogłaszam wszem i wobec że jutro u mnie zaczyna sie remont co równa się ze schowaniem kompka do pudełka co jest jednoznaczne z brakiem dostępu do internetu czyli nie będzie mnie na dgm przez kilka dni... Mam nadzieję ze szybko zleci i powrócę niebawem... Może aparat skołuję i zdjęć pocykam;)[FONT=Arial];)dasz rade........[/FONT]

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gonitwa napisał(a):
A u nas jakby lepiej...
Nadmiar energii w niego wstąpił- przeciągnął mnie na spacerze jak cały zaprzęg husky... Może jeszcze będą z niego ludzie.

A tymczasem ogłaszam wszem i wobec że jutro u mnie zaczyna sie remont co równa się ze schowaniem kompka do pudełka co jest jednoznaczne z brakiem dostępu do internetu czyli nie będzie mnie na dgm przez kilka dni... Mam nadzieję ze szybko zleci i powrócę niebawem... Może aparat skołuję i zdjęć pocykam;)

No, to weź ruszaj doope z tym remontem i wracaj;):evil_lol:

Posted

[quote name='Gonitwa']A u nas jakby lepiej...

A tymczasem ogłaszam wszem i wobec że jutro u mnie zaczyna sie remont co równa się ze schowaniem kompka do pudełka co jest jednoznaczne z brakiem dostępu do internetu czyli nie będzie mnie na dgm przez kilka dni... Mam nadzieję ze szybko zleci i powrócę niebawem... Może aparat skołuję i zdjęć pocykam;)
to mam nadziję że Orient wyzdrowieje do końca :)

no i ruszaj się z tym remontem i wracaj szybko :evil_lol:

Posted

[quote name='Gonitwa']Jestem na chwilę- znaczy się powiedzmy do wieczora;)
[FONT=Arial]o masz .....czyli znów odcięcie od świata jutro :razz:[/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

Alu byłam- ale na chwilę- do się nawet nie zaglądałam.

Orientowi łapy od kilku dni szwankują- wieczorami mocno kuleje i ledwo się porusza:( Dysplazja się odezwała...
A poza tym to jeszcze malowanie przed nami więc remont trwa ciągle- jeden pokój tylko się robi a zamieszanie jakby cały dom od nowa stawiali;)

Posted

[FONT=Arial]Kurcze ...zapytam jutro Pauli ...ona dawała coś Maxowi na łapeczki....
a on ma zdiagnozowana dysplazję ?? bo może reumatyzm mu doskwiera ...
biedne te nasze psiaki ...nie potrafią się nawet poskarżyć :shake:
[/FONT]

Posted

Dostaje co jakiś czas tablety od weta. Wczoraj już nic mu nie było- on tak ma od czasu do czasu.
Jak był maleńki- miał niecałe 4 miesiące- to zdiagnozowano u niego kulawicę szczenięcą. Miał totalny zakaz chodzenia przez 2 miesiące- tylko na siku i z powrotem do domu. I to się teraz odzywa co jakiś czas. A dysplazję ma na pewno- kilku wetów go widziało i każdy potwierdził. Nie trzeba go nawet prześwietlać bo widać gołym okiem jak chodzi, biega...

Posted

[quote name='Gonitwa']Dostaje co jakiś czas tablety od weta. Wczoraj już nic mu nie było- on tak ma od czasu do czasu.
Jak był maleńki- miał niecałe 4 miesiące- to zdiagnozowano u niego kulawicę szczenięcą. Miał totalny zakaz chodzenia przez 2 miesiące- tylko na siku i z powrotem do domu. I to się teraz odzywa co jakiś czas. A dysplazję ma na pewno- kilku wetów go widziało i każdy potwierdził. Nie trzeba go nawet prześwietlać bo widać gołym okiem jak chodzi, biega...
[FONT=Arial]kurcze .....
wiem że Paula dawała kropelki ...chyba :hmmmm: TRAUMAL .....ale ja ja tu pośle do Ciebie ;)
[/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...