Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo tam gupio napisane jest;)
Ale fajno było- chociaż w pogo się nie pchałam bo wyjście z niego graniczyło z cudem...

Rinuś byłam, widziałam;)

Posted

[quote name='Gonitwa']Może być nawet- ale wczoraj to mnie już wszytko jedno było. Doborowe towarzystwo- ludzi dużo jak nigdy- i to się liczy;)
[FONT=Arial];)i to jest ważne ...dobry składzik :razz:[/FONT]

Posted

[quote name='bonita']Heloł :)

Wpadłam na przeszpiegi:diabloti:

Coś mi się tu nie zgadza:cool3: pisze że to Galeria Orienta szalonego psa, a tu taki ćliczny i grzecny piesek jest :loveu:
http://img172.imageshack.us/img172/416/psiaki310yu2.jpg
Nie wiem jak to się ma do właścicielki:diabloti::evil_lol:

Pozdrowionka:loveu:

A bo to tak jakoś .. pozory mylą:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'];-)i to jest ważne ...dobry składzik :razz:

:evil_lol: :cool3:

Posted

A u nas zawsze cicho...

Orient choruje- dziś dla odmiany mamy gorączkę. Plus jest taki że rzyganie i sranie mu przeszło... No ja nie wiem co mam już z tym kundlem zrobić- na weterynarza nie wyrobię:)

Posted

[quote name='Gonitwa']A u nas zawsze cicho...

Orient choruje- dziś dla odmiany mamy gorączkę. Plus jest taki że rzyganie i sranie mu przeszło... No ja nie wiem co mam już z tym kundlem zrobić- na weterynarza nie wyrobię:)
[FONT=Arial]:hmmmm: a brałaś pod uwagę chore gardziołko ...bo mnie juz psy przetestowały , znaczy moja kieszeń :angryy: a potem się okazywało że to coś jakby anginka [/FONT]

Posted

Gonitwa Ty uważaj bo mojej znajomej Labradorka tez miała rozwolnienie i rzyganie i skończyła w szpitalu... diagnoza..?zapalenie żołądka i jelit...podobno wirus panuje taki...:shake: oni prawie psa stracili przez to...uważaj na Orienta :*

Posted

A u nas jakby lepiej...
Nadmiar energii w niego wstąpił- przeciągnął mnie na spacerze jak cały zaprzęg husky... Może jeszcze będą z niego ludzie.

A tymczasem ogłaszam wszem i wobec że jutro u mnie zaczyna sie remont co równa się ze schowaniem kompka do pudełka co jest jednoznaczne z brakiem dostępu do internetu czyli nie będzie mnie na dgm przez kilka dni... Mam nadzieję ze szybko zleci i powrócę niebawem... Może aparat skołuję i zdjęć pocykam;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...