Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gonitwa napisał(a):
Wagary?:cool3::cool3: A Orientowi dzisiaj jest tak gorąco, że aż mi go szkoda.... On w tym kołnierzu... :roll:

nie wagary nie :eviltong: źle sie czułam i poszłam w chate po prostu :evil_lol:

Posted

nero-maja Widziałaś Orienta na żywo ostatnio jak byłaś z Nero i z koleżanką która ma sznaucera miniaturę na spacerze na ul. Willowej...:diabloti:

Dagusia1992 Wagary dobra rzecz....:evil_lol:

Tylko jęzor widać:)

Posted

Ja chcę sterylizować Sarę, ale poczekam do września. teraz takie upały, by się biedna męczyła, zreszta wyjazdy z psami na wakacje też się szykują, a we wrześniu będę miała dla niej więcej czasu, żeby z nią siedzieć w domku i pocieszać.
Ucaluj swojego boskiego Orienta :lol:

Posted

W poniedziałek zdejmujemy szwy. Zastanawiam się tylko czemu tak późno skoro nawet kobietom po cesarce szwy ściąga się po trzech dniach...:razz:

Ale upał! U mnie w ogrodzie, w cieniu jest 30 stopni... masakra! Nawet na spacer wyjść za bardzo nie można bo mi się pies w kagańcu usmaży... :cool3:

nero-maja byłam z nim raz, ale on jest agresywny w stosunku do psów więc socjalizujemy się małymi kroczkami... Kiedy teraz spacerek? To może przyjdziemy:)

Posted

[quote name='Gonitwa']W poniedziałek zdejmujemy szwy. Zastanawiam się tylko czemu tak późno skoro nawet kobietom po cesarce szwy ściąga się po trzech dniach...:razz:

Ale upał! U mnie w ogrodzie, w cieniu jest 30 stopni... masakra! Nawet na spacer wyjść za bardzo nie można bo mi się pies w kagańcu usmaży... :cool3:

nero-maja byłam z nim raz, ale on jest agresywny w stosunku do psów więc socjalizujemy się małymi kroczkami... Kiedy teraz spacerek? To może przyjdziemy:)

Dili po kastarcji mial szwy sciagane po bodajze 8 dniach.....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...