Dagusia1992 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 heyo:D no to wpadam skoro zapraszasz;] ja takzę zapraszam do galeri Fiony xP a Oriencik śliczny;* xD
Dada Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Super, że już po kastracji :) Piękne zdjęcie to w altance :loveu: Z niego taki leniuszek cudny :)
Gonitwa Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Pan Bez Jajek czuje się dobrze, baaardzo zainteresowany resztkami swoich jajek...:evil_lol:
Gonitwa Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Właśnie siedzę w szkole na TI ;) A zaraz biegnę do domu i dziemy z Orientem na spacerek...
Dagusia1992 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 ahaa;] a ja dzisiaj w szkole nie byłam xP miłego spacerku zyczę xD
Gonitwa Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Wagary?:cool3::cool3: A Orientowi dzisiaj jest tak gorąco, że aż mi go szkoda.... On w tym kołnierzu... :roll:
nero-maja Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Piekny Labik :) miałam mieć labardora ale trafił się Neruś :D Pozdrowienia dla pieknego Orienta! p.s. Nero ma na beaglakach galerię ---> tutaj http://www.e-beagle.pl/forum/viewtopic.php?t=2354
Dagusia1992 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Gonitwa napisał(a):Wagary?:cool3::cool3: A Orientowi dzisiaj jest tak gorąco, że aż mi go szkoda.... On w tym kołnierzu... :roll: nie wagary nie :eviltong: źle sie czułam i poszłam w chate po prostu :evil_lol:
Gonitwa Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 nero-maja Widziałaś Orienta na żywo ostatnio jak byłaś z Nero i z koleżanką która ma sznaucera miniaturę na spacerze na ul. Willowej...:diabloti: Dagusia1992 Wagary dobra rzecz....:evil_lol: Tylko jęzor widać:)
Madzika Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Spoko labek:razz: A wiec narazie masz w domu gustowna lampke :eviltong::eviltong: Szybkiego powrotu do zdrowia zycze:lol:
Dada Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Ja chcę sterylizować Sarę, ale poczekam do września. teraz takie upały, by się biedna męczyła, zreszta wyjazdy z psami na wakacje też się szykują, a we wrześniu będę miała dla niej więcej czasu, żeby z nią siedzieć w domku i pocieszać. Ucaluj swojego boskiego Orienta :lol:
nero-maja Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 aHA! Pamiętam!:p A czemu Orinecik nie przychodzi na spacerki beaglakowe?:razz:
Gonitwa Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 W poniedziałek zdejmujemy szwy. Zastanawiam się tylko czemu tak późno skoro nawet kobietom po cesarce szwy ściąga się po trzech dniach...:razz: Ale upał! U mnie w ogrodzie, w cieniu jest 30 stopni... masakra! Nawet na spacer wyjść za bardzo nie można bo mi się pies w kagańcu usmaży... :cool3: nero-maja byłam z nim raz, ale on jest agresywny w stosunku do psów więc socjalizujemy się małymi kroczkami... Kiedy teraz spacerek? To może przyjdziemy:)
agbar Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Gonitwa']W poniedziałek zdejmujemy szwy. Zastanawiam się tylko czemu tak późno skoro nawet kobietom po cesarce szwy ściąga się po trzech dniach...:razz: Ale upał! U mnie w ogrodzie, w cieniu jest 30 stopni... masakra! Nawet na spacer wyjść za bardzo nie można bo mi się pies w kagańcu usmaży... :cool3: nero-maja byłam z nim raz, ale on jest agresywny w stosunku do psów więc socjalizujemy się małymi kroczkami... Kiedy teraz spacerek? To może przyjdziemy:) Dili po kastarcji mial szwy sciagane po bodajze 8 dniach.....
nero-maja Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Teraz są w Niedzielę na 20.00 ;) Czekamy na Orienta!
Gonitwa Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 No to chyba nie mam wyjścia tylko go zabiorę i przyjdziemy....
Dagusia1992 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 kobietom po cesarce sciągają szwy po 3 dniach?? to jak mi ściagali jedną po tygodniu:P
Gonitwa Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 A nie wiem. Mojej siostrze po trzech dniach i wszystkim babkom na oddziale też...
Dagusia1992 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 a bo to tak różnie zreszta ja się w tej medycynie nie łapie :P
Recommended Posts