Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gonitwa napisał(a):
No Ty kochana zaglądasz;)

A z wątrobą to czysta prawda- każdy biolog Ci to powie;)

Oni się nie znają:shake::shake::razz:To ja mam rację:diabloti:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gonitwa napisał(a):
O tak Ty wszechwiedząca! Ja mam już 3 prace klasowe zapowiedziane... Zachlastam się normalnie!

:B-fly::B-fly::B-fly:A ja mam jeszcze miesiąc wakcji:smokin:

Posted

[quote name='Gonitwa']To czemu masz wakacje? No czemu, czemu? To nie fer- ja tyż chce!
Mam wakacje, bo... mam wakacje, bo szkoła zaczyna się od października:diabloti::diabloti::diabloti: Bo ma 16 lat i trochę:diabloti:

Posted

[quote name='Gonitwa']Ejjj ja nie lubiem jak mi ktoś
wprost nie powie o co chodzi bo ja biedny, skromny biol chem tylko jestem i nie umiem logicznie myśleć...:(
Yyy.... no to ten tego, współczuję:diabloti::diabloti::diabloti:
No to powiem Ci w skrócie... po "krótkiej" przerwie od szkoły, postanowiłam dalej się ucyć - nie idę od razu na studia, bo chcę się do nich przygotować - byłam kiedyś w Technikum Handlowym i uwierz mi, że kierunek przez mnie wybrany, nie ma z nim nic wspólnego i potrzebuję, że tak powiem, pewnego fundamentu... idę na studium weterynaryjne, a później na studia o owym kierunku;)

Posted

aaaaaaaaaaaaahaaaaaaaa, no ja też na weterynarię chcę;) Ale bez studium bo u nas nie ma- nawet technikum o owym profilu a mnie puścić do Łomży nie chcieli, chamy jedne!

Posted

Gonitwa napisał(a):
aaaaaaaaaaaaahaaaaaaaa, no ja też na weterynarię chcę;) Ale bez studium bo u nas nie ma- nawet technikum o owym profilu a mnie puścić do Łomży nie chcieli, chamy jedne!

A po co Ci studium, skoro jesteś w bio-chemie:hmmmm: Ja, gdyby nie ta przerwa, najprawdopodobniej od razu poszłabym na studia. O ile bym się dostała ...:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...