Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie wróciłam z piesami z lasu- Orient i suczka sąsiadów- humor mi się od razu poprawił.. Niestety zdjęć brak bo miałam obie ręce smyczami zajęte- suczki ze smyczy spuścić nie mogę bo to znajda i wszystkiego się boi...

Posted

Ale lańsko spiorę, ale lańsko spiorę, ojj...:evil_lol:
Zdjęć brak, nie ma ani jednego ostatnio...

Pogadamy my sobie dzisiaj jak przyjdziesz do mnie, oj pogadamy :evil_lol:

Posted

Wspólnych zdjęć brak bo moje aniołki nie pałają do siebie miłością- ale jutro zabiorę aparat od siostry to porobię. Dziś się specjalnie po niego wracałam ale i tak zapomniałam...

Posted

[quote name='Gonitwa']Wspólnych zdjęć brak bo moje aniołki nie pałają do siebie miłością- ale jutro zabiorę aparat od siostry to porobię. Dziś się specjalnie po niego wracałam ale i tak zapomniałam...:crazyeye:boshh taka młoda i już Cię niemiec ściga...zapomniała :shake:

Posted

Oj zdarza się :evil_lol: Ale to nie od masła- ja nie maślana:eviltong:

Właśnie nastąpiło spotkanie trzeciego stopnia z jeżem- zero reakcji i u Orienta i u Tośki...;)

Biedny jeż- wybuchła wojna kto wącha pierwszy...:angryy:

Posted

niechciala bym byc na miejscu tego jeza hihi

chociasz psota i ripek tez zaczeli sie bic kto powacha jeza ktoreg ospotkali pierwszy wachal ripek bo go pierwszy znalazl :D

Posted

[quote name='Gonitwa']Oj zdarza się :evil_lol: Ale to nie od masła- ja nie maślana:eviltong:

Właśnie nastąpiło spotkanie trzeciego stopnia z jeżem- zero reakcji i u Orienta i u Tośki...;)

Biedny jeż- wybuchła wojna kto wącha pierwszy...:angryy::razz:to pomówienie ...niemca się od masła nie dostaje ;)

boshe ...biedny jeżyk ....ale musiał mieć traume po tym spotkanku :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...