BlackSheWolf Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 hihi Kinga nie tylko ty śpisz o tej godzinie ;) no to Gosiu jak masz dostęp do neta to liczę na nowe fotki :D
Gonitwa Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Cześć wszyscy! Fotek niet bo aparatu brak...
Ania-shira Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Przykro mi że z nowym psiakiem na tym czas się nie udało. Zdziwiło mnie zachowanie Orienta wobec tej piękności. Trudno nie możesz mieć innych psiaków tylko jego
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 GONITWA!!!!! zapraszamy do NAS!!!! śpiesz sie- poczekamy jeszcze do jakiej 22-giej.... choooo ;) Klockowa i Ala :eviltong:
Gonitwa Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Nie da rady- chyba że helikopter od Rydzyka pożyczę;)
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Gonitwa']Nie da rady- chyba że helikopter od Rydzyka pożyczę;) nie wiem czy cie stać... on ma drogie helihoptery... zresztą wsjo ma drogie... toż to Ojciec Milioner ;)
Gonitwa Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 haha no tak:) Czyli łodpada wizyta bo hugokoptera brak ....
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Gonitwa']haha no tak:) Czyli łodpada wizyta bo hugokoptera brak .... trudno... wypijemy bez Ciebie :eviltong::eviltong: kawe ;) załap sie z pielgrzymką- powoli ruszają... z częstochowy to rzut mocherowym beretem :evil_lol:
Gonitwa Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Pielgrzymka od nas już poszła- ale ja nie z tych... Mijam się z wszystkim co kościelne szerokim łukiem.. Ale helikopter rydzyk mógłby pożyczyć;)
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Gonitwa']Pielgrzymka od nas już poszła- ale ja nie z tych... Mijam się z wszystkim co kościelne szerokim łukiem.. Ale helikopter rydzyk mógłby pożyczyć;) Gonitwa... coraz bardziej Cie lubie :razz: jakoś tak przypominasz mi mnie :cool1: z tą różnicą że ja z TYCH :razz: Klockowa :multi:
Gonitwa Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Tylko fryzura nie ta... Łodwagi mnie zbrakło jak się miałam podobnie łobciońć:)
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Gonitwa']Tylko fryzura nie ta... Łodwagi mnie zbrakło jak się miałam podobnie łobciońć:);)..tu nie odwaga potrzebna a akceptacja zmiany;) dawa fotaska;)
Gonitwa Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Kurna aparatu nie mam:( Chwilowo niedostępny- siora zabrała i się wyprowadziła łaskawie- szkoda że tylko na miesiąc pewnie... Postaram się zrobić jej jutro nalot i popstrykać to i łowo...
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Gonitwa']Kurna aparatu nie mam:( Chwilowo niedostępny- siora zabrała i się wyprowadziła łaskawie- szkoda że tylko na miesiąc pewnie... Postaram się zrobić jej jutro nalot i popstrykać to i łowo...;)łowego nie chcemy ...dawa od pasa w górę ...:eviltong::eviltong:
Gonitwa Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Cyknę i dam- ale ja mam raczej grzeczny wygląd ;)
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Gonitwa']Cyknę i dam- ale ja mam raczej grzeczny wygląd ;) :pMY też:roll:
Gonitwa Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Kilka moich "wcieleń": Tak wyglądałam przed farbowaniem: A potem.... Siebie w czarnych włosach(teraz:diabloti:) nie mam...
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 ;)Klockowa zachwyca się dalmatyńczykiem:p http://img409.imageshack.us/img409/4117/zdjeciazwakacjiiinne128ry5.jpg dawa nowe foty a nie z przedszkola;) fajnie ...teraz cyknij z krótkimi:razz:
Gonitwa Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 A nie- mam.Tylko nie wiem gdzie....;) Lecem z psem w miasto- wrócę niebawem:diabloti:
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Gonitwa']A nie- mam.Tylko nie wiem gdzie....;) Lecem z psem w miasto- wrócę niebawem:diabloti::razz:e...no gdzie lecisz...tera to my już same na tym dogo zostaniemy ....a pies nie zając poczeka;)
Ania-shira Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 fajnie masz zafarbowane włoski ale czemu nie ma uśmiechu na twarzy a taka pomura mina :mad: Trzeba się było ładnie do nas uśmiechnąc :multi: :lol:
Vectra Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Jakiego masz zaje...... noo ekstra zwierza :) http://img409.imageshack.us/img409/4117/zdjeciazwakacjiiinne128ry5.jpg
Gonitwa Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Jestem z powrotem;) A zwierz- powiedzmy, że mój- jest ich tam jeszcze kilka;) Ale są 58 km ode mnie- na wsi gdzie domek mam;)
Vectra Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Gonitwa napisał(a):Jestem z powrotem;) A zwierz- powiedzmy, że mój- jest ich tam jeszcze kilka;) Ale są 58 km ode mnie- na wsi gdzie domek mam;) mleko od mućki :loveu: takie prosto z cyca :loveu: kocham wieś :loveu: :loveu:
Kincia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Fotki :multi: Ale z ciebie laska :cool3::cool3: Miłego dnia :loveu::loveu:
Recommended Posts