Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przykro mi że z nowym psiakiem na tym czas się nie udało. Zdziwiło mnie zachowanie Orienta wobec tej piękności. Trudno nie możesz mieć innych psiaków tylko jego

Posted

[quote name='Gonitwa']Nie da rady- chyba że helikopter od Rydzyka pożyczę;)

nie wiem czy cie stać... on ma drogie helihoptery... zresztą wsjo ma drogie... toż to Ojciec Milioner ;)

Posted

[quote name='Gonitwa']haha no tak:) Czyli łodpada wizyta bo hugokoptera brak ....

trudno... wypijemy bez Ciebie :eviltong::eviltong:

kawe ;)

załap sie z pielgrzymką- powoli ruszają... z częstochowy to rzut mocherowym beretem :evil_lol:

Posted

Pielgrzymka od nas już poszła- ale ja nie z tych...

Mijam się z wszystkim co kościelne szerokim łukiem..

Ale helikopter rydzyk mógłby pożyczyć;)

Posted

[quote name='Gonitwa']Pielgrzymka od nas już poszła- ale ja nie z tych...

Mijam się z wszystkim co kościelne szerokim łukiem..

Ale helikopter rydzyk mógłby pożyczyć;)

Gonitwa... coraz bardziej Cie lubie :razz: jakoś tak przypominasz mi mnie :cool1:
z tą różnicą że ja z TYCH
:razz:

Klockowa :multi:

Posted

[quote name='Gonitwa']Tylko fryzura nie ta...
Łodwagi mnie zbrakło jak się miałam podobnie łobciońć:);)..tu nie odwaga potrzebna a akceptacja zmiany;)

dawa fotaska;)

Posted

Kurna aparatu nie mam:( Chwilowo niedostępny- siora zabrała i się wyprowadziła łaskawie- szkoda że tylko na miesiąc pewnie...
Postaram się zrobić jej jutro nalot i popstrykać to i łowo...

Posted

[quote name='Gonitwa']Kurna aparatu nie mam:( Chwilowo niedostępny- siora zabrała i się wyprowadziła łaskawie- szkoda że tylko na miesiąc pewnie...
Postaram się zrobić jej jutro nalot i popstrykać to i łowo...;)łowego nie chcemy ...dawa od pasa w górę ...:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Gonitwa']A nie- mam.Tylko nie wiem gdzie....;)

Lecem z psem w miasto- wrócę niebawem:diabloti::razz:e...no gdzie lecisz...tera to my już same na tym dogo zostaniemy ....a pies nie zając poczeka;)

Posted

Gonitwa napisał(a):
Jestem z powrotem;)

A zwierz- powiedzmy, że mój- jest ich tam jeszcze kilka;) Ale są 58 km ode mnie- na wsi gdzie domek mam;)

mleko od mućki :loveu: takie prosto z cyca :loveu: kocham wieś :loveu: :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...