Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może jak go pozbawisz jajeczek to przestanie gwałcić Rybcię ,jej Zuzię i wszystko inne :evil_lol: Biedaczek,nie wie co go czeka,napisz jak się udała operacja.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halooooooooooooo:diabloti: bylam se tu obejrzalam Orient Expresa:evil_lol: ladny ci on.....ale morderca to z niego nie bedzie:diabloti:

Posted

Jak Gosia nie ma czasu, to ja wkleję zdjęcia z naszego wspólnego, niedzielnego, wieczornego spaceru.
W mojej galerii też zdjęcia z tego miejsca. Zapraszam.

Posted

Skoro ma dysplazje to powinien być jak najszczuplejszy ,zeby oszczędzał stawy.A kłus przy rowerze po miekkim podłożu jest zdrowy ,ponieważ wyrabia miesnie która trzymaja jego zwyrodniałe stawy.

Posted

Czemu łatwo powiedzieć?Skoro ciągnie ubierz mu kolczatka i rób króciutkie odcinki kłusem,coraz dłuższe i dłuższe.. I bedzie super.No i dietka ,zeby nie przeciążać stawów.

Posted

olekg18 napisał(a):
Czemu łatwo powiedzieć?Skoro ciągnie ubierz mu kolczatka i rób króciutkie odcinki kłusem,coraz dłuższe i dłuższe.. I bedzie super.No i dietka ,zeby nie przeciążać stawów.

Już i tak jest szczuplejszy niż był, a jak założę mu kolczatkę to mnie zjedzą na dgm!

Posted

Gonitwa napisał(a):
Już i tak jest szczuplejszy niż był, a jak założę mu kolczatkę to mnie zjedzą na dgm!

Ja myślę, że to co masz teraz w zupełności wystarcza.
Tak jak na wsi, ćwicz z nim od czasu do czasu chodzenia przy nodze.

Posted

Rybc!a napisał(a):
Ja myślę, że to co masz teraz w zupełności wystarcza.
Tak jak na wsi, ćwicz z nim od czasu do czasu chodzenia przy nodze.

Ano ćwiczę, ćwiczę.
A rowerek i tak nas nie minie bo synek będzie miał tendencję do tycia jeszcze większą niż teraz po tej kastracji... Jestem pełna obaw ale mam nadzieję, że będzie dobrze:cool3:

Posted

Gonitwa-nieraz wstawiałem foty moich psów w kolczatkach i nikt mnie nie zjadł.Dobrze uzywana kolczatka to nic złego.
Rybcia-ty już tyle nie myśl.Bo masz średnie pojęcie na temat szkolenia i żywienia :)

Posted

Spróbować nie zaszkodzi;)
Jeszcze kaganiec muszę mu kupić jakiś inny bo te co ma to mi się biedak zagotuje w taką pogodę....

Posted

widzialam foty....suuuper:)

Gonitwa napisał(a):

iiiii tam sie przejmujesz...to twoj pies:)...i jeszcze mu z prunda i glana:loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

milego dnia:p

Posted

Już jesteśmy po zabiegu, Orient nawet nie zauważył cze czegoś mu ubyło...
Wieczorem wrzucę zdjęcia po przyjeździe do domu bo coś mi aparat szwankuje.. Chyba kupię sobie lufkę;)

Posted

Gonitwa napisał(a):
Już jesteśmy po zabiegu, Orient nawet nie zauważył cze czegoś mu ubyło...
Wieczorem wrzucę zdjęcia po przyjeździe do domu bo coś mi aparat szwankuje.. Chyba kupię sobie lufkę;)
no to sie ciesze ze juz po....cmokam cie w ucho Ekspresie:razz:

Posted

Oj przydało się bo nie czuje się zbyt dobrze....
Zdjęć nie wstawię bo aparat strajkuje! Że też go musiało dziś na strajk wziąć....

Posted

Jak na złość Windows mi aparatu nie czyta.. Tyle fotek napstrykanych a tu nic! Ale dodam jakieś inne bo pusto....

Moja Krowa od której Orient nauczył się jeść trawę całymi kępkami...

Kuzyn molestujący mojego psa- i bardzoo zadowolony Orient...:cool3:

Jego ulubione miejsce do spędzania czasu na dworze.... Bo po co sobie pobiegać, jeszcze by się zmęczył....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...