Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a pewnie że potrzebne :D najpierw wezmę ją z kopa a potem poprawie bańką :diabloti:

a foteczki śliczne :loveu::loveu::loveu:
w końcu biszkopt :D wiadomo :loveu::loveu:

Posted

On ma śliczna mordke :multi: ale taki smutnawy był pewnie pomyslał znów takim czymś mi fotki robisz nie chce ja chcę normalnym aparatem :mad: Orient musi troche poczekać a potem będziesz mógł pozowac do zdjęć :lol: :multi:

Posted

Zdjęcia zrobię w poniedziałek jak pojedziemy się "zapoznać"... Wiem tylko, że urodziła się w tym roku, jest gładkowłosa ze stojącymi uszami i jest bardzo biedna....

Posted

wiq napisał(a):
e tam, dacie radę, tylko trzeba nad nim popracować;)

a książek fiszera i fennel nie polecam. opierają się na teorii dominacji mającej mało wspólnego z rzeczywistością;)

Jak dla mnie dają dużo do myślenia. ;) Ale kazdy ma inny gust ;)

Dobry wieczór, będą te archiwalne zdjęcia? :lol:

Posted

Od jutra prawdopodobnie nie będę miała dostępu do internetu bo wraz z siostrą dom opuszcza też komputer...

Ale będę jakoś "dorywczo" wpadać i wrzucać to i owo...

Posted

Gonitwa napisał(a):
Od jutra prawdopodobnie nie będę miała dostępu do internetu bo wraz z siostrą dom opuszcza też komputer...

Ale będę jakoś "dorywczo" wpadać i wrzucać to i owo...

Coo:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Niee :placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

Najprawdopodobniej tak. Ale spokojnie- nie zapomnę o Was i w każdej możliwej chwili będę zaglądać;) Przecież będę "prowadzić" ważny wątek dotyczący adopcji suni;)

Posted

Gonitwa napisał(a):
Najprawdopodobniej tak. Ale spokojnie- nie zapomnę o Was i w każdej możliwej chwili będę zaglądać;) Przecież będę "prowadzić" ważny wątek dotyczący adopcji suni;)

Masz zagladac do nas codziennie :placz::placz:
Masz juz ta sunie?
Pokazjuj ja :loveu::loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...