psiulka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Gonitwa napisał(a):Właśnie wróciliśmy ze spaceru. Postępy w socjalizacji- zerowe. Nie sorry- nie pogryzł 7 tygodniowego spanielka- nawet chciał się z nim pobawić. Ale wracając ze spaceru spotkaliśmy półrocznego labradora i kilkuletnią "mieszankę" tequilę- jak ich orient zobaczył najeżył się bardzo mocno i oczywiście próbował przerobić labradorka na pasztet... Ja już nie wiem co mam z nim zrobić- zamiast być lepiej jest coraz gorzej.... Dziś odpuszczamy sobie rowerek- byliśmy na spacerze przez 3 godziny;) Polecam książkę "Dlaczego mój pies...?" ;)
Gonitwa Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Masz może wydanie elektroniczne tej książki?
psiulka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Możesz napisać tam w tym wątku ogólnym, że potrzebujesz ;)
Gonitwa Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Ale za mną chodzi ta piosenka dziś:evil_lol:! "Czarną szosą w czarną noc Popierdala czarna Wołga Maluję czarne serca Na czarnych czołgach Mam same czarne myśli Czarny jest mój cień Pomalowałem się na czarno Farba ma to czerń Najbardziej lubię Czarne wstążki w czarnych włosach I czarnej szminki ślad Na czarnych papierosach Mam same czarne myśli Czarny jest mój cień Pomalowałem się na czarno Farba ma to czerń Za mą złą duszę Czarne czeka mnie więzienie Zabiłem dziś dziewczynę Czarnym podniebieniem Mam same czarne myśli Czarny jest mój cień Pomalowałem się na czarno Farba ma to czerń Widzę na czarno Czarnowidzę Czarny chleb i czarna kawa Czarny Nowy Jork Czarna jest Warszawa Widzę czarno czarne chmury Kłębią się na czarnym niebie Bardzo czarny wrzesień 2001" Po prostu uwolnić się od niej nie mogę... Chyba się tego grać nauczę...:diabloti:
Rybka_39 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Fajna piosenka, czekam na nowe fotki Orienta:loveu:
Kincia Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Dobryyy:loveu::loveu::loveu: Sliczne foteczki:loveu::loveu: Nie mow ze z Oriencikiem tak zle wydaje sie spokojnym pieskiem :shake::loveu:
Gonitwa Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Hej, hej ;) Dobrze nie jest- a spokojny to on jest tylko jak śpi... Niestety niektóre rzeczy(agresja) są nie do opanowania.....
wiq Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 e tam, dacie radę, tylko trzeba nad nim popracować;) a książek fiszera i fennel nie polecam. opierają się na teorii dominacji mającej mało wspólnego z rzeczywistością;)
wiq Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 stosowałam kiedyś - jak dla mnie niepraktyczne i bez efektów;)
Gonitwa Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Ja tylko czytałam- brakowało mi zapału do tego ignorowania go na każdym kroku;)
Medorowa Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Gonitwa napisał(a):Właśnie wróciliśmy ze spaceru. Postępy w socjalizacji- zerowe. Nie sorry- nie pogryzł 7 tygodniowego spanielka- nawet chciał się z nim pobawić. Ale wracając ze spaceru spotkaliśmy półrocznego labradora i kilkuletnią "mieszankę" tequilę- jak ich orient zobaczył najeżył się bardzo mocno i oczywiście próbował przerobić labradorka na pasztet... Ja już nie wiem co mam z nim zrobić- zamiast być lepiej jest coraz gorzej.... Dziś odpuszczamy sobie rowerek- byliśmy na spacerze przez 3 godziny;) Praca, praca i jeszcze raz praca... wiem coś na ten temat, bo przechodziłam przez to;) Uszczęśliwić ciem:cool3::cool3::cool3:
Gonitwa Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 madzia i medor napisał(a): Uszczęśliwić ciem:cool3::cool3::cool3: Jak Ty to robisz:razz:? Ależ jestem teraz szczęśliwa! :diabloti:
Medorowa Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Gonitwa napisał(a):Jak Ty to robisz:razz:? Ależ jestem teraz szczęśliwa! :diabloti: Tak po prostu działam na ludzi:diabloti::diabloti::diabloti: Mam w sobie to "coś":loveu:
Kincia Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Gonitwa napisał(a):W październiku kończę 18;) Tak jak mój glupi brat :evil_lol:
Gonitwa Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Jak wszystko dobrze pójdzie to może biorę suczkę na DT pod koniec tygodnia lub na początku przyszłego;) Trzymajcie kciuki!
Recommended Posts