Gonitwa Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Dobry wieczór;) Mało mnie ostatnio u siebie- u innych siedzę... a fot nie chce mnie się wrzucać... Może później;)
Kincia Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Gonitwa napisał(a):Dobry wieczór;) Mało mnie ostatnio u siebie- u innych siedzę... a fot nie chce mnie się wrzucać... Może później;) To niech ci sie zachce !!!!!!!!!!!!!!!!:angryy:;)
Medorowa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Byłam tu wcześniej i mnie zignorowano:obrazic::obrazic:
Vectra Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Rany Ty masz labradora ? :diabloti: dogoniłam Cię tu w końcu ;) powiem ci coś ..... troche na kolanach pobiegaj z tym aparatem jak focisz Orienta :diabloti:
Kincia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Super fotki :loveu::loveu: Poplywalabym sobie tak teraz :evil_lol::evil_lol::loveu:
Gonitwa Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Byłam tu wcześniej i mnie zignorowano:obrazic::obrazic: Kochana wcale nie zignorowano....:shake: Vectra napisał(a): Rany Ty masz labradora ? :diabloti: dogoniłam Cię tu w końcu ;-) powiem ci coś ..... troche na kolanach pobiegaj z tym aparatem jak focisz Orienta :diabloti: Ano mam labradora- chociaż ostatnio myślałam, że to raczej jakiś doberman czy cuś...:diabloti: Tylko w rodowodzie napisane że labrador to ja już sama nie wiem...:evil_lol: A pobiegam na kolanach- postaram się przynajmniej:cool3: Pinczerek-Jacky napisał(a):Super fotki :loveu::loveu: Poplywalabym sobie tak teraz :evil_lol::evil_lol::loveu: Dziękuję;)
Kincia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Gonitwa napisał(a): Dziękuję;) :):) To biegaj na tych kolanach i rob foteczki :D:D
Gonitwa Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Muszę zapas "zużyć" ze wsi... Głowa mi pęka... Tzepie się...
Gonitwa Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 :diabloti:"Buszujący w zbożu":diabloti: A potem będzie, że znowu dziki plony poniszczyły... :diabloti:
Recommended Posts