Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam. Jestem na forum już jakiś czas, ale dopiero teraz przyszła mi ochota na założenie galerii mojemu labkowi- Orientowi.
Orient ma już cztery lata... Jak ten czas szybko mija, niedawno był taki malutki...

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękuję, dziękuję.
Marzenka18 mogło Ci się nie wyświetlać bo próbowałam różne wersje zdjęć. tzn za duże, w linkach, albo te co są teraz. Więc mogłaś trafić akurat wtedy gdy edytowałam:)

Posted

Może jestem jakaś inna ale uwielbiam gdy ktoś chwali mojego psa. Taki swojego rodzaju narcyzm lub egoizm...
Jeszcze kilka zdjęć:) :

Posted

On jest słodki!
Zresztą, po co ja tu to piszę, skoro sama wiesz, że tak myślę?
Orient bardzo kochliwy chłopak, najpierw na mnie chętka mu przyszła i gwałcił mnie na każdym kroku, a teraz zainteresował się moją pannicą!

Posted

Już niedługo, musi się nacieszyć tym co mu dynda pod ogonkiem:) 1 czerwca kastracja;)
To jest jego pozycja do spania- zazwyczaj właśnie tak śpi i jeszcze do tego chrapie lub warczy, czasem piszczy i łapami rusza;)

Posted

[quote name='Gonitwa']Już niedługo, musi się nacieszyć tym co mu dynda pod ogonkiem:) 1 czerwca kastracja;)
Tak na dzień dziecka :evil_lol:

[SIZE="1"]Masz błąd w tytule: laradora zamiast labradora ;)

Posted

To taki prezent:) Nie no po prostu wet nie miał innego wolnego terminu w najbliższym czasie:)
Na wystawy jeździć nie będziemy więc "jajek" nie będzie potrzebował. Kiedyś miałam taki zamiar, ale jakoś nie wyszło....

Posted

Witajcie Kochani!!!
Będę tu wpadać i podziwiać biszkopcika.:loveu:
Też mam 4 letniego kawalera.Mam pytanie: Jak sprawdzają się
Wam szelki na spacerach???

Posted

Heh przepikny biszkopcik! Mniam!:cool3:
no nie... ja tu szelek (półszorka) używam żeby pies przy rowerze biegał a tutaj dogomaniacy - żeby nie ciagnął:oops:. Shit!

Posted

Karilka napisał(a):
Heh przepikny biszkopcik! Mniam!:cool3:
no nie... ja tu szelek (półszorka) używam żeby pies przy rowerze biegał a tutaj dogomaniacy - żeby nie ciagnął:oops:. Shit!

Nie są do ciągnięcia bo ciągnie w nich jak parowóz:)
Ładnie w nich wygląda i też biegał przy rowerze ale niestety- dysplazja nie pozwala nam na tego typu szaleństwa....:shake:

Wyniki już zrobione- wyzły wszystkie bardzo dobre. Teraz w piątek zabieg....
Nie mam kiedy zołożyć nowych fotek, ale i tak tu nikt nie zagląda więc nikt się nie pogniewa....

Posted

Ja dziś zajrzałam,piękny pies,tylko czy on nie jest za gruby,hihi?:evil_lol: Sąsiad ma takiego tylko ciemnego.Ja też mam problem z wstawianiem fotek,albo strona z fotką się nie otwiera,albo sam link wchodzi,albo miniaturki nie wiem czemu,już przestałam kombinować tylko wstawiam miniaturki.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...