Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 721
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękuję w imieniu rodzinki :)

Justyna z FB zrobiła nowych ogłoszeń, podałam juz kontakt do siebie, żeby nie kłopotać mtf zalesie :) co parwda na służbowy telefon, ale.. co tam..
były 2 telefony:
szczeniaczka 'do dziecka' ??!!
'żeby się piesek dziecku spodobał'??!!

Posted (edited)

chyba tylko mnie to oburza..
jeszcze pytanie - czy są już zaszczepione, wiec mowie, ze jeden raz, a na drugi raz są umówione, na piątek zresztą. Więc odpwoeidź - to ja zadzwonię w poniedziałek..
trochę porażkowo, jak dla mnie, to brzmi..

edit:

za to Śnieżek vel Rocky ma fajną rodzinkę i fajnie się w niej odnalazł :) http://www.fotosik.pl/u/sylwija/album/1538694 - dla ciekawych ;)

Edited by sylwija
Posted

szczeniaki dzisiaj zaszczepione - 3 x 50pln, kolejne szczepienie za 3 tygodnie, chciałabym wierzyć, ze juz w nowych domkach, ale wątpię niestety

przegląd maluchów wypadł ok, ładne ząbki, uszki, brzuszki, grzeczne bardzo i przytulaśne

Posted

[quote name='Livka']Wydatki uzupełniłam ...
Ma ktoś jakieś fanty na bazarek - chętnie wystawię dla Toli i maluszków - dług ciągle rośnie ... :([/QUOTE]mam marne resztki , które nie poszły na kilku bazarkach, więc chyba nie warto... ale pomyślę

Posted

[quote name='Nikaragua']mam marne resztki , które nie poszły na kilku bazarkach, więc chyba nie warto... ale pomyślę[/QUOTE]
Też coś znajdę u siebie, ale tak mało czasu mam na obfocenie i opisy fantów ... może po niedzieli ...

Posted

[quote name='Nikaragua']Jutro mam dostać 2 torby fantów od Poker, zrobię bazar na 2- 3 cele, w tym na szczeniaki[/QUOTE]

super, wielkie dzieki
ja, trochę podłamana jestem..
jeszcze mam tle pracy, ze nie udało mi się nowych zdjęć zrobić, cały weekend pracowałam (nocki tez :()
za mało mam czasu na zwierzaki, i pieniędzy zresztą też..
horrendalne koszty przy takich rodzinkach.. i biedny Rudolf czeka w hoteliku, a telefonów brak..

Posted

wieczorem dzwonila 15-latka ws.Freyi -dalam jej twoj adres email bo tel.nie moge znalezc i powiedzialam aby rodzice sie odezwali.gdybys miala jakies niewykorzystane oferty prosze przekieruj na mnie bo kolo warki mamy 6 szczeniakow suczek i nikt nie dzwoni

Posted

nie mam żadnych ofert w ogóle..
mam małe kociaki i małe psiaki, i zainteresowanie zerowe
jak sie ktoś wydaje poważny - 2 x, to sie nie odezwal pozniej, a tak - szczeniaczka dla dziecka, jak maskotkę
i to tyle.

Posted

a kiedy? bo jeśli dzisiaj, to maila nie mam, miałam 1ego grudnia (od Paulina), odpisałam, cisza..

finanse ogarnia Livka, więc i konto Livki, każda pomoc mile widziana :) dzięki
ja generalnie za wszystko płacę kartą kredytową, więc wszystko na kredyt..nie mogę mieć minus w lecznicy, bo i tak mi zniżki dają..

teraz jak przeglądam, to jeszcze brakuje zakupu jedzonka - RC Starter (długo czekałam na ta dostawę..)dużego worka, co w zooplus zakupiłam -
[TABLE="class: formborder, width: 100%, align: left"]
[TR="class: text"]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD]Royal Canin Medium Starter Mother & Babydog- 12 kg -- L[/TD]
[TD="align: right"] 179,00 zł [/TD]
[TD="align: right"] 179,00 zł [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: formborder, width: 100%, align: left"]
[TR="class: text"]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD]Royal Canin Starter Mousse Mother & Babydog- 12 x 195 g -- L[/TD]
[TD="align: right"] 79,80 zł [/TD]
[TD="align: right"] 79,80 zł [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted (edited)

To a konto wpływów z bazarku przelałam dziś 108zł, (miało być 100 ale sie pomyliłam ;) )
dalszą cześć jak zaczną wpływać jakieś wpłaty (na razie wybazarkowane jest po 250zł dla każdego z dwóch celów)

Edited by Nikaragua
Posted

wielkie dzięki, Nikaragua :)

ja muszę się zebrać, znaleźć czas, co teraz bardzo trudne i nowe zdjęcia maluchom porobić, bo.. rosną.. :razz:
i w dodatku jakie pieszczochy z nich rosną ;)
lubią się bawić, ja niestety nie mam za bardzo zabawek dla szczeniaków, ale bawią się nawet kawałkiem drewna, czy butelką plastikową..:lol:

Posted

[quote name='Nikaragua']To a konto wpływów z bazarku przelałam dziś 108zł, (miało być 100 ale sie pomyliłam ;) )
dalszą cześć jak zaczną wpływać jakieś wpłaty (na razie wybazarkowane jest po 250zł dla każdego z dwóch celów)

108 zł już na koncie Toli i szczeniaczków - ślicznie dziękujemy Nikaraguo :Rose:

W poście rozliczeniowym dopisałam wydatki.

Posted

[quote name='Nikaragua']tego nie ogarniam:
Saldo : -408,80 zł

Stan konta na 05.12.2013r. : 200 zł

Na chwilę obecną 408,80 zł mamy do zapłaty (dług)
Na koncie mam tylko 200 zł
Jutro pójdzie przelew do sylwiji - pozostanie 208,80 zł długu.

Posted

Ślicznie dziękuję mtf zalesie za wpłatę dla Toli i szczeniaczków :Rose:

Właśnie zrobiłam przelew do sylwiji na 300 zł - pozostało 308,80 zł długu, a w kasie pusto ... :(