Livka Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='Nikaragua']Z bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/248460 przelałam dziś resztę czyli 45zł Wpłynęły pieniążki z Twojego bazarku Nikaraguo - serdecznie dziękujemy :Rose: Quote
sylwija Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 dziękuję w imieniu rodzinki :) Justyna z FB zrobiła nowych ogłoszeń, podałam juz kontakt do siebie, żeby nie kłopotać mtf zalesie :) co parwda na służbowy telefon, ale.. co tam.. były 2 telefony: szczeniaczka 'do dziecka' ??!! 'żeby się piesek dziecku spodobał'??!! Quote
sylwija Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 (edited) chyba tylko mnie to oburza.. jeszcze pytanie - czy są już zaszczepione, wiec mowie, ze jeden raz, a na drugi raz są umówione, na piątek zresztą. Więc odpwoeidź - to ja zadzwonię w poniedziałek.. trochę porażkowo, jak dla mnie, to brzmi.. edit: za to Śnieżek vel Rocky ma fajną rodzinkę i fajnie się w niej odnalazł :) http://www.fotosik.pl/u/sylwija/album/1538694 - dla ciekawych ;) Edited November 28, 2013 by sylwija Quote
NikaEla Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Nie tylko Ciebie oburza roszczeniowe i nieodpowiedzialne podejście ludzi. Niestety jest coraz częstsze Quote
sylwija Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 szczeniaki dzisiaj zaszczepione - 3 x 50pln, kolejne szczepienie za 3 tygodnie, chciałabym wierzyć, ze juz w nowych domkach, ale wątpię niestety przegląd maluchów wypadł ok, ładne ząbki, uszki, brzuszki, grzeczne bardzo i przytulaśne Quote
Livka Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Wydatki uzupełniłam ... Ma ktoś jakieś fanty na bazarek - chętnie wystawię dla Toli i maluszków - dług ciągle rośnie ... :( Quote
NikaEla Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='Livka']Wydatki uzupełniłam ... Ma ktoś jakieś fanty na bazarek - chętnie wystawię dla Toli i maluszków - dług ciągle rośnie ... :([/QUOTE]mam marne resztki , które nie poszły na kilku bazarkach, więc chyba nie warto... ale pomyślę Quote
Livka Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='Nikaragua']mam marne resztki , które nie poszły na kilku bazarkach, więc chyba nie warto... ale pomyślę[/QUOTE] Też coś znajdę u siebie, ale tak mało czasu mam na obfocenie i opisy fantów ... może po niedzieli ... Quote
NikaEla Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Jutro mam dostać 2 torby fantów od Poker, zrobię bazar na 2- 3 cele, w tym na szczeniaki Quote
sylwija Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='Nikaragua']Jutro mam dostać 2 torby fantów od Poker, zrobię bazar na 2- 3 cele, w tym na szczeniaki[/QUOTE] super, wielkie dzieki ja, trochę podłamana jestem.. jeszcze mam tle pracy, ze nie udało mi się nowych zdjęć zrobić, cały weekend pracowałam (nocki tez :() za mało mam czasu na zwierzaki, i pieniędzy zresztą też.. horrendalne koszty przy takich rodzinkach.. i biedny Rudolf czeka w hoteliku, a telefonów brak.. Quote
mtf zalesie Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 wieczorem dzwonila 15-latka ws.Freyi -dalam jej twoj adres email bo tel.nie moge znalezc i powiedzialam aby rodzice sie odezwali.gdybys miala jakies niewykorzystane oferty prosze przekieruj na mnie bo kolo warki mamy 6 szczeniakow suczek i nikt nie dzwoni Quote
sylwija Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 nie mam żadnych ofert w ogóle.. mam małe kociaki i małe psiaki, i zainteresowanie zerowe jak sie ktoś wydaje poważny - 2 x, to sie nie odezwal pozniej, a tak - szczeniaczka dla dziecka, jak maskotkę i to tyle. Quote
NikaEla Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 (edited) Wielki bazar na szczepienia (50% zysku): http://www.dogomania.pl/forum/threads/249199 Edited December 3, 2013 by Nikaragua :) Quote
NikaEla Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='Nikaragua']Wielki bazar na szczepienia (50% zysku): http://www.dogomania.pl/forum/threads/249199 Takiego bazarku jeszcze nie miałam :crazyeye: Po dobie jest ok 350zł (czyli ok 175 na każdy cel!) Quote
sylwija Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 WOW :multi: i wielkie dzięki za pamięć o maluszkach :loveu: Quote
mtf zalesie Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 dzwonila pani z ogloszenia na tablica.pl- podalam watek i znalazla-miala napisac email- czy cos z tego wyszlo.jesli nadal potrzeba na szczepienia to podaj konto ,zrobie doplate jak podalam na pw Quote
NikaEla Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Na szczepienia będzie z bazarku :) jeśli trzeba to mogę założyć i przesłać jutro (tylko dajcie zna) Quote
sylwija Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 a kiedy? bo jeśli dzisiaj, to maila nie mam, miałam 1ego grudnia (od Paulina), odpisałam, cisza.. finanse ogarnia Livka, więc i konto Livki, każda pomoc mile widziana :) dzięki ja generalnie za wszystko płacę kartą kredytową, więc wszystko na kredyt..nie mogę mieć minus w lecznicy, bo i tak mi zniżki dają.. teraz jak przeglądam, to jeszcze brakuje zakupu jedzonka - RC Starter (długo czekałam na ta dostawę..)dużego worka, co w zooplus zakupiłam - [TABLE="class: formborder, width: 100%, align: left"] [TR="class: text"] [TD="align: center"]1[/TD] [TD]Royal Canin Medium Starter Mother & Babydog- 12 kg -- L[/TD] [TD="align: right"] 179,00 zł [/TD] [TD="align: right"] 179,00 zł [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE="class: formborder, width: 100%, align: left"] [TR="class: text"] [TD="align: center"]1[/TD] [TD]Royal Canin Starter Mousse Mother & Babydog- 12 x 195 g -- L[/TD] [TD="align: right"] 79,80 zł [/TD] [TD="align: right"] 79,80 zł [/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
NikaEla Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 (edited) To a konto wpływów z bazarku przelałam dziś 108zł, (miało być 100 ale sie pomyliłam ;) ) dalszą cześć jak zaczną wpływać jakieś wpłaty (na razie wybazarkowane jest po 250zł dla każdego z dwóch celów) Edited December 4, 2013 by Nikaragua Quote
sylwija Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 wielkie dzięki, Nikaragua :) ja muszę się zebrać, znaleźć czas, co teraz bardzo trudne i nowe zdjęcia maluchom porobić, bo.. rosną.. :razz: i w dodatku jakie pieszczochy z nich rosną ;) lubią się bawić, ja niestety nie mam za bardzo zabawek dla szczeniaków, ale bawią się nawet kawałkiem drewna, czy butelką plastikową..:lol: Quote
Livka Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='Nikaragua']To a konto wpływów z bazarku przelałam dziś 108zł, (miało być 100 ale sie pomyliłam ;) ) dalszą cześć jak zaczną wpływać jakieś wpłaty (na razie wybazarkowane jest po 250zł dla każdego z dwóch celów) 108 zł już na koncie Toli i szczeniaczków - ślicznie dziękujemy Nikaraguo :Rose: W poście rozliczeniowym dopisałam wydatki. Quote
NikaEla Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='Livka'] W poście rozliczeniowym dopisałam wydatki.tego nie ogarniam: Saldo : -408,80 zł Stan konta na 05.12.2013r. : 200 zł Quote
Livka Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='Nikaragua']tego nie ogarniam: Saldo : -408,80 zł Stan konta na 05.12.2013r. : 200 zł Na chwilę obecną 408,80 zł mamy do zapłaty (dług) Na koncie mam tylko 200 zł Jutro pójdzie przelew do sylwiji - pozostanie 208,80 zł długu. Quote
Livka Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Ślicznie dziękuję mtf zalesie za wpłatę dla Toli i szczeniaczków :Rose: Właśnie zrobiłam przelew do sylwiji na 300 zł - pozostało 308,80 zł długu, a w kasie pusto ... :( Quote
Recommended Posts