Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 721
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z mojego bazarku na konto Benia wpłynęło 105 zł :)

Troszkę uzbieraliśmy i leci kolejny przelew do Ciebie Sylwia na 122 zł - potwierdź proszę jak już dotrze :)

• 2 weeks later...
Posted

rozmawiałam dzisiaj o Benku
"Wszystko super. May łobuz i szkodnik. Zjadł swoje posłanie, kilka piłek, kasków rowerowych, postrącał drewno do kominka, wykopał kilka dziur i oczywiście podeptał mnóstwo roślin. Ale jest super. szczeka na listonosza, nie wpuszcza obcych, śpiewa jak wracamy z pracy, umie podawać łapę i leżeć. MA rocznego przyjaciela wilczurka z sąsiedztwa. (...) jest bardzo karny. na słowa niedobry Benek od razu wie że coś napsocił i wtedy usuwa się do swojej kryjówki Temperamentny mocno. Nie ten pies po odnalezieniu. Ale my się z tego cieszymy. (...) wszystko jest OK, ma apetyt, przybrał chyba trochę masy nawet!"

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Na konto Toli i jej szczeniaczków wpłynęły pieniążki z moich dwóch bazarków - 200 zł i 230 zł ... i nareszcie możemy odetchnąć z ulgą :)

Psia rodzinka nie ma już długu, pozostało jeszcze 98,23 zł do rozdysponowania.

Proponuję przekazać te pieniążki po połowie:  dla Rudolfa i kocich tymczasków Sylwii.

Czekam na ewentualne inne propozycje :)

Sylwia leci do Ciebie przelew na 387 zł - bardzo proszę o potwierdzenie jak już dotrą pieniążki na konto.

Dziękuję wszystkim za pomoc !!!

mm7.gif

Posted

Psia rodzinka nie ma już długu, pozostało jeszcze 98,23 zł do rozdysponowania.

Proponuję przekazać te pieniążki po połowie:  dla Rudolfa i kocich tymczasków Sylwii.

Czekam na ewentualne inne propozycje :)

Jestem oczywiście za :)

• 4 weeks later...
Posted

Odkąd przeprowadziłam się z Warszawy na wieś i dojeżdżam prawie codziennie 60 km do pracy,
wciąż widzę wiele bezdomnych, porzuconych psów i kotów, często chorych, skrzywdzonych przez ludzi,
potrąconych przez samochody.
Jeśli chcesz im pomóc - zwierzętom z okolic Warki i Magnuszewa, wypełniając PIT
przeznacz 1% podatku na rzecz Fundacji Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt – VIVA!
(KRS 0000135274)
koniecznie z wpisaniem w cel szczegółowy: zwierzęta z Warki

• 1 month later...
Posted

wątek zmienił w międzyczasie tytuł, ale jeden ze szczeniaczków Toli, Koral vel Def:

11020219_948762091810090_461446594413851

10298926_948762061810093_385456835584143

na takiego psiaka wyrósł - odważny podróżnik, wszędzie z Państwem jeździ, zdrowo się chowa, nie sprawia kłopotów, zadowolona z niego rodzina :)

• 7 months later...
Posted

Tola i jej dzieciaczki w domkach, kochane i bezpieczne :)

na zdjęciu Tola zaprzyjaźniona ze śliczną koteńką bardzo :)

12193858_740656492705195_193373305227717

a w tym samym dokładnie miejscu pojawiła się Zelda..

przy okazji zaproszę na wydarzenie Zeldy, suni wyrzuconej w ciąży, w mojej okolicy, dokładnie w tym samym miejscu, co 2 lata temu Tola..

i wątek chyba jej założę

nie wiem - czy osobny, czy zrobić wspólny dla moich tymczasów?

https://www.facebook...88513144610308/

12235073_162877837398471_130754829048252