Livka Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Dziękujemy Ewie S. za wpłatę kasiorki na spłatę długu Benia Quote
Livka Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Z mojego bazarku na konto Benia wpłynęło 105 zł :) Troszkę uzbieraliśmy i leci kolejny przelew do Ciebie Sylwia na 122 zł - potwierdź proszę jak już dotrze :) Quote
sylwija Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 rozmawiałam dzisiaj o Benku "Wszystko super. May łobuz i szkodnik. Zjadł swoje posłanie, kilka piłek, kasków rowerowych, postrącał drewno do kominka, wykopał kilka dziur i oczywiście podeptał mnóstwo roślin. Ale jest super. szczeka na listonosza, nie wpuszcza obcych, śpiewa jak wracamy z pracy, umie podawać łapę i leżeć. MA rocznego przyjaciela wilczurka z sąsiedztwa. (...) jest bardzo karny. na słowa niedobry Benek od razu wie że coś napsocił i wtedy usuwa się do swojej kryjówki Temperamentny mocno. Nie ten pies po odnalezieniu. Ale my się z tego cieszymy. (...) wszystko jest OK, ma apetyt, przybrał chyba trochę masy nawet!" Quote
Nutusia Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Bardzo się cieszę, że Benek wreszcie... zmądrzał ;) :) Quote
Livka Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Ciekawe co tam u Benia słychać ? ;) Ładuję już baterie i za chwilkę zabieram się za fotki i bazar - tyle jeszcze długu po psiakach zostało ... Quote
Livka Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Na początek zapraszam do Księgarenki :) Quote
Livka Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Mega mieszanka w szczególności na długi psiej rodzinki - ZAPRASZAMY ! Quote
Livka Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Pięknie dziękujemy NikaEli za wpłatę 45 zł z bazarku na psią rodzinkę Quote
Livka Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Na konto Toli i jej szczeniaczków wpłynęły pieniążki z moich dwóch bazarków - 200 zł i 230 zł ... i nareszcie możemy odetchnąć z ulgą :) Psia rodzinka nie ma już długu, pozostało jeszcze 98,23 zł do rozdysponowania. Proponuję przekazać te pieniążki po połowie: dla Rudolfa i kocich tymczasków Sylwii. Czekam na ewentualne inne propozycje :) Sylwia leci do Ciebie przelew na 387 zł - bardzo proszę o potwierdzenie jak już dotrą pieniążki na konto. Dziękuję wszystkim za pomoc !!! Quote
NikaEla Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Psia rodzinka nie ma już długu, pozostało jeszcze 98,23 zł do rozdysponowania. Proponuję przekazać te pieniążki po połowie: dla Rudolfa i kocich tymczasków Sylwii. Czekam na ewentualne inne propozycje :) Jestem oczywiście za :) Quote
Livka Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Przelałam całość na konto Anatola - 100 zł 10.01.2015r. ponieważ Rudolf już w swoim domku :) Wszystkim darczyńcom bardzo serdecznie dziękujemy !!! Quote
sylwija Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 Ślicznie dziękujemy :) A u Benka generalnie dobrze, choć podobno kiepsko zniósł Sylwestra. Nie ma za to już całkiem pomysłów ucieczkowych :) Quote
sylwija Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 a Benek z rodzinką, jeszcze sprzed świąt.. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1QGpdmYLysI Quote
sylwija Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 dokładnie, podobno b.muzykalny jest :) Quote
Nutusia Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Czyli do właściwego, muzykującego domu trafił :) Quote
sylwija Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 Odkąd przeprowadziłam się z Warszawy na wieś i dojeżdżam prawie codziennie 60 km do pracy, wciąż widzę wiele bezdomnych, porzuconych psów i kotów, często chorych, skrzywdzonych przez ludzi, potrąconych przez samochody. Jeśli chcesz im pomóc - zwierzętom z okolic Warki i Magnuszewa, wypełniając PIT przeznacz 1% podatku na rzecz Fundacji Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt – VIVA! (KRS 0000135274) koniecznie z wpisaniem w cel szczegółowy: zwierzęta z Warki Quote
sylwija Posted March 14, 2015 Author Posted March 14, 2015 wątek zmienił w międzyczasie tytuł, ale jeden ze szczeniaczków Toli, Koral vel Def: na takiego psiaka wyrósł - odważny podróżnik, wszędzie z Państwem jeździ, zdrowo się chowa, nie sprawia kłopotów, zadowolona z niego rodzina :) Quote
sylwija Posted November 14, 2015 Author Posted November 14, 2015 Tola i jej dzieciaczki w domkach, kochane i bezpieczne :) na zdjęciu Tola zaprzyjaźniona ze śliczną koteńką bardzo :) a w tym samym dokładnie miejscu pojawiła się Zelda.. przy okazji zaproszę na wydarzenie Zeldy, suni wyrzuconej w ciąży, w mojej okolicy, dokładnie w tym samym miejscu, co 2 lata temu Tola.. i wątek chyba jej założę nie wiem - czy osobny, czy zrobić wspólny dla moich tymczasów? https://www.facebook...88513144610308/ Quote
sylwija Posted November 17, 2015 Author Posted November 17, 2015 jak ją zobaczyłam, myślałam, że mam deja vu zapraszam do Zeldy.. http://www.dogomania.com/forum/topic/333903-zelda-ci%C4%99%C5%BCarna-sunia-wyrzucona-przeganiana/ Quote
Recommended Posts