Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 721
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Plakatów ze 100
Były sygnaly z okolicy Wygonowa Pałacowa Zamkowa
ze ze zdjęć benek
widziany sobota niedziela. Dzisiaj rano bardzo też
nie znaleźliśmy, ludzie mówią ze on
ale ani my ani nikt kto go zna, nie widzial
dziś jeszcze rozmawialiśmy i dawalismy ludziom bezpośrednio plakaty
przy okazji na wygomowej objawiło nam się przytulisko.. tez dalismy

Posted

Uciekinierzy zazwyczaj nie oddalają się od miejsca, z którego nawiali. Przynajmniej ja mam takie doświadczenia. Trzeba stawiać jedzenie w jednym miejscu zawsze i starać się "łapać" późnym wieczorem albo bardzo rano, gdy jeszcze nie ma ludzi i za dużego ruchu... Beniu, daj się złapać, dzieciaku!!!

Posted

jeśli ktoś z okolic Kobyłki,, od wtorku nie ma żadnych sygnałow, wiec Benek moze byc wolomin, Radzymin, Zileonka, Marki, inne..

mozna pociac na cztery i rozdawac ludziom, ja jutro tak zamierzam.
Prosze nieustająco o poomoc

Posted

Radzymin to fundacja Znajdki bajk 21 a w Zielonce dziala fundacja Maja chyba pisze z niej wolontariuszka Szalony Kot czy jakos tak- moze wyslij im plakat,a moze wmiescic zdjecie w jakies gazecie regionalnej na te okolice

Posted

1,fundacja z Zielonki -link http://www.dogomania.pl/forum/threads/62362-!!POMOC-DLA-PRZYTULISKA-W-ZIELONCE-k-WAWy!!!
2.ogloszenie w prasie lokalnej z kolorowym zdjeciem jest dobrym rozwiazaniem bo dociera daleko i do ludzi nie kupujacych gazet /w moim rejonie jest to kurier lokalny darmowo rozdawany/.dziwne jest dla mnie ze to ty masz placic za ogloszenie skoro nie ty go zostawilas bez adresowki i nie nawial od ciebie,na jezdzenie wkolko tez sie placi.ogloszenie w prasie z slowem nagroda powoduje mase telefonow co niestety tez wymaga weryfikacji i jezdzenia.

Posted

Tak
oni i znajdki jako jedni z pierwszych powiadomieni byli

Ja już nie wiem, czy ktoś go nie ukradł
nic nie wiem. .
nie ma pewności, czy którykolwiek z pierwszych sygnałów z okolic wawazowej i Palacowej, czy te wczorajsze ze straganow kolo stacji w ogóle dotyczyły Benka
bo ludzie po zdjęciach mylą go z innymi psami, ktore się tam kreca a ktore namierzylismy
ani my ani ds nawet z daleka nie widzieliśmy benka
wczoraj minal tydzień :(
i w ogóle nie wiadomo, gdzie szukać