sylwija Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 https://www.facebook.com/events/1430833563856207/?ref_dashboard_filter=upcoming&source=1 prośba o pomoc :( Quote
sylwija Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 Plakatów ze 100 Były sygnaly z okolicy Wygonowa Pałacowa Zamkowa ze ze zdjęć benek widziany sobota niedziela. Dzisiaj rano bardzo też nie znaleźliśmy, ludzie mówią ze on ale ani my ani nikt kto go zna, nie widzial dziś jeszcze rozmawialiśmy i dawalismy ludziom bezpośrednio plakaty przy okazji na wygomowej objawiło nam się przytulisko.. tez dalismy Quote
malagos Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Kurcze, taki pies to nie igła, że się zagubi.... Ale bądźmy dobrej myśli. Quote
sylwija Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 cały czas sa sygnaly - mieszka, łokietka to jest cały czas ta sama okolica https://www.facebook.com/events/1430833563856207/?source=1 Quote
Nutusia Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Uciekinierzy zazwyczaj nie oddalają się od miejsca, z którego nawiali. Przynajmniej ja mam takie doświadczenia. Trzeba stawiać jedzenie w jednym miejscu zawsze i starać się "łapać" późnym wieczorem albo bardzo rano, gdy jeszcze nie ma ludzi i za dużego ruchu... Beniu, daj się złapać, dzieciaku!!! Quote
mtf zalesie Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 tez mam takie doswiadczenie- jak wyszlam pozna pora to uciekinier wylazl z krzakow niedaleko domu a przedtem caly dzien wolania nic nie dawal Quote
sylwija Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 teraz długi weekend sie zaczyna, dużo osób się przemieszcza, ktoś musi Benka zauważyć. Błaga, o pomoc Quote
sylwija Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 jeszcze wrzucę kilka ostatnich zdjęć z ds Benka.. Quote
Nutusia Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Ech, Benuś, i na co Ci była ta ucieczka?... :( Quote
sylwija Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 jeśli ktoś z okolic Kobyłki,, od wtorku nie ma żadnych sygnałow, wiec Benek moze byc wolomin, Radzymin, Zileonka, Marki, inne.. mozna pociac na cztery i rozdawac ludziom, ja jutro tak zamierzam. Prosze nieustająco o poomoc Quote
mtf zalesie Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Radzymin to fundacja Znajdki bajk 21 a w Zielonce dziala fundacja Maja chyba pisze z niej wolontariuszka Szalony Kot czy jakos tak- moze wyslij im plakat,a moze wmiescic zdjecie w jakies gazecie regionalnej na te okolice Quote
sylwija Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 Kilka fundacji powiadomionych ale Maja - co to? Ogłoszenia w mediach lokalnych drogie 150 zl 62.. Najzwyczajniej nie mam teraz Quote
sylwija Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 A najgorsze, że ma żadnych sygnałów kolejny dzień głuchej ciszy jeszcze tak daleko ode mnie jadę jutro z ulotkami i plakatami Quote
mtf zalesie Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 1,fundacja z Zielonki -link http://www.dogomania.pl/forum/threads/62362-!!POMOC-DLA-PRZYTULISKA-W-ZIELONCE-k-WAWy!!! 2.ogloszenie w prasie lokalnej z kolorowym zdjeciem jest dobrym rozwiazaniem bo dociera daleko i do ludzi nie kupujacych gazet /w moim rejonie jest to kurier lokalny darmowo rozdawany/.dziwne jest dla mnie ze to ty masz placic za ogloszenie skoro nie ty go zostawilas bez adresowki i nie nawial od ciebie,na jezdzenie wkolko tez sie placi.ogloszenie w prasie z slowem nagroda powoduje mase telefonow co niestety tez wymaga weryfikacji i jezdzenia. Quote
sylwija Posted June 21, 2014 Author Posted June 21, 2014 napisałam maila do Pani próbuję się skontaktować z Fundacją Maja Quote
mtf zalesie Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 (edited) ................................................ Edited June 22, 2014 by mtf zalesie Quote
mtf zalesie Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 w Wolominie od 3 lat dziala fundacja https://www.facebook.com/zwierzakiwpotrzebie Quote
sylwija Posted June 22, 2014 Author Posted June 22, 2014 Tak oni i znajdki jako jedni z pierwszych powiadomieni byli Ja już nie wiem, czy ktoś go nie ukradł nic nie wiem. . nie ma pewności, czy którykolwiek z pierwszych sygnałów z okolic wawazowej i Palacowej, czy te wczorajsze ze straganow kolo stacji w ogóle dotyczyły Benka bo ludzie po zdjęciach mylą go z innymi psami, ktore się tam kreca a ktore namierzylismy ani my ani ds nawet z daleka nie widzieliśmy benka wczoraj minal tydzień :( i w ogóle nie wiadomo, gdzie szukać Quote
mtf zalesie Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 1.mozna jeszcze wyslac kilkanascie listow do soltysow/ z plakatem i slowem nagroda/ wolominskich-kody sa w internecie a tu nazwiska http://wolomin.org/Samorzad/Jednostki-pomocnicze/So%C5%82ectwa.aspx 2.gdyby szedl w kierunku Marek to oni mieli umowe z Paluchem a tam Kora ktora jest na Dogo skrupulatnie przeglada ogloszenia o zaginionych Quote
Gusiaczek Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 mam nadzieję, i się trzymam tego, jak pijany płotu, że Benek nawet ukradziony, ale w domku bezpieczny .... Quote
Recommended Posts