NikaEla Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Z bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/252546 posłałam skromne 5zł Super , że Tola już w ds :multi: Quote
sylwija Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 dziękujemy ślicznie :) info poranne od Jerzego: "no i po dzisiejszym porannym merdaniu ogonkiem jak wyszedłem z pokoju, jak wróciłem z roboty, oraz wszystkich innych symptomach śmiem twierdzić, że Tola zaakceptowała nas , chociaż jeszcze pewno długa droga przed nami do 100%, ale nie ma już możliwości zeby coś nie wyszło " Quote
sylwija Posted May 9, 2014 Author Posted May 9, 2014 a Benek nie ma zainteresowania.. dziwne to, bo jest ogłaszany od niesiecznego szczeniaka.. Quote
Ty$ka Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Kurde, czemu ludzie go nie widzą? Cieszę się z wieści DS Toli :) Quote
Livka Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='sylwija']trzeba kupić Benkowi jedzenie :([/QUOTE] Daję 30 zł na karmę :) Kto jeszcze dołoży grosik ??? :cool3: Quote
sylwija Posted May 9, 2014 Author Posted May 9, 2014 [quote name='Livka']Daję 30 zł na karmę :) Kto jeszcze dołoży grosik ??? :cool3:[/QUOTE] dziękuję, Livka :loveu: a u Toli faktycznie wszystko dobrze, już ma za sobą kąpiel,a dzisiaj była u weta - zaliczyła zabezpieczenie przeciwkleszczowe i szczepienie na wirusówki jest grzeczna, rodzinka spokojna i cierpliwa, bardzo polubili Tolę, a i ona zaczyna doceniać :) duża zmiana to dla takiej delikatnej i wrażliwej panienki, ale dobrze sobie radzi i niech będzie szczęśliwa :) ma swój dom, rodzinę :) zasługuje na to :) Quote
sylwija Posted May 11, 2014 Author Posted May 11, 2014 zakup karmy dla Benka Josera Festival 15kg - 116 pln nie da szczeniaków, ale bardzo bogata i eneregtyczna, i smakowita :) Quote
Livka Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Wydatki dopisane ... kto dołoży jeszcze grosik na jedzonko dla ślicznego Benia? Bardzo prosimy !!! :modla::modla::modla: Quote
Livka Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 [quote name='Nikaragua']Z bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/252546 posłałam skromne 5zł Twoja kaska już na koncie Benia - Dziękujemy !!! :loveu: Quote
sylwija Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 nie ma czasu :) za to przestał zaczepiać Rufolfa, nie ma spięć, odpukać ;) chyba się przy Toli czuł tak pewnie, a teraz sobie jakoś radzą i jest komitywa strasznie z niego fajny szczenior, taki podrostek się zrobił na długich smukłych łapkach, pieszczoch cały czas :) a najlepiej się z moja Runą i Aronem bawi zapytań - brak.. Quote
Gusiaczek Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 a może był o Tolę zazdrosny? Sylwia, on jest tak cudny, że znajdzie domek, a właściwie domek znajdzie jego, jak i Rudolfa nie martw się Quote
sylwija Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 mam nadzieję, już długo czekają a zapomniałam jeszcze najświeższe info od Toli: "Tola pozdrawia, miewa się bardzo dobrze, merda ogonem, liże i generalnie cieszy się z życia, wszystko powoli sie normuje" Quote
Livka Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) Na konto Benia wpłynęły pieniążki z naszego bazarku - 85 zł :) Sylwia poleciał do Ciebie przelew na 122,50 zł - znowu troszkę do przodu :), ale długu jeszcze sporo zostało ... Rozliczenie w poście nr 3. Edited May 16, 2014 by Livka Quote
sylwija Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 dzieciak wciąż samotny i bezdomny nikt nie pyta, nikt się nie interesuje.. bez sensu jak taki szczeniak tak długo czeka.. Quote
sylwija Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 do Benia też nikt nie zagląda.. a Benek nowy talent objawił ;) i się suszymy ;) Quote
Nutusia Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Ech, dobrze przynajmniej, że Benio nie uważa się za psa bezdomnego... ;) Quote
sylwija Posted June 1, 2014 Author Posted June 1, 2014 Benio 5ego będzie miał spotkanie, znaczy zrobimy z nim wizytę przedadopcyjną trzymajcie kciuki :) niestety, Benek wciąż na minusie.. ja miałam ostatnio masakryczne wydatki na innego tymczasa - kota Anatola nie wiem, co robić, zadłużona jestem, a nawet fantów już mi bark na bazarek :( Quote
Recommended Posts