sylwija Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 Nikaragua napisał(a):i braciszkowi ostatniemu też dokładnie, złocisty Benio czeka, piękna Tola, a jeszcze Śnieżka i Rudolfa mam 'na pokładzie' :D Rudolf w hotelu, co prawda.. Quote
sylwija Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 się okaże ;) ale taką mam nadzieję, że Freya będzie miała dobrze - aby była bezpieczna i kochana a w sobotę jeszcze jeden tymczas, koci, Baltazar mnie opuści - niełatwy to dzień będzie.. Quote
Patmol Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 z jednej strony radość, a z drugiej smutek trudne są te rozstania Quote
Gusiaczek Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 o matuluuuuuuuuu, przylazłam po ogromnej przerwie, przepraszam :oops: wcale się tłumaczyć nie będę - zapodziałam w pamięci wątek i tyle. Dzieje się fantastycznie Serdeczności zostawiam :) Quote
sylwija Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 jeszcze dzisiaj razem, Tola i Freya, i Benek :) szaleństwo ;) Quote
mala_czarna Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Ten ogonek jest rewelacyjny :) Sylwia, nie wiem czy wiesz, ale poprzednia sunia tych państwa, do których jedzie Freya, miała niemal identyczny. Widziałam zdjęcia :) Quote
sylwija Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 no wiem, ale tamta i duża wyrosła - chyba 25 kg, Freya to nie wiem, czy 15 osiągnie też mam obawy, żeby nie oczekiwali, że będzie taka sama, czy z wyglądu, czy z charakteru,.. ale chyba nie.. Quote
Ellig Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 sylwija napisał(a):się okaże ;) ale taką mam nadzieję, że Freya będzie miała dobrze - aby była bezpieczna i kochana a w sobotę jeszcze jeden tymczas, koci, Baltazar mnie opuści - niełatwy to dzień będzie.. Nie łatwy, ale mimo wszystko radosny :)Trzymam kciukasy !:) Quote
sylwija Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 Patmol napisał(a):świetne zdjęcia robisz to mój TZ, ale przekaże pochwałę ;) Ellig napisał(a):Nie łatwy, ale mimo wszystko radosny :)Trzymam kciukasy !:) oby, oby..ja już dziś poddenerwowana, nie mogę skupić się na pracy..ech.. Quote
Gusiaczek Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Sylwija Kochana, będzie dobrze, ale fakt - oddajesz kawałek swojego serca :buzi: Quote
NikaEla Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Na tych fotkach to Benek większy od Toli! Quote
Nutusia Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Też tak się właśnie w pierwszej chwili nie mogłam rozeznać kto jest kto :) Quote
sylwija Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 Bo Benek rośnie większy, masywniejszy trochę ale Tola naprawdę wyjątkowo drobna i smukła :) Quote
NikaEla Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Nutusia napisał(a):Pojechała Freyka? ;)też pytam ? :) Quote
sylwija Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 pojechała :) od soboty w nowym domku.. jest nieźle, zaakceptowała szybko nową rzeczywistość, szczególnie, ze z tego co słyszę, troszkę (:razz:) jest rozpieszczana pierwszej nocy na przykład wcale nie płakała,ale.. spała w łóżku.. w ogóle już na nią wyprawka nowa czekała - posłanka, zabaweczki, gryzaki :) i chyba się dobrze poczuła od razu, bo zaczęła się pokładać i ziewać, żadnych nerwów ;) na spacerach zwraca UWAGĘ, pytają, co to za rasa, co to za śliczna mordka :) a tu w drodze do domku i z domu: można spokojnie powiedzieć, ze rodzina całkowicie nią zaabsorbowana, a dla niej duża zmiana, ze wsi do miasta, z kojca do mieszkania i chyba jej się podoba ;) Quote
Livka Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Fajne wieści :) To teraz czas na Benka i Tolę ;) Quote
Nutusia Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Najwyższy czas! Na razie obu dzieciakom się superaśne domki trafiły :) Quote
sylwija Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 i Freya ma na imię teraz Gaja, Gajuś, Gajusia :) a Tola się jeszcze nie prezentowała Wam w ubranku,- ubranko dostała od Ewy P-R z FB :) więc proszę: Quote
Nutusia Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 No baaaaaaardzo jej do pysia w zielono-pomarańczowym fraczku :) Quote
Recommended Posts