sylwija Posted December 22, 2013 Author Posted December 22, 2013 aż się boję dziś zadzwonić do domku Defa, bo.. wczoraj jak rano dzwoniłam, to się okazało, że wszystko fajnie i fajny psiak, tyle, że policja u nich była.. Jak wszyscy poszli spać, to się tak rozdarł znienacka, że nie można było go uspokoić, chyba zdał sobie sprawę ze zmiany, no i on nigdy nie został nawet a chwilę sam bez Toli czy rodzeństwa.. I policja przyjechała sparwdzić, czy aby mu się krzywda nie dzieje.. hmm.. jutro zadzwonię.. a zdjęcia dzisiaj TZ porobił, wrzucam na fotosik, a na razie spróbuję z FB coś prze-kleić.. Quote
NikaEla Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 To jacyś sąsiedzi przewrażliwieni skoro policję wezwali. Miejmy nadzieje, że to jednorazowo tak płakał Quote
sylwija Posted December 22, 2013 Author Posted December 22, 2013 jakoś się nie przerazili, ja chyba bardziej :) sąsiedzi z troski, czy się krzywda nie dzieje, ale powiem, ze po nim bym się nie spodziewała takich wrzasków, szybciej po Frey..ona np. u weta trochę histeryzowała, ale chłopaki - wcale.. zdjęcia rodzinki http://www.fotosik.pl/u/sylwija/album/1548475 jest ich bardzo dużo, ale niektóre naprawdę niezłe, będę wrzucać sukcesywnie Quote
NikaEla Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 To wszystko twoje podwórko??? zazdroszczę terenu Quote
sylwija Posted December 22, 2013 Author Posted December 22, 2013 siedlisko, mamy prawie 7 tys. było właściwie puste pole, poprzedni właściciel sad wykarczował i posadził trawę, my się przeprowadziliśmy 6 lat temu, posadziliśmy dużo drzew wszelakich, w tym roku grad nam wszystko prawie złomotal, czekamy na wiosnę, zobaczymy, co przetrwa.. ale psiaki mają gdzie biegać :) szczególnie, ze długa działka a dom z jednej strony a wjazd z drugiej :D Quote
sylwija Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 [quote name='Nikaragua']To jacyś sąsiedzi przewrażliwieni skoro policję wezwali. Miejmy nadzieje, że to jednorazowo tak płakał jednorazowo :) a Pani - dzisiaj rozmawiałam, mówi, ze sąsiad taki, co to mu drzwi przeszkadzają, że skrzypią ;) U Defa wszystko fajnie, u Rocky'ego też a Tola i Benek, i Freya niestety w kojcu święta spędzą.. Quote
NikaEla Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 :tree1:Błogosławionych Świąt,:tree1: pełnych dobrych myśli i cudownych chwil:tree1: i koniecznie domków dla psiaków przed Nowym Rokiem:BIG: Quote
sylwija Posted December 24, 2013 Author Posted December 24, 2013 [quote name='Macia']Przperaszam ale nadal mam internet tylko na telefonie wiec srednio moge pisac ale jakby co my mamy kerabol. Moze cos jeszcze znajdziemy.[/QUOTE] i co uda się z tym kerabolem, ewentualnie inne wspomagające? bardzo by się Toli przydały.. jak nie, to trzeba będzie kupić, tylko trochę to drogie wszystko.. [quote name='Nikaragua']:tree1:Błogosławionych Świąt,:tree1: pełnych dobrych myśli i cudownych chwil:tree1: i koniecznie domków dla psiaków przed Nowym Rokiem:BIG:[/QUOTE] dziękujemy ślicznie i wzajemnie życzymy Wszytskeigo Najelpszego :) Quote
NikaEla Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 O leki zadałam pytanie na wątku leków ale nikt nie odpowiedział Quote
NikaEla Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Zapraszam na ZIMOWY bazarek http://www.dogomania.pl/forum/threads/249739 dla Śnieżka :) i Toli Quote
sylwija Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 [quote name='Nikaragua']Zapraszam na ZIMOWY bazarek http://www.dogomania.pl/forum/threads/249739 dla Śnieżka :) i Toli dziękujemy :) wyglądają jak rodzeństwo, nie mama z dziećmi ;) Quote
NikaEla Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 http://images53.fotosik.pl/193/e210aa273fd13e47gen.jpg trojaczki ;) Quote
Macia Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='sylwija']i co uda się z tym kerabolem, ewentualnie inne wspomagające? bardzo by się Toli przydały.. jak nie, to trzeba będzie kupić, tylko trochę to drogie wszystko.. [/QUOTE] Tak, mamy Kerabol. Nadal mam internet tylko na telefonie więc proszę podeślij adres na facebooku. Tam mi łatwiej odczytać. Quote
sylwija Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 [quote name='Kama202']Cudne te psiaki! cudne, ale jakoś się telefony nie urywają.. idealnie byłoby, jakby ktoś adoptował albo oba maluchy razem, albo malucha i Tolę.. ale jak na razie, cisza.. chyba nowe ogłoszenia trzeba, zaraz odszukam bazarek Ziutki :) [quote name='Nikaragua']http://images53.fotosik.pl/193/e210aa273fd13e47gen.jpg trojaczki ;-) dziękuję bardzo w imieniu psiaków :) i swoim :) [quote name='Macia']Tak, mamy Kerabol. Nadal mam internet tylko na telefonie więc proszę podeślij adres na facebooku. Tam mi łatwiej odczytać. wysłałam :) dziękuję :) Quote
NikaEla Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Zaglądam czy psiaczki są tu jeszcze czy może już w domkach.... marzenie..... Quote
sylwija Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 nic, ale ogłoszenia zamawiam nowe, a i kaido ogłasza, może się w końcu uda dzisiaj jedna pani dzwoniła, bardzo miła, zobaczymy slodka ta rodzinka, że sie nie mogę nadziwić, najpierw ta nora, teraz w kojcu, mało czasu my mamy.. a one takie przylepy, bałam się, ze dzikuski będą, a to takie kochane stworzenia, tak się garną do człowieka.. rozczulają mnie, co tu dużo mówić ;) Quote
NikaEla Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 A ze Śnieżkiem też się dogadują? Może parami by poszły :) (takie marzenia.....) Quote
sylwija Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 oo Śnieżek to się Toli podoba niezmiernie ;) a to parka niewysterylizowana jeszcze, a tu wiosna wkoło.. dlatego najpierw on, potem ona (jak będzie można, bo ona ma tą niedoczynność tarczycy jeszcze leczoną) na zabiegi w trybie szybkim :) Quote
NikaEla Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 No tak więcej szczeniąt nie potrzeba :) Quote
sylwija Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 (edited) zdecydowanie na piątek jest kastracja umówiona Śnieżka a zaraz je pokażę, jak ostatni tym roku poranek spędzały ;) Edited December 31, 2013 by sylwija Quote
sylwija Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 niestety w Nowy Rok wchodzą jako bezdomne psiaki :( Quote
sylwija Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 a Śnieżek - jak od kompletu ;) Quote
Recommended Posts