Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aż się boję dziś zadzwonić do domku Defa, bo.. wczoraj jak rano dzwoniłam, to się okazało, że wszystko fajnie i fajny psiak, tyle, że policja u nich była..
Jak wszyscy poszli spać, to się tak rozdarł znienacka, że nie można było go uspokoić, chyba zdał sobie sprawę ze zmiany, no i on nigdy nie został nawet a chwilę sam bez Toli czy rodzeństwa.. I policja przyjechała sparwdzić, czy aby mu się krzywda nie dzieje..
hmm.. jutro zadzwonię..

a zdjęcia dzisiaj TZ porobił, wrzucam na fotosik, a na razie spróbuję z FB coś prze-kleić..

• Replies 721
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

siedlisko, mamy prawie 7 tys. było właściwie puste pole, poprzedni właściciel sad wykarczował i posadził trawę, my się przeprowadziliśmy 6 lat temu, posadziliśmy dużo drzew wszelakich, w tym roku grad nam wszystko prawie złomotal, czekamy na wiosnę, zobaczymy, co przetrwa.. ale psiaki mają gdzie biegać :) szczególnie, ze długa działka a dom z jednej strony a wjazd z drugiej :D

Posted

[quote name='Nikaragua']To jacyś sąsiedzi przewrażliwieni skoro policję wezwali.
Miejmy nadzieje, że to jednorazowo tak płakał

jednorazowo :)
a Pani - dzisiaj rozmawiałam, mówi, ze sąsiad taki, co to mu drzwi przeszkadzają, że skrzypią ;)
U Defa wszystko fajnie, u Rocky'ego też
a Tola i Benek, i Freya niestety w kojcu święta spędzą..

Posted

[quote name='Macia']Przperaszam ale nadal mam internet tylko na telefonie wiec srednio moge pisac ale jakby co my mamy kerabol. Moze cos jeszcze znajdziemy.[/QUOTE]

i co uda się z tym kerabolem, ewentualnie inne wspomagające? bardzo by się Toli przydały.. jak nie, to trzeba będzie kupić, tylko trochę to drogie wszystko..

[quote name='Nikaragua']:tree1:Błogosławionych Świąt,:tree1: pełnych dobrych myśli i cudownych chwil:tree1:

i koniecznie domków dla psiaków przed Nowym Rokiem:BIG:[/QUOTE]

dziękujemy ślicznie i wzajemnie życzymy Wszytskeigo Najelpszego :)

Posted

[quote name='sylwija']i co uda się z tym kerabolem, ewentualnie inne wspomagające? bardzo by się Toli przydały.. jak nie, to trzeba będzie kupić, tylko trochę to drogie wszystko..
[/QUOTE]

Tak, mamy Kerabol. Nadal mam internet tylko na telefonie więc proszę podeślij adres na facebooku. Tam mi łatwiej odczytać.

Posted

[quote name='Kama202']Cudne te psiaki!

cudne, ale jakoś się telefony nie urywają..
idealnie byłoby, jakby ktoś adoptował albo oba maluchy razem, albo malucha i Tolę..
ale jak na razie, cisza.. chyba nowe ogłoszenia trzeba, zaraz odszukam bazarek Ziutki :)

[quote name='Nikaragua']http://images53.fotosik.pl/193/e210aa273fd13e47gen.jpg
trojaczki ;-)

dziękuję bardzo w imieniu psiaków :) i swoim :)

[quote name='Macia']Tak, mamy Kerabol. Nadal mam internet tylko na telefonie więc proszę podeślij adres na facebooku. Tam mi łatwiej odczytać.

wysłałam :) dziękuję :)

Posted

nic, ale ogłoszenia zamawiam nowe, a i kaido ogłasza, może się w końcu uda
dzisiaj jedna pani dzwoniła, bardzo miła, zobaczymy

slodka ta rodzinka, że sie nie mogę nadziwić, najpierw ta nora, teraz w kojcu, mało czasu my mamy.. a one takie przylepy, bałam się, ze dzikuski będą, a to takie kochane stworzenia, tak się garną do człowieka.. rozczulają mnie, co tu dużo mówić ;)

Posted

oo Śnieżek to się Toli podoba niezmiernie ;)
a to parka niewysterylizowana jeszcze, a tu wiosna wkoło..

dlatego najpierw on, potem ona (jak będzie można, bo ona ma tą niedoczynność tarczycy jeszcze leczoną) na zabiegi w trybie szybkim :)