NikaEla Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Bazarek na dla Toli i Benka http://www.dogomania.pl/forum/threads/252546 Quote
sylwija Posted April 21, 2014 Author Posted April 21, 2014 Dziękuję :) baaardzo i liczę, że po świętach może ruszą adopcje, jak myślicie? Quote
sylwija Posted April 23, 2014 Author Posted April 23, 2014 może ktoś poczyni ogłoszenia dla słodziaków? bardzo proszę.. Quote
Nutusia Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Wykupię 2 pakiety - po jednym dla Toli i Benia na tym bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/252082-3-z%C5%82-Bazarek-Og%C5%81osZenIowY!!!-Dla-KoKo-i-WieRy-do-30-04-GRATISY-przy-5-pakietach-!!! Zaraz złoże zamówienie, a Ty Sylwija poczytaj w pierwszym poście co i do kogo wysłać, ok? ;) Quote
sylwija Posted April 23, 2014 Author Posted April 23, 2014 [quote name='Nutusia']Wykupię 2 pakiety - po jednym dla Toli i Benia na tym bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/252082-3-zł-Bazarek-OgŁosZenIowY!!!-Dla-KoKo-i-WieRy-do-30-04-GRATISY-przy-5-pakietach-!!! Zaraz złoże zamówienie, a Ty Sylwija poczytaj w pierwszym poście co i do kogo wysłać, ok? ;) dziękują, a może macie pomysł na teksty.. jakoś chyba słabo wymyślam.. Quote
Nutusia Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Wyślij mi na PW te, z którymi są ogłaszane - coś tam wymyślę innego trochę ;) Quote
sylwija Posted April 23, 2014 Author Posted April 23, 2014 [quote name='Nutusia']Wykupię 2 pakiety - po jednym dla Toli i Benia na tym bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/252082-3-zł-Bazarek-OgŁosZenIowY!!!-Dla-KoKo-i-WieRy-do-30-04-GRATISY-przy-5-pakietach-!!! Zaraz złoże zamówienie, a Ty Sylwija poczytaj w pierwszym poście co i do kogo wysłać, ok? ;) dziękuję :loveu: a może macie pomysł na teksty.. jakoś chyba słabo wymyślam.. Quote
sylwija Posted April 24, 2014 Author Posted April 24, 2014 Witamy się z rana :) w temacie domków cisza, ale się nie poddajemy ;) pocztówki przygotowała Jola W. z FB :) Quote
Gusiaczek Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Witaneczko :) zdjęcia urocze, nie martw się będzie dobrze Quote
Nutusia Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Teksty do ogłoszeń po liftingu ;) Sylwija - wpisz proszę aktualny wiek i wagę Benia :) Tola – najwyższy czas iść na swoje Tola nie poznała człowieka od najlepszej strony. Została porzucona w szczerym polu, gdzie się oszczeniła i usiłowała przetrwać i chronić swe dzieci, co z góry było skazane na niepowodzenie. Na szczęście została zauważona, odłowiona i zabrana w bezpieczne miejsce, gdzie zapomniała o wyrządzonym jej złu. Tola ma ok. 2 lat. Jest niewielka – waży 13 kg. To subtelna, delikatna i pełna wdzięku sunia. W ruchu przypomina nieco charcika. Tola szuka kontaktu z człowiekiem, choć początkowo nie jest wylewna w okazywaniu uczuć. Świetnie funkcjonuje w towarzystwie innych psów, toleruje koty. Tola jest zdrowa, zaszczepiona, zachipowana i wysterylizowana. Ładnie chodzi na smyczy, jest grzeczna i opanowana. W domu zachowuje czystość, nie niszczy. Tymczasowym opiekunom udało się przekonać Tolę, że psie życie może być szczęśliwe i bezpieczne. Teraz szukamy dla niej domu, gdzie takie właśnie życie będzie wiodła przez długie, długie lata … Warunkiem adopcji jest wyrażenie zgody na wizytę przed adopcyjną i podpisanie umowy. Kontakt: Benio – złoty kawaler Benio – jak na psiego młodzieńca przystało - jest radosny, beztroski i kocha cały świat. Każdy może zostać Beniowym przyjacielem – inny pies, kot, człowiek – ten duży i ten mały. Benio ma około [x] miesięcy. Jest wielkim pieszczochem – uwielbia być głaskany i potrafi się o to upominać. Nie ma w nim cienia złości czy agresji. Benio waży [x] kg i raczej już nie urośnie. Potrafi chodzić na smyczy, zachowuje czystość w domu. Jest zdrowy i zaszczepiony. Do pełni szczęścia brakuje mu tylko własnej ludzkiej Rodziny – ludzi, którzy wraz z nim będą zdobywać świat! Warunkiem adopcji jest wyrażenie zgody na wizytę przed adopcyjną i podpisanie umowy, która przewiduje m.in. obowiązek kastracji po osiągnięciu dojrzałości. Kontakt: Quote
sylwija Posted April 27, 2014 Author Posted April 27, 2014 dziękuję ślicznie, Nutusia, już biegnę na bazarek, podawać do realizacji :) Quote
sylwija Posted April 27, 2014 Author Posted April 27, 2014 no i zapomniałam, najważniejsza sprawa :( Benek zaczyna zaczepiać i atakować Rudolfa wydaje mi się, że to kwestia hormonów, dojrzewa i 'podskakuje' jestem zdania, że trzeba go jak najszybciej wykastrować tylko nie ma kasy :( Quote
Nutusia Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 A ile by było potrzeba?... W Warszawie chyba nadal trwa akcja-sterylizacja. Quote
sylwija Posted April 28, 2014 Author Posted April 28, 2014 120 zl w Kozienicach Pan powiedział, że jak bezdomny, to go podciągną pod akcję steryliza cji, która była marcu chyba dobra cena? No i ładnie tu robią. Tola była koty, które miałam na dt Quote
Nutusia Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Cena superowa! Może KWB by pomógł?... Myślę, że warto. I wtedy od razu w ogłoszeniach pisać, że po kastracji. Przynajmniej nie będziesz drżała czy się DS z zapisu w umowie wywiąże. Quote
Gusiaczek Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 http://images54.fotosik.pl/332/2bb8f4495b2909e4gen.jpg nie ma co się czaić Kolego! pożegnaj się z jajeczkami i przeproś Rudolfa możesz mnie znielubić, ale wysyłam 50.00 zł dokładając do pozbawienia cię rzeczonych ;) Quote
NikaEla Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 [quote name='Gusiaczek'] możesz mnie znielubić, ale wysyłam 50.00 zł dokładając do pozbawienia cię rzeczonych ;) To jeszcze może ktoś dołoży 50... i po sprawie ;) Bo bazarki bardzo słabo ostatnio mi idą Quote
Gusiaczek Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 [quote name='Nikaragua']To jeszcze może ktoś dołoży 50... i po sprawie ;) Bo bazarki bardzo słabo ostatnio mi idą byłoby wspaniale :) nie strasz mnie, bo zabieram się za klecenie bazarku .... Quote
NikaEla Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 [quote name='Gusiaczek'] nie strasz mnie, bo zabieram się za klecenie bazarku ....nie straszę... tak sobie wzdycham Quote
sylwija Posted April 28, 2014 Author Posted April 28, 2014 (edited) dziękuję za pomoc :) na jutro Benio umówiony - na 10:00 - trzymajcie kciuki :) edit: na 12:00 coś mnie zaćmiło :oops: Edited April 28, 2014 by sylwija Quote
Gusiaczek Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 [quote name='sylwija']dziękuję za pomoc :) na jutro Benio umówiony - na 10:00 - trzymajcie kciuki :) edit: na 12:00 coś mnie zaćmiło :oops: i jak poszło? jak Benio się czuje? Quote
sylwija Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 dobrze jest :) zabieg bez komplikacji, jak przyjechałam po niego, to juz byl wybudzony i sie cieszyl, ze mnie widzi odsiusial sie elegancko na trawniku i wróciliśmy do domu :) niestety znów sie scial z Rudolfem, nie wiem, czy nie bede musiala przedzielic kojca na pół To Benek zaczepia, nawet dzisiaj jeszcze troche przymulony, a troche potrwa az sie hormony wycisza może sobie muszą hierarchię ustawić, ale nie mam ochoty patrzec na to..jak jestem krzyknę i się zaraz pokajają, mozna też wodą popsikać, i natychmiast spokój.. ale jak jestem w pracy, to się denerwuję.. Quote
Recommended Posts