Jump to content
Dogomania

ORKAN- młody laciatek w hotelu!! Prosimy o wsparcie finansowe!!! Szukamy DS!!! Pilne!

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lolaola napisała mi,ze wasz pieso ma pecha z hotelikeim..zajrzałm bo kiedys o tym serduszkowym piesku czytałam....
odezwijcie sie do yumanji...na wątku Juniorka z mojego podpisu...ona ma hotelik, tzn tworzy go dopiero...
ma swoja psiarnie...ale psy u niej maja wspaniała opieke..teraz jak sa słonecznie dni cały czas wyleguja sie na słoncu!!!
moze warunki do spania jeszcze nie sa jak w hotelu **** ale jest bezpiecznie /nie ucienkie z wybiegu/...jedzenie jest pyszne - widziałam...
jest milosc i opieka..i wolnosc!!!to najwazniejsze
plus dobry wet w okolicy

Posted

MiK-Jozefow napisał(a):
Musimy mieć hotel niedaleko Warszawy, nie ma kto zawieźć Orkana do Torunia czy na inny koniec Polski.

Z Wawy do Torunia jest ledwie 200km .. to nie jest strasznie daleko .. a na transport na pewno się uzbiera, albo nawet OTOZ Gdynia mógłby podrzucić psiaka w drodze powrotnej z jakiejś akcji .. jeżdżą teraz z karmą do powodzian!! i wracając z Wawy przez Toruń do Elbląga chcieli od nas psy zabierać jak ta fala szła ..

Posted

TO WSPANIALE!!!!!!!!!!!!!!!!BIEDNE SERDUSZKO:-(MUSI TAM CIERPIEC W TYM OBOZIE KONCENTRACYJNYM DLA ZWIERZAT:mad:....TROSZKE SIE JUZ ZGUBILAM....Z FINANSAMI SERDUSZKA...W RAZIE CZEGO BEDE RATOWAC:placz:

Posted

Hotelik u Donka5. Jeszcze jeden psiak od AlinyS chyba też tam będzie jechał. Ulżyło mi że się udało znaleźć...
Finanse jutro będą jak Marta wróci.

Posted

ufff odetchnelam z ulga....niestety jak juz pisalam do poniedzialku mnie nie ma w Polsce wiec nie moge pomoc ale wierze ze juz w sobote Orkan pojedzie do hotelu -wlasnie a czyj to hotel i gdzie sie znajduje?

Posted

Dziewczyny, jest szansa na odzyskanie przynajmniej części kasy????????????? Próbujcie! Nie będziemy bulić za dziurawą szopę! To oszustwo - zagroźcie sądem, jak nie odda przynajmniej części to pogadamy inaczej!

Posted

Ciotki, na Waszym miejscu co najmniej nie mówiłabym już o żadnym "długu" .. jeszcze powalczyłabym o zwrot wpłat, jak pisze Marlena, pomniejszony (bardzo ewentualnie) o koszty wyżywienia, no bo tyle to chyba Orkankowi tam nie odmówiono skoro wciąż żyje!!

znalazłam jeszcze takie info (nie mam pojęcia gdzie i jak)
Hotelik - kojec (1 wolne miejsce) 782-674-952

Posted

[quote name='ilon_n']Ciotki, na Waszym miejscu co najmniej nie mówiłabym już o żadnym "długu" .. jeszcze powalczyłabym o zwrot wpłat, jak pisze Marlena, pomniejszony (bardzo ewentualnie) o koszty wyżywienia, no bo tyle to chyba Orkankowi tam nie odmówiono skoro wciąż żyje!!

znalazłam jeszcze takie info (nie mam pojęcia gdzie i jak)
Hotelik - kojec (1 wolne miejsce) 782-674-952
Nie wiadomo od kiedy psy są przeniesione.. Mnie najbardziej wkurzyło, że żadnego info o tym nie było, żadnych sygnałów że coś jest nie tak, a umowa była że pies jest oddawany do domu w Jaktorowie i tam będzie przebywał. Na wątku info o Orkusiu zdawkowe :roll:. Zobaczymy co da się zrobić, bo kasę kombinowałyśmy na wszelkie sposoby i widać za co zapłaciłyśmy :angryy::angryy:.