Jump to content
Dogomania

ORKAN- młody laciatek w hotelu!! Prosimy o wsparcie finansowe!!! Szukamy DS!!! Pilne!

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

MiK-Jozefow napisał(a):
ja będę może w następny weekend, to na pewno wyjde z nim na spacerek, porobie jakies fotki i napisze co i jak :)

Dziękuję za odpowiedż,mam nadzieję że u niego wszystko w porządku oprócz tego że dalej marnuje się w schronisku.Szkoda że nie ma nikogo chętnego aby dać mu dom.Może jakieś ogłoszenia dać do gazet tylko nie wiem czy on nadaje się bezpośrednio do adopcji,czy musi przejść najpierw jakąś socjalizację?:roll:

• 3 weeks later...
Posted

Irkowa napisał(a):
Orkan nadal w schronie

Czy nie ma nikogo,kto pomógłby mu z tamtąd wyjść:shake:

"" rel="external nofollow noopener">

• 4 weeks later...
Posted

czesc wszytskim

widze wlasnie, ze marta nie napisala, co u niego- no wiec byla w schornisku jakies 3 tytgodnie temu i Orkan wciaz tam jest, zdaje sie, ze ciagle sam i ze niestety nie sprzyja to jego socjalizacji- na poczatku podszczekuje na obce mu osoby. :(
ja nie wiele moge zrobic, bo jestem za granica, ale postaram sie skontaktowac z Marta i spytac, co i jak.

ktos definityewnie powinien "przejac" sprawy Orkana...
pozdrawiam

K

Posted

[quote name='sleepingbyday']nie wytrzymam, muszę to wkleić. zawsze, jak widze banerek orkana to przypomina mi sie zdjęcie mojej zosi, reklamujące cichy kąt, z którego ją zaadoptowałam:

Faktycznie,są bardzo podobni do siebie :lol:.Jeden z moich piesków też jest trochę podobny do Orkana dlatego jego los tak leży mi na sercu.Bardzo bym chciała żeby kiedyś zaznał trochę miłości od człowieka i miał w końcu własny dom,bo jak na razie od urodzenia zna tylko schroniskowy boks:-(.
A to mój pies Nico