Panca Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 atmosfera gestnieje bo szansa na dom Orkana z dnia na dzien maleje jutro zadzwonie do dziewczyny zainteresowanej Orkanem bo nie wiem czy nadal po tygodniu oczekiwan nie wziela innego psa(co wiadomo tez dobrze ale szkoda by bylo zeby ta szanse stracil Orkan) Quote
MiK-Jozefow Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Ok dziękuje Ci bardzo, jeżeli ona bedzie nadal nim zainteresowana to napisz a ja pojade do schronu, dowiem się jak on tam ma na imię i w ogole wszystkich innych potrzebnych rzeczy... Quote
Panca Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 dobra , wielke dzieki dzwonie zaraz do tej dziewczyny pozdrawiam Iwona Quote
Irkowa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 na stronie www.psy-warszawa.pl sa kontakty do wolontariuszy ... nie mam czasu przegladac watku - jesli jest jakas osoba zainteresowana i nie wie co i jak dalej zalatwic to prosze o kontakt ewuleczka1@wp.pl jesli chodzi o wizyte w schronisku to najlepiej mowic :czarno-biały młody z dziupli . Quote
Panca Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 rozmawialam z potencjalna zainteresowana....niestety tyle to trwalo ze wziela psa z Palucha.Uratowala bide ale Orkana mi zal i tak:placz::placz::placz:po za tym do mnie nikt wiecej nie dzwonil:shake: Quote
MiK-Jozefow Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Panca napisał(a):rozmawialam z potencjalna zainteresowana....niestety tyle to trwalo ze wziela psa z Palucha.Uratowala bide ale Orkana mi zal i tak:placz::placz::placz:po za tym do mnie nikt wiecej nie dzwonil:shake: No trudno, czyli znowu bierzemy się do roboty... Orkan hop do góry!!!! Quote
Reno2001 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Ja od roku wystawiałam go na allegro. Od dwóch tyg juz go nie ma, bo juz nie wiem jak go ogłaszać, skoro nie ma na kogo kontaktu przekazać. Quote
MiK-Jozefow Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Niestety nie ma żadnych ogłoszen... :-( Quote
MiK-Jozefow Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Tak można, narazie nigdzie nie wyjeżdżam... Wysłać Ci na priva?? Quote
Panca Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 ok ja nigdy psow nie oglaszalam jeszcze ale moge sprobowac Quote
MiK-Jozefow Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Może jakiś tymczas by się znalazł... Pomóżcie!!! Quote
Panca Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 tymczas na pewno by pomogl ale nie mam pomyslu kto by mogl go wizac?:roll:na mojego maila odezwala sie tylko jedna osoba:placz: a moze ktos z dogomaniakow go wypatrzy? Quote
MiK-Jozefow Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 No miejmy nadzieje... ja narazie nic nie moge bo mam noge w gipsie ;/ Quote
MiK-Jozefow Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Do góry!!! Nikt nie zagląda do Orkana :-( Quote
Panca Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 ja zagladam i mysle o nim w wknd dam ogloszenie na gumtree Quote
Panca Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 no to dalam ogloszenie na gumtree i czekam na odpowiedzi.... Quote
schroniskoJozefow Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 1. przepraszam wszytskich, niestety nie bylo mnie pod netem. nie miałam pojecia, co sie dzieje. bardzo dziekuje Ci Panca, rozumiem Twoje rozgoryczenie... z reszta czuje sie podobnie 2. przesylam nr Pance na PW. z tym, ze w tej chwili nie wiele moge pomoc- do schroniska juz prawie nie jezdze, dysponuje tylko tymi informacjami, ktorymi sie z wami podzielialm + ew. o warunikach adopcji itp. 3. to moj ostatni post jpod tym nickiem, niestety bede musiala zawiesic swoja dzialalnosc- pod koniec sierpnia wyjezdzam z Polski do Holandii i bede mogla jedynie wspierac dogomaniackie psy internetowo. w zwiazku jestem teraz na etapie zalatwiania roznych formalnosci i niestety swoja i tak juz ograniczona aktywnosc bede musiala predzej czy pozniej przerwac. przykro mi, ale mam nadzieje, ze rozumiecie. mam andzieje, ze do tego czasu uda nam sie wyswatac Orkanka... 4. reno- dzieki za wsparcie. pozdrawiam Kasia Quote
ciotka_Kaska Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 a co do tymczasow- to taka opcja (przynajmniej oficjalnie) nie przechodzi, dyrka jest przeciwniczka tego pomyslu. Quote
Panca Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 no coz w zyciu roznie bywa..wiadomo...dalam ogloszenie na gumtree - wejsc jest juz nawet ponad setka chyba ale kompletnie nikt sie nie odezwal:placz:eh te wakacje... Quote
Recommended Posts