Jump to content
Dogomania

ORKAN- młody laciatek w hotelu!! Prosimy o wsparcie finansowe!!! Szukamy DS!!! Pilne!

Recommended Posts

Posted

atmosfera gestnieje bo szansa na dom Orkana z dnia na dzien maleje
jutro zadzwonie do dziewczyny zainteresowanej Orkanem bo nie wiem czy nadal po tygodniu oczekiwan nie wziela innego psa(co wiadomo tez dobrze ale szkoda by bylo zeby ta szanse stracil Orkan)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ok dziękuje Ci bardzo, jeżeli ona bedzie nadal nim zainteresowana to napisz a ja pojade do schronu, dowiem się jak on tam ma na imię i w ogole wszystkich innych potrzebnych rzeczy...

Posted

rozmawialam z potencjalna zainteresowana....niestety tyle to trwalo ze wziela psa z Palucha.Uratowala bide ale Orkana mi zal i tak:placz::placz::placz:po za tym do mnie nikt wiecej nie dzwonil:shake:

Posted

Panca napisał(a):
rozmawialam z potencjalna zainteresowana....niestety tyle to trwalo ze wziela psa z Palucha.Uratowala bide ale Orkana mi zal i tak:placz::placz::placz:po za tym do mnie nikt wiecej nie dzwonil:shake:

No trudno, czyli znowu bierzemy się do roboty...
Orkan hop do góry!!!!

Posted

tymczas na pewno by pomogl ale nie mam pomyslu kto by mogl go wizac?:roll:na mojego maila odezwala sie tylko jedna osoba:placz: a moze ktos z dogomaniakow go wypatrzy?

Posted

1. przepraszam wszytskich, niestety nie bylo mnie pod netem. nie miałam pojecia, co sie dzieje. bardzo dziekuje Ci Panca, rozumiem Twoje rozgoryczenie... z reszta czuje sie podobnie
2. przesylam nr Pance na PW. z tym, ze w tej chwili nie wiele moge pomoc- do schroniska juz prawie nie jezdze, dysponuje tylko tymi informacjami, ktorymi sie z wami podzielialm + ew. o warunikach adopcji itp.
3. to moj ostatni post jpod tym nickiem, niestety bede musiala zawiesic swoja dzialalnosc- pod koniec sierpnia wyjezdzam z Polski do Holandii i bede mogla jedynie wspierac dogomaniackie psy internetowo. w zwiazku jestem teraz na etapie zalatwiania roznych formalnosci i niestety swoja i tak juz ograniczona aktywnosc bede musiala predzej czy pozniej przerwac. przykro mi, ale mam nadzieje, ze rozumiecie. mam andzieje, ze do tego czasu uda nam sie wyswatac Orkanka...
4. reno- dzieki za wsparcie.

pozdrawiam
Kasia

Posted

no coz w zyciu roznie bywa..wiadomo...dalam ogloszenie na gumtree - wejsc jest juz nawet ponad setka chyba ale kompletnie nikt sie nie odezwal:placz:eh te wakacje...