MiK-Jozefow Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 jak czytałam na wątku co ala wysłała bylo ze 300zł płacą za psa schroniskowego Quote
MiK-Jozefow Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 jak czytałam na wątku co ala wysłała bylo 300zł miesięczne utrzymanie psa schroniskowego Quote
ala Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Panca napisał(a):mam kolejne 80 zl na hotel na Orkana:) Super:multi: to ile w tej chwili ma Orkan zebranych pieniędzy?Nie wiem komu mam przelać moją deklarację? Quote
Panca Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 no ja na razie skladam do "skarpety";-) a dokladnie trzymam na swoim koncie dopoki nie jest to ustalone Quote
Reno2001 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 No i co dziewczyny myslicie z tym hotelikiem? Może tak dopowiem, że ja hotelik w Brzyścu znam. Poznałam nawet osobiście panią Joasię, która ten hotelik prowadzi. Bardzo miła i empatyczna osoba. Opieka w hoteliku jest bardzo dobra. Nie ma stricto pracy z psem. Nikt nie uczy chodzenia na smyczy itp. No i spora niedogodnośc-pani Joasia nie zdaje relacji. Trzeba samemu psa odwiedzac, robic zdjęcia, dzwonic i dowiadywac się, co słychac. To jest spore utrudnienie. Musi byc osoba, która zajmie się kontaktem z hotelikiem. Tam jest juz kilka bezdomniaków, jak chycby nasz mielecki Łoli. Co jakis czas dziewczyny podjeżdżają do niego robią fotki i zdają relację, no ale to tez trzeba był było dogadac się z dziewczynami, czy dadzą radę i Orkana wziąc pod skrzydła. No i one są tam góra raz na 1-1,5 miesiąca. U Jamora te relacje nie są częste, ale sam Jamor na dogo jest i łatwiej z nim o kontakt. Quote
MiK-Jozefow Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Najprawdobodobniej Orkan pojedzie w przyszlym tygodniu 60km za warszawę do płatnego dt. Jesteśmy w trakcie ustalania szczegółów :) co do pieniędzy to trzeba zrobić jakieś zestawienie, Ala jak już Orkan będzie zabrany ze schroniska (zalożę za niego kasę) to wtedy przelejesz swoją deklarację na moje konto i będziemy dalej zbierać, bo przed nami pewnie jeszcze kastracja :) Quote
ala Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 MiK-Jozefow napisał(a):Najprawdobodobniej Orkan pojedzie w przyszlym tygodniu 60km za warszawę do płatnego dt. Jesteśmy w trakcie ustalania szczegółów :) co do pieniędzy to trzeba zrobić jakieś zestawienie, Ala jak już Orkan będzie zabrany ze schroniska (zalożę za niego kasę) to wtedy przelejesz swoją deklarację na moje konto i będziemy dalej zbierać, bo przed nami pewnie jeszcze kastracja :) Trzymam kciuki żeby się wszystko udało i żeby Orkan jak najszybciej zamieszkał w DT :kciuki::thumbs::kciuki: Quote
MiK-Jozefow Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Dom tymczasowy się rozmyślił i Orkan znowu zostal skazany na kolejne dni w schornisku. Świetnie po prostu!!! ;/;/ Quote
Panca Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 jak to?!?!?:crazyeye:Marta co sie stalo???dzwonilam do Ciebie przed chwila ale nie odbierasz Quote
ala Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='MiK-Jozefow']Dom tymczasowy się rozmyślił i Orkan znowu zostal skazany na kolejne dni w schornisku. Świetnie po prostu!!! ;/;/[/QUOTE] Kolejne dni walki z mrozem:-( Biedny ten Orkan od urodzenia ma pecha:angryy: Quote
MiK-Jozefow Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Przepraszam że nie odbieralam, ale akurat nie mogłam. Pani napisala że wyczytała na wątku że Orkan wykazuje zachowania agresywne, a że ma małe dziecko nie może ryzykować... Quote
Marlena:) Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 super ... Może niech pozna Orkana osobiście? Może dałaby się namówić na wizytę w schronisku? Przez agresję, której nie ma Orkan ma stracić szansę na szczęście? Quote
ala Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 W ramach rozpaczy zrobiłam kilka banerków Orkana,mam nadzieję że nie obrażę tym osoby która zrobiła poprzednie:oops: Quote
Panca Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Marta,zadzwonie jutro w dzien do Ciebie - moze jeszcze uda sie sprawe odkrecic? Quote
MiK-Jozefow Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 Ala banerki cudowne :) dzięki :* Panca dzowniłaś do tego hotelu?? Quote
Panca Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 dzwonilam a le telefon byl wylaczony dzwonie zaraz znow Quote
MiK-Jozefow Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 Pati odpisała na wątku, że do 10.02 ma komplet, ale pytała się o wielkość, płeć, charakter, więc może jest szansa... Quote
Panca Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 oooo no pewnie ze jest szansa w takim razie!!!!ja ponownie dzwonilam i nikt nie odebral- rozumiem Marta ze odpisalas Pati wszystkie info ii zrobilas rezerwacje? Quote
Panca Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 uzbieralam juz po znajomych okolo 500 zl na Orkana... Quote
Marlena:) Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Jesteście kochane! Gdzie wpłacać? Panca , mogłabyś podesłać mi konto na pw? Będę wdzięczna. Quote
Panca Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 moge podac swoje konto oczywiscie tylko czy ten hotel w koncu wypali?poczekajmy co Marta napisze ...jezu...oby sie w koncu udalo tego 10 lutego... Quote
ala Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Taka jest odpowiedź z Hotelu Napisał MiK-Jozefow Samiec do kolan, całe życie w schronisku, potrzeba socjalizacji, do suk na pewno bez problemu, do samców wydaje mi się że też. A od 10.02 mogę zarezerwować miejsce???? pati tak mozna zarezerwowac miejsce Miałam problemy z komputerem . Jeśli nie odzywam sie jest podany mój numer telefonu. Najlepiej byłoby zadzwonić i telefonicznie wszystko załatwić . Wydaje mi się że wszelkie rozmowy powinna przeprowadzać Marta,bo Ona będzie psa wyciagała i będzie najlepiej zorientowana we wszystkim.Nasze posrednictwo może tylko niepotrzebnie namieszać w całej sprawie i Orkan nigdy nie trafi do hotelu. Quote
Recommended Posts