Jump to content
Dogomania

ORKAN- młody laciatek w hotelu!! Prosimy o wsparcie finansowe!!! Szukamy DS!!! Pilne!

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Panca napisał(a):
mam kolejne 80 zl na hotel na Orkana:)

Super:multi: to ile w tej chwili ma Orkan zebranych pieniędzy?Nie wiem komu mam przelać moją deklarację?

Posted

No i co dziewczyny myslicie z tym hotelikiem?
Może tak dopowiem, że ja hotelik w Brzyścu znam. Poznałam nawet osobiście panią Joasię, która ten hotelik prowadzi. Bardzo miła i empatyczna osoba. Opieka w hoteliku jest bardzo dobra. Nie ma stricto pracy z psem. Nikt nie uczy chodzenia na smyczy itp. No i spora niedogodnośc-pani Joasia nie zdaje relacji. Trzeba samemu psa odwiedzac, robic zdjęcia, dzwonic i dowiadywac się, co słychac. To jest spore utrudnienie. Musi byc osoba, która zajmie się kontaktem z hotelikiem. Tam jest juz kilka bezdomniaków, jak chycby nasz mielecki Łoli. Co jakis czas dziewczyny podjeżdżają do niego robią fotki i zdają relację, no ale to tez trzeba był było dogadac się z dziewczynami, czy dadzą radę i Orkana wziąc pod skrzydła. No i one są tam góra raz na 1-1,5 miesiąca.
U Jamora te relacje nie są częste, ale sam Jamor na dogo jest i łatwiej z nim o kontakt.

Posted

Najprawdobodobniej Orkan pojedzie w przyszlym tygodniu 60km za warszawę do płatnego dt. Jesteśmy w trakcie ustalania szczegółów :) co do pieniędzy to trzeba zrobić jakieś zestawienie, Ala jak już Orkan będzie zabrany ze schroniska (zalożę za niego kasę) to wtedy przelejesz swoją deklarację na moje konto i będziemy dalej zbierać, bo przed nami pewnie jeszcze kastracja :)

Posted

MiK-Jozefow napisał(a):
Najprawdobodobniej Orkan pojedzie w przyszlym tygodniu 60km za warszawę do płatnego dt. Jesteśmy w trakcie ustalania szczegółów :) co do pieniędzy to trzeba zrobić jakieś zestawienie, Ala jak już Orkan będzie zabrany ze schroniska (zalożę za niego kasę) to wtedy przelejesz swoją deklarację na moje konto i będziemy dalej zbierać, bo przed nami pewnie jeszcze kastracja :)

Trzymam kciuki żeby się wszystko udało i żeby Orkan jak najszybciej zamieszkał w DT :kciuki::thumbs::kciuki:

Posted

[quote name='MiK-Jozefow']Dom tymczasowy się rozmyślił i Orkan znowu zostal skazany na kolejne dni w schornisku. Świetnie po prostu!!! ;/;/[/QUOTE]

Kolejne dni walki z mrozem:-(
Biedny ten Orkan od urodzenia ma pecha:angryy:

Posted

oooo no pewnie ze jest szansa w takim razie!!!!ja ponownie dzwonilam i nikt nie odebral- rozumiem Marta ze odpisalas Pati wszystkie info ii zrobilas rezerwacje?

Posted

moge podac swoje konto oczywiscie tylko czy ten hotel w koncu wypali?poczekajmy co Marta napisze ...jezu...oby sie w koncu udalo tego 10 lutego...

Posted

Taka jest odpowiedź z Hotelu

Napisał MiK-Jozefow
Samiec do kolan, całe życie w schronisku, potrzeba socjalizacji, do suk na pewno bez problemu, do samców wydaje mi się że też. A od 10.02 mogę zarezerwować miejsce????
pati
tak mozna zarezerwowac miejsce
Miałam problemy z komputerem . Jeśli nie odzywam sie jest podany mój numer telefonu.

Najlepiej byłoby zadzwonić i telefonicznie wszystko załatwić .
Wydaje mi się że wszelkie rozmowy powinna przeprowadzać Marta,bo Ona będzie psa wyciagała i będzie najlepiej zorientowana we wszystkim.Nasze posrednictwo może tylko niepotrzebnie namieszać w całej sprawie i Orkan nigdy nie trafi do hotelu.