Jump to content
Dogomania

ORKAN- młody laciatek w hotelu!! Prosimy o wsparcie finansowe!!! Szukamy DS!!! Pilne!

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Orkanku życzę Ci aby w Nowym Roku Cioteczki wyciągnęły Cię z azylu i znalazły jakiś domek

"" rel="external nofollow noopener">

Posted

Wybaczcie, ale nie doczytałam się ile brakuje na jego hotelik?
Czy już jest w hoteliku?
Czy ma już kubraczek ? Jak nie to prosze o jego wymiary na pm ( czy to rozmiar owczarka niem)
Jeżeli kubrak będzie mokry to może się psiak zaziembić,,,,( jeżeli będzie biegać w mokrym kubraku)

Posted

Na hotelik brakuje sporo bo mamy narazie 70zł tylko z deklaracji stałych, co do kubraczka to nie ma, miałam jechać kupić jakiś po nowym roku. On jest sporo mniejszy od owczarka, wielkością sięga do kolan a posturę ma w dalmatyńczyka...

Posted

Jak jakaś dogo cioteczka zrobi bazarek dla Orkan to się przyzłączę . Coś wyszukam dla psiaka.
Czekam na propozycję bazarku. Prosze dać mi znać...Psiak czeka!!!
Ciotka MIKJózefów czekam na pm.

Posted

Oj tam nie zawstydzajcie mnie.
Orkan to mój ulubieniec, kocham tego psa i jak tylko będę miała warunki a on jeszcze tam będzie (oby nie) zabiorę go do siebie :evil_lol:
Podałam w aukcji swój numer telefonu, jeśli ktoś wie dużo na temat łaciatka i chciałby się tym zająć, bardzo proszę o podesłanie tel. na pw :)