Jump to content
Dogomania

ORKAN- młody laciatek w hotelu!! Prosimy o wsparcie finansowe!!! Szukamy DS!!! Pilne!

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='schroniskoJozefow']slicznie dziekujemy reno! :loveu::loveu:

tylko nier bardzo wiem, jak go zainstalowac sobie... ;o(

Klikasz prawym przyciskiem myszki na banerek, wybierasz z listy Kopiuj. Następnie wchodzisz w Panel Użytkownika w opcje Edytuj podpis. Tam w pole wpisu klikasz prawym przyciskiem myszy i wybierasz Wklej. Na koniec zatwierdzasz na dole funkcja Zatwierdź Podpis (czy jakoś tak)
i gotowe.

Posted

Słodziak wciąż bezdomny.
A ciotka Kaśka nawet banerka nie umie zainstalować :mad:.

Jeszcze raz:
Najeżdżasz na banerek,klikasz prawym przycikiem myszy i wybierasz Kopiuj .Dalej wchodzisz w panel uztkownika i dalej Edytuj podpis.
Pojawia się wolne pole na wpisy (wiesz juz gdzie to jest, bo przecież masz u siebie jakiś podpis).Klikasz myszą w to pole, prawy przycisk myszy i wybierasz Wklej. Na samym dole masz przycisk Zatwierdź podpis. Gotowe.

Popróbuj.

• 2 weeks later...
Posted

Ja rozumiem, że są problemy z dogo, ale ja jednak próbuję się dostać na wątek. A inne Ciotki???

U małego jeden obserwator. Ciekawe czy ciagle ten sam, bo co aukcja to jeden sie pojawia...:roll:

Posted

Neigh napisał(a):
Na obserwatorów to ja bym nie liczyła.Wystawiane psy mają czasem po kilku......i nic

Doskonale o tym wiem. Mam tak na niejednej aukcji, ale w cos trzeba wierzyć...:roll:

Posted

o prosze. jestem w stanie cokolwiek napisac. shock.

kurde wieki w schronie nie bylam:/ moze w ten łikend bede, bo mam cos niecos dla psiakow ;] to moze sie zobacze z panem Orkanem. martwie sie o niego bo on jest chudy i krotkowlosy.... moze mu jakis koc z naszej zbioreczki do budy wrzuce...

Posted

Orkan, cholera, jak długo będziesz siedział w schronisku?
Nawet twoja mamcie juz w domku. Twoja koleżanka Dotty od ponad pół roku siedzi w domciu (na kanapie dokładnie :evil_lol:).

Teraz twoja kolej. Nieodwołalnie :roll:!!!