Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hehe, no właśnie stąd :) mamy z mężem studio projektowe i ploter służy nam na codzień do wycinania makiet opakowań. ponad dwa lata temu jadąc do niemiec na dni otwarte firmy Lasercomb zobaczyliśmy prototyp naszego psa i postanowiliśmy już wtedy, że jak będzie pies to będzie Ploter - i oto jest :)
ps. zdjęcia prototypu gdzieś ciut wyżej :)

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

spędziliśmy bardzo miły weekend u Czuszek. osoby, które nie ukończyły 18 lat proszone są o nie oglądanie zdjęć bo będą sceny łóżkowe :)

to już po :)

Posted

Witaj :)
nie wpychaj sie, czuj sie jak u siebie :)

Asiaczek- wierz mi - to prawdziwa miłość - Ploter w depresji, melancholijnie patrzy w dal wspominając ukochana. Szkoda tylko ze jego wybranka z Warszawy jest - jakoś to przeżyjemy, nie takie nieszczęścia chodzą po ludziach :p (nie mogłam sie powstrzymać od wytknięcia Krakowsko-Warszawskich animozji:diabloti:)

Posted

nie, to młodzieńcza miłość w najczystszej formie. Dla Plotera niestety ta miłość kończy sie na mymłaniu ucha i wylizywaniu migdałków hehehehe

Posted

Cześć Agnieszko :)
Na wstepie muszę się pożalić, że jestem ZDRUZGOTANA! Niepotrzebnie wchodziłam tutaj, bo juz u Gosi to stwierdziłam: wyzły węgierskie są pięęęęęęękne...... Ale teraz. Nie no. Ja nie mogę mieć 4tego psa. W dodatku takiego wyżła. Bo ja bym go zapasła. Nie mogę. A jak patrzę na zdjęcia, na te piękne oczy, na ten piękny rudy kolor. Matko kochana. One są piękne. Po prostu piękne. :loveu::loveu::loveu:

Będę wracać z chęcią i PROSZĘ O WIĘCEJ ZDJĘC!!! koniecznie!!!! Mimo, że mam problemy z odróżnieniem gdzie jest Ploter, a gdzie Czuszka :cool3: ale z czasem będe je odróżniać :loveu:

Nie no.... są piękne!!!!:loveu::loveu:

CZy mogę nieśmiało zapytać, skąd jesteś??? :loveu: bo widzę, że Ploter z moich okolic :)

Posted

A Ploter co taki pechowiec. Jak nie jedno to drugie trzeba leczyć. A może ten grzybek to wynik leczenia anginy np. antybiotykami?
A czy Ploter poczęstował grzybkiem Czuszkę?

Posted

Czuszka ma swojego grzybka hahaha - tez sie leczy bidusia :) myślę ze to faktycznie albo efekt leczenia anginy albo wtykania nochala wszędzie, gdzie sie da :) na szczęście już jest lepiej ale trochę minie zanim włoski odrosną.

Witaj Panienkobubu :) - to nie będziesz miała wegra bo nie ma nic gorszego niż spasiony wyżeł :diabloti:
Ploter urodził się w Bielsku a mieszkamy w Krakowie :)

Posted

No właśnie!
I ja dla dobra tego wyżła tylko będę je oglądać....................
W Krakowie? O ;) To niedaleko ;) To pewnie często będziemy spotykać się na wystawach :) Czy do Chorzowa się wybierasz?

Posted

:lol:

Asiaczek napisał(a):
Baaaardzo podobają mi się te fotki łóżkowe...:loveu:
Pzdr.

łóżkowe fotki niczego obie ale mnie najbardziej podoba się na zdjęciach mój parkiet :evil_lol:

Ploter napisał(a):
Czuszka ma swojego grzybka hahaha - tez sie leczy bidusia :)

podła! :stop: takie kompromitujące fakty z życia gwaizdy wyciągać na światło dzienne?! a tak dla ścisłości to Czuszka miała 2 grzybki jednocześnie a teraz już chyba oba uciekły...

sylrwia napisał(a):
To może powymieniali się z Czuszka grzybkami :)

może tak być :nerwy:

panienkabubu napisał(a):

Będę wracać z chęcią i PROSZĘ O WIĘCEJ ZDJĘC!!! koniecznie!!!! Mimo, że mam problemy z odróżnieniem gdzie jest Ploter, a gdzie Czuszka :cool3: ale z czasem będe je odróżniać :loveu:

Czuszka to ta ładniejsza co na zdjęciach jest molestowana przez namolnego Plotera :diabloti:
A śpiący piesek to Ploterek wymęczony memłaniem uszu :lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Cześć Agnieszko :)
Na wstepie muszę się pożalić, że jestem ZDRUZGOTANA! Niepotrzebnie wchodziłam tutaj, bo juz u Gosi to stwierdziłam: wyzły węgierskie są pięęęęęęękne...... Ale teraz. Nie no. Ja nie mogę mieć 4tego psa. W dodatku takiego wyżła. Bo ja bym go zapasła. Nie mogę. A jak patrzę na zdjęcia, na te piękne oczy, na ten piękny rudy kolor. Matko kochana. One są piękne. Po prostu piękne. :loveu::loveu::loveu:

Nie no.... są piękne!!!!:loveu::loveu:

wpadłaś jak ja,:loveu: tylko ja już bez odwrotu:evil_lol:

Posted

hehe i takie wpadki są superrrr:)

Alive- jakie tam kompromitujące :) - grzybek ludzka rzecz:) trzeba wyleczyc i tyle.

Ploter to ten ładniejszy rudy, zmęczony amorami, Czuszka to ta brzydsza co pokazuje Ploterowi migdałki:)

Posted

Ja mam tyle szczęście, że lubię upaść psiaki :cool3: żarełko do woli aż do tłuszczyku na brzuszkach :cool3: Dlatego nie mogłabym mieć wyżła - może to i lepiej, te psiaki chyba nie są na moje nerwy :evil_lol: wyobrażam sobie moją minę jak np. podczas spaceru pies by mi zniknął i podążył za zwierzyną :lol::lol: byłoby tak: :mdleje: :lol:

Posted

Ploter napisał(a):

Ploter to ten ładniejszy rudy, zmęczony amorami, Czuszka to ta brzydsza co pokazuje Ploterowi migdałki:)

pódźmy na kompromis... Ploter to ten bardziej męski a Czuszka kobieca :razz:

Posted

dobry wieczór :)
ehh jakaś laska ma cieczkę w okolicy i oszaleć z Ploterem można, smędzi, jęczy, odmawia przyjęcia posiłku, ciągle chce wyjść - chyba go sprzedam :) chce ktoś?:))