Jump to content
Dogomania

Bartuś czeka 10 lat! Jest miejsce w hoteliku, ale deklaracji brak. BEZ SZANSY?

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to katastrofa. Ja nie dostałam w tym miesiącu takich dodatkowych pieniędzy za jedną fuchę, więc chyba do listopada nie dam rady nic wyskrobać... :(

Posted

Sabina02 napisał(a):
Ja zaplacilam za wrzesien i pazdziernik, ale nie jest to wpisane.

A ile brakuje w tej chwili?

w trzecim poście jest ta wpłata uwzględniona (paulinken nie ma dostępu do internetu i nie może edytować drugiego postu dlatego jest taki bałagan)

dlatego bardzo wszystkich proszę o pisanie z jaki miesiąc płacicie żebym mogła to jakoś ogarnąć

brakuje w tym miesiącu 165 zł i musimy zapłacić do 24 października

Posted

A rozumiem. Asiu, tą moją wpłatę zaksięguj na październik, bo listopadowa pójdzie drugiego. Zaraz pchnę 65 zł dodatkowo, ale stówki już nie wyczaruję...

Posted

Ja dorzuce na Bartusia dodatkowe 50 zl, ale dopiero poczatkiem listopada razem z moja nastepna deklaracja. Jak moze ktos za mnie te 50 zl zalozyc zeby mozna bylo wyslac przed 24 pazdziernika to by bylo super, a jak nie, to bedzie na "łatanie dziur" w nastepnym miesiacu, bo pewnie znow bedzie brakowac. :shake:

Starsznie mnie denerwuje brak odpowiedzialnosci u ludzi. :angryy: Jak mozna zadeklarowac sie i tak po prostu olac? Rozumiem, ze rozne nieprzewidziane sytuacje zyciowe moga sie wydarzyc i ktos moze juz nie byc w stanie placic, ale to trzeba uczciwie powiedziec, a nie tak sobie olac. Wstyd!

Posted

Sabina02 napisał(a):
Ja dorzuce na Bartusia dodatkowe 50 zl, ale dopiero poczatkiem listopada razem z moja nastepna deklaracja. Jak moze ktos za mnie te 50 zl zalozyc zeby mozna bylo wyslac przed 24 pazdziernika to by bylo super, a jak nie, to bedzie na "łatanie dziur" w nastepnym miesiacu, bo pewnie znow bedzie brakowac. :shake:

Starsznie mnie denerwuje brak odpowiedzialnosci u ludzi. :angryy: Jak mozna zadeklarowac sie i tak po prostu olac? Rozumiem, ze rozne nieprzewidziane sytuacje zyciowe moga sie wydarzyc i ktos moze juz nie byc w stanie placic, ale to trzeba uczciwie powiedziec, a nie tak sobie olac. Wstyd!

no niestety tak to już jest, dlatego wydaje mi się że jak się zbiera deklaracje to zawsze trzeba te 50 czy 100 zł mieć dodatkowo i dopiero wysyłać psa bo zawsze się ktoś wykruszy a tak przez jakiś czas zbierze się nadwyżka

dzięki kochani że nie zostawiacie mnie z tym samą, ja w sobotę zrobię bazar ale wcześniej nie dam rady bo full roboty mam

Posted

asikowska napisał(a):
no niestety tak to już jest, dlatego wydaje mi się że jak się zbiera deklaracje to zawsze trzeba te 50 czy 100 zł mieć dodatkowo i dopiero wysyłać psa bo zawsze się ktoś wykruszy a tak przez jakiś czas zbierze się nadwyżka

dzięki kochani że nie zostawiacie mnie z tym samą, ja w sobotę zrobię bazar ale wcześniej nie dam rady bo full roboty mam

to prawda, już strach jakiekolwiek psiaki do hotelików wysyłać :-(

Asikowska na pewno nie zostawimy Cię samej, qrczę szkoda, że czasu ciągle za mało... Tak to by dało się z bazarków trochę pieniążków ukulać :-(

Posted

u Reksia mam to samo, nie wiem co jest grane :-(

jejku jakbym miała chociaż trochę czasu to bym porozsyłała wątki po ludziach, ale na razie z tym czasem to mam tragedię :-(

Posted

Cioteczki nazbierałam parę rzeczy na bazarek. Chciałabym zrobić i podzielić kasę między Bartusia, Lady i Ksenię. Czy któraś mogłaby napisać w skrócie jak taki bazarek zrobić? :) Proszę o wyrozumiałość pierwszy raz będę robić:)

Posted

[quote name='madziak25']Cioteczki nazbierałam parę rzeczy na bazarek. Chciałabym zrobić i podzielić kasę między Bartusia, Lady i Ksenię. Czy któraś mogłaby napisać w skrócie jak taki bazarek zrobić? :) Proszę o wyrozumiałość pierwszy raz będę robić:)

Otwierasz tutaj nowy wątek http://www.dogomania.pl/forum/forums/99-Bazarek w tytule bazarku wpisujesz rzeczy, cel bazarku i termin zakończenia

w pierwszym poście można wkleić zdjęcia psiaków z linkami do ich wątków, zasady bazarku czy kup teraz czy licytacja i że przesyłkę pokrywa kupujący

a potem w kolejnych postach fanty ( w każdym poście można umieścić 5 zdjęć czyli teoretycznie pięć rzeczy) drugi post można sobie zarezerwować na roliczenia ale niekoniecznie bo możesz potem edytując wpisać wszystko w pierwszym poście
ja zdjęcia wrzucam na picasse i potem można klikajac na zdjęcie kopiuję (kopouj adres URL grafiki)obrazek i wrzucam na bazarek

Posted

[quote name='asikowska']Otwierasz tutaj nowy wątek http://www.dogomania.pl/forum/forums/99-Bazarek w tytule bazarku wpisujesz rzeczy, cel bazarku i termin zakończenia

w pierwszym poście można wkleić zdjęcia psiaków z linkami do ich wątków, zasady bazarku czy kup teraz czy licytacja i że przesyłkę pokrywa kupujący

a potem w kolejnych postach fanty ( w każdym poście można umieścić 5 zdjęć czyli teoretycznie pięć rzeczy) drugi post można sobie zarezerwować na roliczenia ale niekoniecznie bo możesz potem edytując wpisać wszystko w pierwszym poście
ja zdjęcia wrzucam na picasse i potem można klikajac na zdjęcie kopiuję (kopiuj adres URL grafiki)obrazek i wrzucam na bazarek

jak coś to pisz postaram się pomóc:)