Jump to content
Dogomania

Bartuś czeka 10 lat! Jest miejsce w hoteliku, ale deklaracji brak. BEZ SZANSY?

Recommended Posts

Posted

joaaa napisał(a):
Rozmawiałam z Furciaczek(...)
Ona jest behawiorystą po COAPE, stosuje metody pozytywne(...)

Furciaczek,Ty wiśnio jedna,Ty!:eviltong: Nic nie powiedziałaś:mad:,a ja tłumok nie wiedziałam:cool3:
To ja myślałam,że gadam ze 'zwykłym' człowiekiem,a Ty kurde szycha jesteś,fiu,fiu...podwójny szacunek kobieto!:):loveu:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fur nie mówiła bo pewnie nie chciała by pomyślano że się tym chwali, jest skromna. Fajnie :-)
Wiecie co przed chwilą przyszła mi pewna myśl do głowy:
"Zwierzę to nie mąż lub żona z którym bierze się rozwód, tylko jest się z nim na zawsze"
Jak Wam się podoba taka myśl ? :-)

Posted

Iljova napisał(a):
Fur nie mówiła bo pewnie nie chciała by pomyślano że się tym chwali, jest skromna. Fajnie :-)
Wiecie co przed chwilą przyszła mi pewna myśl do głowy:
"Zwierzę to nie mąż lub żona z którym bierze się rozwód, tylko jest się z nim na zawsze"
Jak Wam się podoba taka myśl ? :-)

Tak,Furciaczek jest skromną,kochaną osobą,kto Ją poznał,to o tym wie:)
A co do myśli,co Ci przyszła do głowy,to zgadzam się w milionie procentów!!! nawet nie wiesz jak bardzo trafiłaś w sedno;):)

Posted

Troche wiejskiego Bartusia :)
Tu byl z Promka na spacerku ale dziewczyna gdzies nawiala i sie nie zalapala na foty, moze jutro sie uda:evil_lol: Ogolnie Bartek narazie srednio zainteresowany sucza, przy zapoznaniu jak go wachala to sie bidok rozplaszczyl ze strachu na ziemi. Ale jak widac na spacerach to chwilami zapomina o strachu i sobie korzysta z zycia i przestrzeni. Co jakis czas mu sie przypomni ze przeciez wszystko jest takie straszne i sie spina, ale szybciutko mu przechodzi i wraca do normalnych psiowych zajec spacerowych :)
I po schodach chodzimy normalnie:diabloti:
Foty sredniawe bo mnie jakies choróbsko dopadlo dziwne i ledwo aparat w lapach dzisiaj trzymalam:roll:

Posted

Furciaczek Kochana,dziękujemy za fotki:)
A po schodach to widzieliście jak fruwałam:diabloti: I do domu też gnał jak szalony,a ja waga ciężka jestem:cool3::-(:p i mimo to wlatywałam po 3 stopnie,mało SE nóg nie połamałam,tak Bartus gnał do chałupy

• 3 weeks later...
Posted

Tyle czasu minęło i nie ma zdjęć ?!?!?!?!?!?!?!?!?!
fur bawisz się w kotka i myszkę ;-) ??? co to znaczy narobiłaś apetytu na zdjęcia a teraz nić ???
Nie drażnij Lwa ......
Fur mam do Ciebie sprawę w listopadzie chciałabym przyjechać tylko powiedz w który weekend byle po 10.11 ;-)

Posted

Narazie :evil_lol: ???no dobra to się jeszcze dogadamy ostatecznie :-) Wspaniałej niedzieli :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Świetny podpis. No ktoś jednak kocha TP :diabloti::diabloti::diabloti: