Lionees Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 joaaa napisał(a):Rozmawiałam z Furciaczek(...) Ona jest behawiorystą po COAPE, stosuje metody pozytywne(...) Furciaczek,Ty wiśnio jedna,Ty!:eviltong: Nic nie powiedziałaś:mad:,a ja tłumok nie wiedziałam:cool3: To ja myślałam,że gadam ze 'zwykłym' człowiekiem,a Ty kurde szycha jesteś,fiu,fiu...podwójny szacunek kobieto!:):loveu: Quote
Iljova Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Fur nie mówiła bo pewnie nie chciała by pomyślano że się tym chwali, jest skromna. Fajnie :-) Wiecie co przed chwilą przyszła mi pewna myśl do głowy: "Zwierzę to nie mąż lub żona z którym bierze się rozwód, tylko jest się z nim na zawsze" Jak Wam się podoba taka myśl ? :-) Quote
Lionees Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Iljova napisał(a):Fur nie mówiła bo pewnie nie chciała by pomyślano że się tym chwali, jest skromna. Fajnie :-) Wiecie co przed chwilą przyszła mi pewna myśl do głowy: "Zwierzę to nie mąż lub żona z którym bierze się rozwód, tylko jest się z nim na zawsze" Jak Wam się podoba taka myśl ? :-) Tak,Furciaczek jest skromną,kochaną osobą,kto Ją poznał,to o tym wie:) A co do myśli,co Ci przyszła do głowy,to zgadzam się w milionie procentów!!! nawet nie wiesz jak bardzo trafiłaś w sedno;):) Quote
furciaczek Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Troche wiejskiego Bartusia :) Tu byl z Promka na spacerku ale dziewczyna gdzies nawiala i sie nie zalapala na foty, moze jutro sie uda:evil_lol: Ogolnie Bartek narazie srednio zainteresowany sucza, przy zapoznaniu jak go wachala to sie bidok rozplaszczyl ze strachu na ziemi. Ale jak widac na spacerach to chwilami zapomina o strachu i sobie korzysta z zycia i przestrzeni. Co jakis czas mu sie przypomni ze przeciez wszystko jest takie straszne i sie spina, ale szybciutko mu przechodzi i wraca do normalnych psiowych zajec spacerowych :) I po schodach chodzimy normalnie:diabloti: Foty sredniawe bo mnie jakies choróbsko dopadlo dziwne i ledwo aparat w lapach dzisiaj trzymalam:roll: Quote
Iljova Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Ale fajnie ;-)super zdjęcia naszego kochanego Bartusia :-) Quote
furciaczek Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Macie tylek Promocji w oddali:lol:I jak bartus lukiem omija ludzi na spacerku jesli Ci nie posiadaja akurat nic do jedzenia ;) I czekamy pod brama az otworza i pozwola wrocic do domku Quote
Lionees Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Furciaczek Kochana,dziękujemy za fotki:) A po schodach to widzieliście jak fruwałam:diabloti: I do domu też gnał jak szalony,a ja waga ciężka jestem:cool3::-(:p i mimo to wlatywałam po 3 stopnie,mało SE nóg nie połamałam,tak Bartus gnał do chałupy Quote
Mysia_ Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 bardzo mi się podoba wiejski Bartuś :loveu::loveu: Quote
Bjuta Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 No proszę jak się chłopina rozkręcił!! Quote
juliaikamil Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 świetna zdjęcia, a najlepszy ten skok na pole... ;) Bartuś się ożywił wyraźnie Quote
paulinken Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Bazarek u mnie się skończył, dla Bartusia 67,25 zł :) Wpisuję w post rozliczeniowy. Quote
furciaczek Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Uuu a tu tak dawno fotasow nie bylo...i nikt nie krzyczy, nie dopomina sie?? Quote
Bjuta Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Chcemy zdjęcia!!! Natychmiast!!!! Tonami!!!! :) :) :) Quote
Iljova Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Dużo zdjęć !!! Jeszcze dzisiaj ?!?!?! ;-) Quote
Mysia_ Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 własnie :-( narobiła nam smaka na fotki i teraz cisza :P Quote
paulinken Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Przelałam właśnie fur 400 zł za hotelik... krucho u nas z kasą. Renatko, czy te 65 zł to mam przelać fur? Czy zostawić na koncie Bartusia? Bo nie ogarniam tego. Quote
Iljova Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Tyle czasu minęło i nie ma zdjęć ?!?!?!?!?!?!?!?!?! fur bawisz się w kotka i myszkę ;-) ??? co to znaczy narobiłaś apetytu na zdjęcia a teraz nić ??? Nie drażnij Lwa ...... Fur mam do Ciebie sprawę w listopadzie chciałabym przyjechać tylko powiedz w który weekend byle po 10.11 ;-) Quote
furciaczek Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Odlaczyli mnie od neta i wpadam tylko na chwilke jak jestem u rodzicow czy cos, jak tylko mnie podlacza znowu to wrzuce foty. Co do odwiedzin to narazie kazdy weekend mi pasuje:) Quote
Iljova Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Narazie :evil_lol: ???no dobra to się jeszcze dogadamy ostatecznie :-) Wspaniałej niedzieli :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Świetny podpis. No ktoś jednak kocha TP :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agat21 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 listopadowa "rata" na Bartusia dzisiaj ode mnie leci Quote
Recommended Posts