Mysia_ Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 jest już zmienione! :) Przypominam - Bartuś ma miejsce w hoteliku u Renatki, jednak potrzebuje stałych deklaracji, żeby opuścić schronisko po ponad 10 latach! Quote
Bjuta Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 A z deklaracjami Bartuś stoi tak: Deklaracje stałe potrzeba 330 by pojechał do Renaty 5 5 - Bjuta 10 - kmurdz 10 - paulinken 50 - viola005 10 - agat21 (od czerwca) 20 - WIGA czyli 105 brakuje 225 Deklaracje jednorazowe 400 - ketunia z Asią coś - Bjuta 80 - ulvhedin (w czterech miesięcznych ratach) być może coś w czerwcu - izabela1234 Quote
Bjuta Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Mysiu, wrzuć banerki i deklaracje na pierwszą ;) [quote name='patija']Nie mam jakiegoś talentu, ale może się nadadzą póki ktoś lepszych nie zrobi :) podlinkowane :) jeśli zmienić tekst czy coś to wołajcie ;) Quote
WIGA Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Proszę zmienić moje marne 20złociszy na stałą deklarację.Bartusiu kochany,jesteś calkiem dziarskim psiakiem!Trzymaj się słoneczko! Quote
polubek Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 DOPIERO TERAZ MIAŁAM TROSZKĘ CZASU ŻEBY WSZYSTKO PRZECZYTAĆ. FAJOWE TE BANERKI TO JA SIĘ NIE BĘDĘ WCINAĆ NIECH NAM NOWY TALENT BANERKOWY SIĘ ROZWIJA :loveu: ALE DLACZEGO MOJEGO SZKALA ZAMKNĘŁYŚCIE W KLATCE :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Bjuta Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='WIGA']Proszę zmienić moje marne 20złociszy na stałą deklarację.Bartusiu kochany,jesteś calkiem dziarskim psiakiem!Trzymaj się słoneczko! Zrobione! Z przyjemnością!!! [quote name='polubek']DOPIERO TERAZ MIAŁAM TROSZKĘ CZASU ŻEBY WSZYSTKO PRZECZYTAĆ. FAJOWE TE BANERKI TO JA SIĘ NIE BĘDĘ WCINAĆ NIECH NAM NOWY TALENT BANERKOWY SIĘ ROZWIJA :loveu: ALE DLACZEGO MOJEGO SZKALA ZAMKNĘŁYŚCIE W KLATCE :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Bartuś jest najwyraźniej Tatusiem Twojego Szkala! Strzelił go na niepowrocie do schroniska... Quote
viola005 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 sluchajcie, nadal nie mam namiarow na konto! przyslijcie szybko na pw, to w poniedzialek siostra pchnie przelew, dziekuje z gory Quote
Bjuta Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 PRzed chwilą się wygłupiłam i posłałam Ci konto Satyra - ale zaraz odwołałam na PW... Zdaje się, że Bartuś jeszcze nie ma księgowego. No i daleko mu jeszcze do zebrania kompletu deklaracji, a Zabrze, nie pozwoli wziąć psa ze schroniska bez 100% deklaracji, więc to jeszcze kawałek drogi... Quote
viola005 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Ok, rozumiem, znam te zasade postepowania chroniaca przed hura-entuzjazmem. W takim razie bede czekac na powiadomienie na pw jak juz nadejdzie ta piekna chwila, gdy Bartek opusci schron i pojedzie na lepsze. Nawet jesli to nie jest "na swoje", do ds, tymczas albo hotel sa rajem po schronie, wszyscy to wiemy. W schronie nie ma naturalnych warunkow dla psa, a w skromnym nawet hotelu/dt ze spacerami i spokojnym, zrownowazonym stadem i dobrym przywodca zycie psa ma po prostu sens. Im tak niewiele potrzeba, az sie wierzyc nie chce, ze tej odrobiny naturalnosci, przestrzeni i schronienia im nie mozemy zapewnic w dzisiejszym zboczonym swiecie. Bjuta, ja juz przepraszalam za styl pogadankowy, wynikajacy ze skrzywienia zawodowego (35 lat w nauczycielstwie), ale niniejszym jeszcze raz Cie przepraszam! Ja to powinnam w propagandzie pracowac... P.S. Wlasnie sie dowiedzialam, ze Bronek, prezydent wszystkich mysliwych (czy tu wolno bluzgac?) oswiadczyl w mediach, iz "zamienil karabin na aparat fotograficzny". Zrobil to oczywiscie dla kampanii wyborczej, bo wielki krzyk sie podniosl na jego zabijanie dla przyjemnosci. To mala ulga dla jeleni i zajecy. Teraz mysliwi (czy tu wolno rzucac miesem?) sie na niego nabuntowali i nie zaglosuja. Kiedy to ge zostanie zdelegalizowane.... Czytam, ze 1 mysliwy (czy tu wolno mowic po lacinie?) przypada na 230 Polakow, ale tez na zaledwie 5 politykow! Jak ktos celnie napisal w prasie, polityka i mysliwstwo przyciagaja ten sam rodzaj "czlowieka". Quote
Mysia_ Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Biorę się za pierwszą stronę... Jak coś myslę, że mogę zająć się finansami Bartusia, mam nadzieje, że dogo nie ma zamiaru znów się zmieniac i edytowac posty będe mogła bez problemu. Bjutko możesz mi wytłumaczyć jak Ty to masz z tymi kontami na rózne psiaki? Napisz na PW albo na maila :) Quote
Bjuta Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Już piszę! A z deklaracjami Bartuś stoi tak: Deklaracje stałe potrzeba 330 by pojechał do Renaty 5 5 - Bjuta 10 - kmurdz 10 - paulinken 50 - viola005 10 - agat21 (od czerwca) 20 - WIGA czyli 105 brakuje 225 Deklaracje jednorazowe 400 - ketunia z Asią coś - Bjuta 80 - ulvhedin (w czterech miesięcznych ratach) być może coś w czerwcu - izabela1234 Quote
Mysia_ Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 i tak nie jest tak jakbym chciała, bo jednak w pewnych momentach nie jest ta edycja taka jaka być powinna, ale i tak sie cieszę, że jest :D Quote
ketunia Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Kto jeszcze dorzuci złotóweczkę dla kochanego Bartusia? Quote
mikoada Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Finansowo niestety nie pomoge, ale chetnie podrzuce psiaka :) Quote
Mysia_ Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 10 lat w schronisku to już na prawde wystarczająco dużo! :-( Quote
Bjuta Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 A z deklaracjami Bartuś stoi tak: Deklaracje stałe potrzeba 330 by pojechał do Renaty 5 5 - Bjuta 10 - kmurdz 10 - paulinken 50 - viola005 10 - agat21 (od czerwca) 20 - WIGA czyli 105 brakuje 225 Deklaracje jednorazowe 400 - ketunia z Asią coś - Bjuta 80 - ulvhedin (w czterech miesięcznych ratach) być może coś w czerwcu - izabela1234 Quote
Mysia_ Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Bartusiu.... Przypominij o sobie.... Miejsce w hoteliku czeka, ale deklaracji nie ma :-( Quote
pati_zabrze Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Cioteczki wysłałam wcześniej dość sporo PW z prośbą o deklaracje i trochę się nazbierało, ale teraz skupiłam się na wyciągnięciu Pikusia i trochę zaniedbałam Bartka. Pomóżcie proszę w rozsyłaniu wątku, bo sama nie dam rady :shake: Quote
Mysia_ Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 narazie nie mam kiedy :-( jak będę mieć dłuższa chwilkę to spróbuję, ale nie wem kiedy mi się uda.... Quote
Recommended Posts