Jump to content
Dogomania

Bartuś czeka 10 lat! Jest miejsce w hoteliku, ale deklaracji brak. BEZ SZANSY?

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bjuta']Ketuniu, a czy Twój TZ wie, co Ty robisz po nocach? Bo TZ Goni66 śpi - wiem, bo kiedyś już pytałam.[/QUOTE]

Wie i musiał to zaakceptować. :lol:On w nocy śpi a ja buszuję po dogo:)

Posted

Skąd Wy takich świętych facetów bierzecie? :roll: Mój dzisiaj "podniósł głos" tylko dlatego, że mu zaproponowałam, że jednego takiego Wiórka podrzucimy do Tarnowa. Jakoś tym razem nie przeszło... :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='Bjuta']Skąd Wy takich świętych facetów bierzecie? :roll: Mój dzisiaj "podniósł głos" tylko dlatego, że mu zaproponowałam, że jednego takiego Wiórka podrzucimy do Tarnowa. Jakoś tym razem nie przeszło... :shake::evil_lol:[/QUOTE]

Wiem, którego Wiórka. Szkoda, że się nie udało. Chłopak miał jechać pociągiem

Posted

[quote name='Bjuta']Skąd Wy takich świętych facetów bierzecie? :roll: Mój dzisiaj "podniósł głos" tylko dlatego, że mu zaproponowałam, że jednego takiego Wiórka podrzucimy do Tarnowa. Jakoś tym razem nie przeszło... :shake::evil_lol:[/QUOTE]
OJ tam zaraz świętych..moj też juz ostatnio podnosi glos jak mu wyskakuje co chwila z pomyslem na jakiegos nowego psa...cala rodzina mi juz dokucza, i wolaja mnie na kawę"hau- hau- kawa podana do stołu"...:razz::razz::razz:

Posted

nie mogę z Wami :evil_lol: chwilę mnie tu nie było i już coś knujecie :evil_lol::loveu:
Tylko ciotki kochane, w przypadku Bartusia trzeba pamiętać, że to nie jest łatwy psiak i trzeba szukac hoteliku gdzie bedzie miał socjalizację :roll: Na dzień dzisiejszy tylko ja jestem go w stanie dotknąć i to nie na tej zasadzie, że on chce :roll: Poprostu się wtula w kąt, a ja go głaszczę...

Posted

[quote name='Mysia_']nie mogę z Wami :evil_lol: chwilę mnie tu nie było i już coś knujecie :evil_lol::loveu:
Tylko ciotki kochane, w przypadku Bartusia trzeba pamiętać, że to nie jest łatwy psiak i trzeba szukac hoteliku gdzie bedzie miał socjalizację :roll: Na dzień dzisiejszy tylko ja jestem go w stanie dotknąć i to nie na tej zasadzie, że on chce :roll: Poprostu się wtula w kąt, a ja go głaszczę...[/QUOTE]
Wiosna...do wiosny w takimrazie go dać...tylko ze tam pewnie zawalone....:razz::razz:

Posted

[quote name='gonia66']Wiosna...do wiosny w takimrazie go dać...tylko ze tam pewnie zawalone....:razz::razz:[/QUOTE]

wiosna nas psami poszczuje za takie przypadki :evil_lol: chociaż Bartuś to chyba anioł w porównaniu do Władka :eviltong:
nie wiem czy czasami Bjutka u Wiosenki czego nie rezerwowała? :razz:

• 4 weeks later...
Posted

Niby rezerwowałam, ale Wiosna mówiła, że w sumie to ona ma przypisane miejsca w boksach do poszczególnych schronisk, ale wolałaby starych psów nie brać:shake:. Mi się wydaje, że do Wiosny to powinien Dinuś jechać, bo on ma naprawdę szansę na adopcję po oswojeniu... A czy są jeszcze jacyś oswajacze strachliwych staruszków?

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...