Bjuta Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Ketuniu, a czy Twój TZ wie, co Ty robisz po nocach? Bo TZ Goni66 śpi - wiem, bo kiedyś już pytałam. Quote
ketunia Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Bjuta']Ketuniu, a czy Twój TZ wie, co Ty robisz po nocach? Bo TZ Goni66 śpi - wiem, bo kiedyś już pytałam.[/QUOTE] Wie i musiał to zaakceptować. :lol:On w nocy śpi a ja buszuję po dogo:) Quote
Bjuta Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Skąd Wy takich świętych facetów bierzecie? :roll: Mój dzisiaj "podniósł głos" tylko dlatego, że mu zaproponowałam, że jednego takiego Wiórka podrzucimy do Tarnowa. Jakoś tym razem nie przeszło... :shake::evil_lol: Quote
ketunia Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Bjuta']Skąd Wy takich świętych facetów bierzecie? :roll: Mój dzisiaj "podniósł głos" tylko dlatego, że mu zaproponowałam, że jednego takiego Wiórka podrzucimy do Tarnowa. Jakoś tym razem nie przeszło... :shake::evil_lol:[/QUOTE] Wiem, którego Wiórka. Szkoda, że się nie udało. Chłopak miał jechać pociągiem Quote
gonia66 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Bjuta']Skąd Wy takich świętych facetów bierzecie? :roll: Mój dzisiaj "podniósł głos" tylko dlatego, że mu zaproponowałam, że jednego takiego Wiórka podrzucimy do Tarnowa. Jakoś tym razem nie przeszło... :shake::evil_lol:[/QUOTE] OJ tam zaraz świętych..moj też juz ostatnio podnosi glos jak mu wyskakuje co chwila z pomyslem na jakiegos nowego psa...cala rodzina mi juz dokucza, i wolaja mnie na kawę"hau- hau- kawa podana do stołu"...:razz::razz::razz: Quote
Mysia_ Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 nie mogę z Wami :evil_lol: chwilę mnie tu nie było i już coś knujecie :evil_lol::loveu: Tylko ciotki kochane, w przypadku Bartusia trzeba pamiętać, że to nie jest łatwy psiak i trzeba szukac hoteliku gdzie bedzie miał socjalizację :roll: Na dzień dzisiejszy tylko ja jestem go w stanie dotknąć i to nie na tej zasadzie, że on chce :roll: Poprostu się wtula w kąt, a ja go głaszczę... Quote
gonia66 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Mysia_']nie mogę z Wami :evil_lol: chwilę mnie tu nie było i już coś knujecie :evil_lol::loveu: Tylko ciotki kochane, w przypadku Bartusia trzeba pamiętać, że to nie jest łatwy psiak i trzeba szukac hoteliku gdzie bedzie miał socjalizację :roll: Na dzień dzisiejszy tylko ja jestem go w stanie dotknąć i to nie na tej zasadzie, że on chce :roll: Poprostu się wtula w kąt, a ja go głaszczę...[/QUOTE] Wiosna...do wiosny w takimrazie go dać...tylko ze tam pewnie zawalone....:razz::razz: Quote
Mysia_ Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='gonia66']Wiosna...do wiosny w takimrazie go dać...tylko ze tam pewnie zawalone....:razz::razz:[/QUOTE] wiosna nas psami poszczuje za takie przypadki :evil_lol: chociaż Bartuś to chyba anioł w porównaniu do Władka :eviltong: nie wiem czy czasami Bjutka u Wiosenki czego nie rezerwowała? :razz: Quote
Bjuta Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Niby rezerwowałam, ale Wiosna mówiła, że w sumie to ona ma przypisane miejsca w boksach do poszczególnych schronisk, ale wolałaby starych psów nie brać:shake:. Mi się wydaje, że do Wiosny to powinien Dinuś jechać, bo on ma naprawdę szansę na adopcję po oswojeniu... A czy są jeszcze jacyś oswajacze strachliwych staruszków? Quote
Mysia_ Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 wiem właśnie... Chyba najprędzej to miejsce dla Dinusia. Quote
Bjuta Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Tu ma takie niesamowite oczy... http://i49.tinypic.com/dhe7fl.jpg Quote
Sabina02 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Cudny piesek! Dodam fotki do Allegro... Quote
Mysia_ Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 aż niemożliwe, że przez tyle lat niezauważony :( Quote
Mysia_ Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 to juz tak długo :( przeciez przez te 10 lat w naszym życiu tyle się wydarzyło... A w jego życiu? :( Quote
Bjuta Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Może na wiosnę otworzyć schronisko - i niech idą w świat... Głupi pomysł, wiem. Quote
Mysia_ Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 chyba by nigdzie sobie nie poszli :P Quote
ketunia Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Bidulku przez miesiąc nikt do Ciebie nie zajrzał :( Czy Bartuś ma jakieś ogłoszenia? Quote
Bjuta Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Ma na pewno allegro od Sabiny02. I chyba nic więcej nie ma. Quote
Mysia_ Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 adopcje.org... był na cafenaimal, ale te stare ogłoszenia mi sie straciły ;( Quote
ketunia Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Za Bartusia też trzeba będzie się zabrać Quote
Sabina02 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Bjuta']Ma na pewno allegro od Sabiny02. I chyba nic więcej nie ma.[/QUOTE] Tak, u mnie ma Allegro... i to od dawna, a wciaz nic... :shake: Quote
ketunia Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Cioteczki jak poogarniam bazarki to porobię trochę ogłoszeń dla Bartusia. W maju minie 10 lat odkąd w schronisku siedzi:( Idę obrabować bank... Quote
Recommended Posts