Jump to content
Dogomania

Bartuś czeka 10 lat! Jest miejsce w hoteliku, ale deklaracji brak. BEZ SZANSY?

Recommended Posts

Posted

Bjuta napisał(a):
Wiesz, właśnie się bijemy z myślami, którego zabrzańskiego staruszka uratować :oops::oops::oops:

Wszystkie dziadunie sa szczegolnie bliskie mojemu sercu..ale najbardziej te sposrod dziadziusiow, ktore najdluzej sa w schronie..bo zawsze chcialabym aby choc przed śmiercią zaznaly cieplego- czulego serca....przypomnialy sobie przed odejsciem czlowieka.....ja wiem ze wybor to strasznie trudnna rzecz...na szczescie nie jestem w schrnonie i nie widze..gdybym byla to pewnie bym umarla zanim bym wybrala....wszystkim sie pomoc niestety nie da..wiem...ale chce napisac, ze szukajac domkowego tymczasu dla Kubusia- odezwaly sie dwa..tzn wczesniej jeden- i tam Kubus ma jechac..a dzis napisal drugi domkowy tymczas- "amalamutka"- to podobno sprawdzony dogomaniacki hotelik....nie znam dokladnie warunkow - o dopiero dzis sie domek pdezwal..ale moze warto trzymac to miejsce i na CITO wyciagac chocby wlasnie Bartunia?????takie zapomniane przez BOga i ludzi psy kupuja moje serce natychmaist..a Bartus chyba taki wlasnie jest..nawet tu na dogo nie ma Nim prawie zainteresowania....są wlasnie takie psy..nie wiem od czego to zalezy:placz::placz::placz::placz:...wyciagajmy go pliiisssss.......

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Goniu, doskonalę rozumię o co Ci chodzi, ale ja już naprawdę nie mam pomysłów, terazz na szybciora musze skołowac deklaracje na hotelik gryzionego Brucia :-(
Bartuś to psiak bardzo nieufny, mnie boi się mniej niz innych, na spacerach odżywa, jest taki szczęśliwy gdy jest wolny, gdy biega po polach i lasach z waalonym jęzorem.. To psiak, którego badzo kocham pomimo tego, że mój kontakt nie jest z nim tak bliski, bo Bartuś poprostu tego nie chce. Chcę dla niego jak najlepiej, a sama nie wiem co by było dla niego najlepsze...

Posted

Mysia_ napisał(a):
Goniu, doskonalę rozumię o co Ci chodzi, ale ja już naprawdę nie mam pomysłów, terazz na szybciora musze skołowac deklaracje na hotelik gryzionego Brucia :-(
Bartuś to psiak bardzo nieufny, mnie boi się mniej niz innych, na spacerach odżywa, jest taki szczęśliwy gdy jest wolny, gdy biega po polach i lasach z waalonym jęzorem.. To psiak, którego badzo kocham pomimo tego, że mój kontakt nie jest z nim tak bliski, bo Bartuś poprostu tego nie chce. Chcę dla niego jak najlepiej, a sama nie wiem co by było dla niego najlepsze...

ALe Gosiu myslisz, ze na tymczasie byloby mu gorzej niz w schronie????Nie wiem..nie znam Go..ale jak przypomne sobie Kubusia...w zyciu w schronie by nie znalazl domku...i wiemy gdzie teraz jest i jaki jest szczesliwy...Bartus jesli nie wyjdzie ze schronu o wyglada na to ze juz tam umrze....czy sie myle???/Napisz o Nim wiecej....jaki jest jak sie zachowuje..jest w ogole gdzies oglaszany????

Posted

Sabinka 02 go ogłasza regularnie na allegro

http://www.allegro.pl/item780309225_jego_pan_go_nie_chcial_czy_ty_go_pokochasz_film.html

Ja go mam na zbiorówce czekających ponad 6 lat:

http://www.allegro.pl/item777110577_psy_ktore_czekaja_w_schronisku_ponad_6_lat.html

Ale najbardziej boli mnie ta zbiorówka - patrz:

http://www.allegro.pl/item777111161_psy_ktore_czekaja_w_schronisku_ponad_9_lat.html

Jak nam się uda z Brutusem (gryzą go) to może spróbujemy z Kajtkiem i Dinem (Kajtuś jest już w b. złej formie) ale wtedy to będzie "wszystkie ręce na pokład" Z jednej strony bardzo bym chciała, żeby ten moment nastał, ale się boję jak diabli... Dwupak! 700 jak nic miesiąc w miesiąc...

A wiesz ile już mamy zabrzan w kieszeni :oops::

Aaron staruszek po wylewie = leki
Dżina
- stara i b. chora - trzeba spod ziemi wyciągać na lekarstwa
Gabi - staruszka, ale jeszcze nie jest źle
Kuruś - po operacj, ale w świetnej formie
Władek - z agresją lękową u Wiosny (to on wskoczył za Kubę)
Tobi - ulgowo, ale jednak trzeba się dołożyć
Skarbuś - j.w.

No i jak sama wiesz najlepiej zbieramy na gryzionego staruszka Brutusa :shake: Za to KUBUŚ dodaje nam skrzydeł! :loveu: Ale mu się udało!!! :multi:

Posted

No toz Bjutka "dowaliła":razz:.....aż sie zmeczyłam czytaniem;)...kurde....jak go wyciagnąć z tego schronu???Juz mu sie nalezy kolejna zima u boku swojego czlowieka...:placz::placz::placz::placz:

• 2 weeks later...
Posted

ciotka jeszcze Puko nie wymieniłaś :eviltong:
i teraz jeszcze Brucio :roll:

[quote name='Bjuta']No właśnie... Tylu się należy! :oops:[/QUOTE]

:-(:-(:-(:-(

Posted

[quote name='Bjuta']

Jak nam się uda z Brutusem (gryzą go) to może spróbujemy z Kajtkiem i Dinem (Kajtuś jest już w b. złej formie) ale wtedy to będzie "wszystkie ręce na pokład" Z jednej strony bardzo bym chciała, żeby ten moment nastał, ale się boję jak diabli... Dwupak! 700 jak nic miesiąc w miesiąc...

:multi:
Brutuskowi sie udałó...."Dwupakowi również"...więc co..????:razz::razz::razz:Nie ma bata...kolej na Bartusia....słowo się rzekło Bjutko:loveu::loveu:KIedy ruszamy?????:cool3:

Posted

[quote name='Bjuta']O mamuśku... :roll::mad::oops::razz::cool3::crazyeye::roll:[/QUOTE]
Nie matko, nie matko...zabieramy sie zaa akcje "promocyjną"...bjutko...z Twoimi zdolnosciami- Bartus za kilka dni bedzie grzal doopke w nowym miejscu- ja tam w to wierze..wiec czekam na sygnal do rozpoczecia akcji:loveu::loveu:

Posted

[quote name='gonia66']Nie matko, nie matko...zabieramy sie zaa akcje "promocyjną"...bjutko...z Twoimi zdolnosciami- Bartus za kilka dni bedzie grzal doopke w nowym miejscu- ja tam w to wierze..wiec czekam na sygnal do rozpoczecia akcji:loveu::loveu:

W takim razie my rozpoczynamy akcję " HOTELIK DLA BARTUSIA" :lol:
Deklarujemy razem z Asią 50 zł miesięcznie.

Cioteczki przyłączycie się do nas?

Posted

[quote name='ketunia']W takim razie my rozpoczynamy akcję " HOTELIK DLA BARTUSIA" :lol:
Deklarujemy razem z Asią 50 zł miesięcznie.

Cioteczki przyłączycie się do nas?
JA Cię chyba udusze ketunio...no ja tu nie zadeklarować?????Naparwde pojde z torbami...10 zl dopiszcie....

Posted

[quote name='gonia66']JA Cię chyba udusze ketunio...no ja tu nie zadeklarować?????Naparwde pojde z torbami...10 zl dopiszcie....[/QUOTE]

Ja też z torbami powoli idę:). We dwie wylądujemy pod mostem;)

Posted

[quote name='ketunia']Ja też z torbami powoli idę:). We dwie wylądujemy pod mostem;)[/QUOTE]
WE trzy..bo jeszcze Twoja siostra..no i czwarta Bjutka....eeeee..no to bedzie nam raźniej..i cieplej:roll::roll::roll:Trzeba chyba w takim razie zmienic tytul wątku>>???:loveu::loveu:

Posted

[quote name='gonia66']WE trzy..bo jeszcze Twoja siostra..no i czwarta Bjutka....eeeee..no to bedzie nam raźniej..i cieplej:roll::roll::roll:Trzeba chyba w takim razie zmienic tytul wątku>>???:loveu::loveu:[/QUOTE]

Skoro będziemy we cztery to juz nie będzie tak źle;)
Koniecznie trzeba zmienić tytuł wątku. Akcja "Hotelik dla Bartusia" rozpoczęta.:)

Posted

[quote name='ketunia']Skoro będziemy we cztery to juz nie będzie tak źle;)
Koniecznie trzeba zmienić tytuł wątku. Akcja "Hotelik dla Bartusia" rozpoczęta.:)[/QUOTE]
NO..i jeszcze konieczznie trza hoteliku poszukać..a najlepiej DT.....znajdziemy-co to dla harcerzyków:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='ketunia']Może u Aliny?

Goniu jeszcze bym chciała tego dziadziunia wyciagnąć ze schronu

http://www.dogomania.pl/forum/f28/redi-od-10-lat-dzien-w-dzien-wyczekuje-domu-czy-zdazy-poznac-co-szczescie-52312/
Przestań..ja Ci mowię przestań bo Cię normalnie:mad::mad::mad: ...hhhmmmm....no nie wiem co Ci zrobię:razz::razz::cool1:.....nawet teraz tam nie wchodze:shake:...wieziemy Bartusia i zajmujemy się wtedy kolejną bidą....ok????

Posted

[quote name='gonia66']Przestań..ja Ci mowię przestań bo Cię normalnie:mad::mad::mad: ...hhhmmmm....no nie wiem co Ci zrobię:razz::razz::cool1:.....nawet teraz tam nie wchodze:shake:...wieziemy Bartusia i zajmujemy się wtedy kolejną bidą....ok????[/QUOTE]

Zrobimy kolejny Dwupak:evil_lol: Z Kajtkiem i Dino się udało:)
Ja na wątku Rediego juz także zadeklarowałam.
Gonia wejdz tam proszę...

Posted

[quote name='ketunia']Zrobimy kolejny Dwupak:evil_lol: Z Kajtkiem i Dino się udało:)
Ja na wątku Rediego juz także zadeklarowałam.
Gonia wejdz tam proszę...[/QUOTE]
HAHaa....:razz::razz:NAParwde uwierzylas ze nie wejde tam????:roll:NAJbardziej mii zal tych bid ktore juz tak dlugo sa w schronie...maja juz nikle szanse na dom....i tylko my mozemy na stare lata odmienic im los..a raczej nasza kasa..tylko skad ja brac..???:placz::placz:

Posted

[quote name='gonia66']HAHaa....:razz::razz:NAParwde uwierzylas ze nie wejde tam????:roll:NAJbardziej mii zal tych bid ktore juz tak dlugo sa w schronie...maja juz nikle szanse na dom....i tylko my mozemy na stare lata odmienic im los..a raczej nasza kasa..tylko skad ja brac..???:placz::placz:[/QUOTE]

Ja miałam już nie deklarować.. ale musiałam.
Wyciągniemy i Bartusia i Rediego. Musi się udać.

Posted

[quote name='ketunia']Ja miałam już nie deklarować.. ale musiałam.
Wyciągniemy i Bartusia i Rediego. Musi się udać.[/QUOTE]
Nie powiem, zebym nie chciala..BARDZ BYM CHCIALA ZEBY SIE UDALO...:roll: