gonia66 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Bjuta napisał(a):Wiesz, właśnie się bijemy z myślami, którego zabrzańskiego staruszka uratować :oops::oops::oops: Wszystkie dziadunie sa szczegolnie bliskie mojemu sercu..ale najbardziej te sposrod dziadziusiow, ktore najdluzej sa w schronie..bo zawsze chcialabym aby choc przed śmiercią zaznaly cieplego- czulego serca....przypomnialy sobie przed odejsciem czlowieka.....ja wiem ze wybor to strasznie trudnna rzecz...na szczescie nie jestem w schrnonie i nie widze..gdybym byla to pewnie bym umarla zanim bym wybrala....wszystkim sie pomoc niestety nie da..wiem...ale chce napisac, ze szukajac domkowego tymczasu dla Kubusia- odezwaly sie dwa..tzn wczesniej jeden- i tam Kubus ma jechac..a dzis napisal drugi domkowy tymczas- "amalamutka"- to podobno sprawdzony dogomaniacki hotelik....nie znam dokladnie warunkow - o dopiero dzis sie domek pdezwal..ale moze warto trzymac to miejsce i na CITO wyciagac chocby wlasnie Bartunia?????takie zapomniane przez BOga i ludzi psy kupuja moje serce natychmaist..a Bartus chyba taki wlasnie jest..nawet tu na dogo nie ma Nim prawie zainteresowania....są wlasnie takie psy..nie wiem od czego to zalezy:placz::placz::placz::placz:...wyciagajmy go pliiisssss....... Quote
Mysia_ Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Goniu, doskonalę rozumię o co Ci chodzi, ale ja już naprawdę nie mam pomysłów, terazz na szybciora musze skołowac deklaracje na hotelik gryzionego Brucia :-( Bartuś to psiak bardzo nieufny, mnie boi się mniej niz innych, na spacerach odżywa, jest taki szczęśliwy gdy jest wolny, gdy biega po polach i lasach z waalonym jęzorem.. To psiak, którego badzo kocham pomimo tego, że mój kontakt nie jest z nim tak bliski, bo Bartuś poprostu tego nie chce. Chcę dla niego jak najlepiej, a sama nie wiem co by było dla niego najlepsze... Quote
gonia66 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Mysia_ napisał(a):Goniu, doskonalę rozumię o co Ci chodzi, ale ja już naprawdę nie mam pomysłów, terazz na szybciora musze skołowac deklaracje na hotelik gryzionego Brucia :-( Bartuś to psiak bardzo nieufny, mnie boi się mniej niz innych, na spacerach odżywa, jest taki szczęśliwy gdy jest wolny, gdy biega po polach i lasach z waalonym jęzorem.. To psiak, którego badzo kocham pomimo tego, że mój kontakt nie jest z nim tak bliski, bo Bartuś poprostu tego nie chce. Chcę dla niego jak najlepiej, a sama nie wiem co by było dla niego najlepsze... ALe Gosiu myslisz, ze na tymczasie byloby mu gorzej niz w schronie????Nie wiem..nie znam Go..ale jak przypomne sobie Kubusia...w zyciu w schronie by nie znalazl domku...i wiemy gdzie teraz jest i jaki jest szczesliwy...Bartus jesli nie wyjdzie ze schronu o wyglada na to ze juz tam umrze....czy sie myle???/Napisz o Nim wiecej....jaki jest jak sie zachowuje..jest w ogole gdzies oglaszany???? Quote
Bjuta Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Sabinka 02 go ogłasza regularnie na allegro http://www.allegro.pl/item780309225_jego_pan_go_nie_chcial_czy_ty_go_pokochasz_film.html Ja go mam na zbiorówce czekających ponad 6 lat: http://www.allegro.pl/item777110577_psy_ktore_czekaja_w_schronisku_ponad_6_lat.html Ale najbardziej boli mnie ta zbiorówka - patrz: http://www.allegro.pl/item777111161_psy_ktore_czekaja_w_schronisku_ponad_9_lat.html Jak nam się uda z Brutusem (gryzą go) to może spróbujemy z Kajtkiem i Dinem (Kajtuś jest już w b. złej formie) ale wtedy to będzie "wszystkie ręce na pokład" Z jednej strony bardzo bym chciała, żeby ten moment nastał, ale się boję jak diabli... Dwupak! 700 jak nic miesiąc w miesiąc... A wiesz ile już mamy zabrzan w kieszeni :oops:: Aaron staruszek po wylewie = leki Dżina - stara i b. chora - trzeba spod ziemi wyciągać na lekarstwa Gabi - staruszka, ale jeszcze nie jest źle Kuruś - po operacj, ale w świetnej formie Władek - z agresją lękową u Wiosny (to on wskoczył za Kubę) Tobi - ulgowo, ale jednak trzeba się dołożyć Skarbuś - j.w. No i jak sama wiesz najlepiej zbieramy na gryzionego staruszka Brutusa :shake: Za to KUBUŚ dodaje nam skrzydeł! :loveu: Ale mu się udało!!! :multi: Quote
gonia66 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 No toz Bjutka "dowaliła":razz:.....aż sie zmeczyłam czytaniem;)...kurde....jak go wyciagnąć z tego schronu???Juz mu sie nalezy kolejna zima u boku swojego czlowieka...:placz::placz::placz::placz: Quote
Mysia_ Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 ciotka jeszcze Puko nie wymieniłaś :eviltong: i teraz jeszcze Brucio :roll: [quote name='Bjuta']No właśnie... Tylu się należy! :oops:[/QUOTE] :-(:-(:-(:-( Quote
gonia66 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Bjuta'] Jak nam się uda z Brutusem (gryzą go) to może spróbujemy z Kajtkiem i Dinem (Kajtuś jest już w b. złej formie) ale wtedy to będzie "wszystkie ręce na pokład" Z jednej strony bardzo bym chciała, żeby ten moment nastał, ale się boję jak diabli... Dwupak! 700 jak nic miesiąc w miesiąc... :multi: Brutuskowi sie udałó...."Dwupakowi również"...więc co..????:razz::razz::razz:Nie ma bata...kolej na Bartusia....słowo się rzekło Bjutko:loveu::loveu:KIedy ruszamy?????:cool3: Quote
gonia66 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 :loveu:[quote name='ketunia']Jestem za. Trzeba chłopaka wyciagnąć:)[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Bjuta Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 O mamuśku... :roll::mad::oops::razz::cool3::crazyeye::roll: Quote
gonia66 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Bjuta']O mamuśku... :roll::mad::oops::razz::cool3::crazyeye::roll:[/QUOTE] Nie matko, nie matko...zabieramy sie zaa akcje "promocyjną"...bjutko...z Twoimi zdolnosciami- Bartus za kilka dni bedzie grzal doopke w nowym miejscu- ja tam w to wierze..wiec czekam na sygnal do rozpoczecia akcji:loveu::loveu: Quote
ketunia Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='gonia66']Nie matko, nie matko...zabieramy sie zaa akcje "promocyjną"...bjutko...z Twoimi zdolnosciami- Bartus za kilka dni bedzie grzal doopke w nowym miejscu- ja tam w to wierze..wiec czekam na sygnal do rozpoczecia akcji:loveu::loveu: W takim razie my rozpoczynamy akcję " HOTELIK DLA BARTUSIA" :lol: Deklarujemy razem z Asią 50 zł miesięcznie. Cioteczki przyłączycie się do nas? Quote
gonia66 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='ketunia']W takim razie my rozpoczynamy akcję " HOTELIK DLA BARTUSIA" :lol: Deklarujemy razem z Asią 50 zł miesięcznie. Cioteczki przyłączycie się do nas? JA Cię chyba udusze ketunio...no ja tu nie zadeklarować?????Naparwde pojde z torbami...10 zl dopiszcie.... Quote
ketunia Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='gonia66']JA Cię chyba udusze ketunio...no ja tu nie zadeklarować?????Naparwde pojde z torbami...10 zl dopiszcie....[/QUOTE] Ja też z torbami powoli idę:). We dwie wylądujemy pod mostem;) Quote
gonia66 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='ketunia']Ja też z torbami powoli idę:). We dwie wylądujemy pod mostem;)[/QUOTE] WE trzy..bo jeszcze Twoja siostra..no i czwarta Bjutka....eeeee..no to bedzie nam raźniej..i cieplej:roll::roll::roll:Trzeba chyba w takim razie zmienic tytul wątku>>???:loveu::loveu: Quote
ketunia Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='gonia66']WE trzy..bo jeszcze Twoja siostra..no i czwarta Bjutka....eeeee..no to bedzie nam raźniej..i cieplej:roll::roll::roll:Trzeba chyba w takim razie zmienic tytul wątku>>???:loveu::loveu:[/QUOTE] Skoro będziemy we cztery to juz nie będzie tak źle;) Koniecznie trzeba zmienić tytuł wątku. Akcja "Hotelik dla Bartusia" rozpoczęta.:) Quote
gonia66 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='ketunia']Skoro będziemy we cztery to juz nie będzie tak źle;) Koniecznie trzeba zmienić tytuł wątku. Akcja "Hotelik dla Bartusia" rozpoczęta.:)[/QUOTE] NO..i jeszcze konieczznie trza hoteliku poszukać..a najlepiej DT.....znajdziemy-co to dla harcerzyków:loveu::loveu::loveu: Quote
ketunia Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='gonia66']NO..i jeszcze konieczznie trza hoteliku poszukać..a najlepiej DT.....znajdziemy-co to dla harcerzyków:loveu::loveu::loveu: Może u Aliny? Goniu jeszcze bym chciała tego dziadziunia wyciagnąć ze schronu http://www.dogomania.pl/forum/f28/redi-od-10-lat-dzien-w-dzien-wyczekuje-domu-czy-zdazy-poznac-co-szczescie-52312/ Quote
gonia66 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='ketunia']Może u Aliny? Goniu jeszcze bym chciała tego dziadziunia wyciagnąć ze schronu http://www.dogomania.pl/forum/f28/redi-od-10-lat-dzien-w-dzien-wyczekuje-domu-czy-zdazy-poznac-co-szczescie-52312/ Przestań..ja Ci mowię przestań bo Cię normalnie:mad::mad::mad: ...hhhmmmm....no nie wiem co Ci zrobię:razz::razz::cool1:.....nawet teraz tam nie wchodze:shake:...wieziemy Bartusia i zajmujemy się wtedy kolejną bidą....ok???? Quote
ketunia Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='gonia66']Przestań..ja Ci mowię przestań bo Cię normalnie:mad::mad::mad: ...hhhmmmm....no nie wiem co Ci zrobię:razz::razz::cool1:.....nawet teraz tam nie wchodze:shake:...wieziemy Bartusia i zajmujemy się wtedy kolejną bidą....ok????[/QUOTE] Zrobimy kolejny Dwupak:evil_lol: Z Kajtkiem i Dino się udało:) Ja na wątku Rediego juz także zadeklarowałam. Gonia wejdz tam proszę... Quote
gonia66 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='ketunia']Zrobimy kolejny Dwupak:evil_lol: Z Kajtkiem i Dino się udało:) Ja na wątku Rediego juz także zadeklarowałam. Gonia wejdz tam proszę...[/QUOTE] HAHaa....:razz::razz:NAParwde uwierzylas ze nie wejde tam????:roll:NAJbardziej mii zal tych bid ktore juz tak dlugo sa w schronie...maja juz nikle szanse na dom....i tylko my mozemy na stare lata odmienic im los..a raczej nasza kasa..tylko skad ja brac..???:placz::placz: Quote
ketunia Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='gonia66']HAHaa....:razz::razz:NAParwde uwierzylas ze nie wejde tam????:roll:NAJbardziej mii zal tych bid ktore juz tak dlugo sa w schronie...maja juz nikle szanse na dom....i tylko my mozemy na stare lata odmienic im los..a raczej nasza kasa..tylko skad ja brac..???:placz::placz:[/QUOTE] Ja miałam już nie deklarować.. ale musiałam. Wyciągniemy i Bartusia i Rediego. Musi się udać. Quote
gonia66 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='ketunia']Ja miałam już nie deklarować.. ale musiałam. Wyciągniemy i Bartusia i Rediego. Musi się udać.[/QUOTE] Nie powiem, zebym nie chciala..BARDZ BYM CHCIALA ZEBY SIE UDALO...:roll: Quote
Recommended Posts