Monika z Katowic Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Bjuta napisał(a):Kochani, od długiego już czasu nie wpływa do mnie 50 zl od Ketuni. Wiem, że miała jakiś poważny kłopot ze swoim psem. Przez lata nam pomagała więc zapewne po prostu już nie jest w stanie. Ja to dotychczas uzupełniałam, ale niestety we wrześniu nie dam rady, a w październiku rzucam pracę (mam jeszcze inną no ale ...) No i mamy wyrwę na 50 zł... :( Własnie wysłałam dla Barusia 50 złotych - z czego 10 zł to moja deklaracja, a 40 zł to jednorazowa pomoc.:loveu: Kto dołoży jeszcze 10 złotych??? :bluepaw::bluepaw: Quote
Mysia_ Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 Monika jesteś kochana! :-) Kto jeszcze wesprze Bartusia? Quote
jackybebie Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 ...jak wam moge jakas wplata pomoc, to napiszcie gdzie, na jakie Konto pieniadze przelac, przeslalabym je ale w euro, bo mieszkam w austri... moglabym wam te brakujace 50,- zlotych miesiecznie uzupelnic :-)... Quote
Monika z Katowic Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 jackybebie napisał(a):...jak wam moge jakas wplata pomoc, to napiszcie gdzie, na jakie Konto pieniadze przelac, przeslalabym je ale w euro, bo mieszkam w austri... moglabym wam te brakujace 50,- zlotych miesiecznie uzupelnic :-)... Byłoby cudownie!!!:loveu::loveu::loveu: Taka szlachetna pomoc wiele znaczy dla starutkiego Bartusia.:loveu::loveu::loveu: Bartusiowy skarbnik niebawem prześle w wiadomości prywatnej namiary na konto. Quote
Bjuta Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Dzięki ogromne! :) :) dam znać asikowskiej Quote
asikowska Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 nie mam konta walutowego i niestety na chwilę obecną nie mogę założyć kolejnego bo wykorzystałam limit, mam paypala i jackybebie też więc jeśli się zgodzi to pieniążki pójdą tą drogą, pozdrawiam Quote
Monika z Katowic Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Bjuta napisał(a):W sumie ja mam walutowe.... To najlepiej Ty, Bjutko, podaj swoje konto jackybebie:loveu: 19 Quote
Bjuta Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Jeśli jackybebie ma pay pala, to najlepiej od razu do skarbnika... A jak nie, to ja chętnie, oczywiście Quote
asikowska Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 już się dogadałyśmy:)) z jackybebie:) Quote
WIGA Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Witaj Bartusiu,mordka śliczna,pewnie smakołyk widzi,bo taki zainteresowany wyraz pysia! Quote
LILUtosi Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Asia wat9ki masz w swoim profilu - moja zawartośc. Nie doszłam tylko jak się wchodzi do ostatniego przeczytanego. Quote
asikowska Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 dzięki, w ostatni post można wejść numerkiem ze strzałką Quote
LILUtosi Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 dzięki, w ostatni post można wejść numerkiem ze strzałką ale to otwiera ostatnią stronę a nie ostatni przeczytany post. Może ktoś wpadnie na to. Quote
Monika z Katowic Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Drastycznie ograniczono pojemność skrzynki (do 50 wiadomości). Trzeba będzie często czyścić. Ja źle się czuję na nowym Dogo. :look3: Od bytności tutaj "po nowemu' boli mnie głowa, więc nie będę już tak często wchodzić. :flop: Quote
asikowska Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Asia wat9ki masz w swoim profilu - moja zawartośc. Nie doszłam tylko jak się wchodzi do ostatniego przeczytanego. trzeba kliknąć na osobę która ostatnia komentowała wątek i przechodzisz do ostatniego postu Quote
LILUtosi Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 trzeba kliknąć na osobę która ostatnia komentowała wątek i przechodzisz do ostatniego postu Znam lepszy sposób. Po prawej stronie watku jest taka strzałka którą trzeba nacisnąć, wtedy rozwija się tekst: pierwszy post wątku oraz chyba dwa ostatnie, aby przejść do pierwszego nieprzeczytanego, poniżej jest do tego odnośnik. W sumie nie głupie. Bo jak jest tylko jeden post nowy to można go podglądnąć bezpośrednio w wątkach i oznaczyć jako przeczytany. Quote
Monika z Katowic Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Co słychać u Bartusia? Jak Jego zdrówko? :painting: Quote
Recommended Posts