Jump to content
Dogomania

Bartuś czeka 10 lat! Jest miejsce w hoteliku, ale deklaracji brak. BEZ SZANSY?

Recommended Posts

Posted

Bjuta napisał(a):
Kochani, od długiego już czasu nie wpływa do mnie 50 zl od Ketuni. Wiem, że miała jakiś poważny kłopot ze swoim psem. Przez lata nam pomagała więc zapewne po prostu już nie jest w stanie. Ja to dotychczas uzupełniałam, ale niestety we wrześniu nie dam rady, a w październiku rzucam pracę (mam jeszcze inną no ale ...) No i mamy wyrwę na 50 zł... :(

Własnie wysłałam dla Barusia 50 złotych - z czego 10 zł to moja deklaracja, a 40 zł to jednorazowa pomoc.:loveu:

Kto dołoży jeszcze 10 złotych??? :bluepaw::bluepaw:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...jak wam moge jakas wplata pomoc, to napiszcie gdzie, na jakie Konto pieniadze przelac, przeslalabym je ale w euro, bo mieszkam w austri... moglabym wam te brakujace 50,- zlotych miesiecznie uzupelnic :-)...

Posted

jackybebie napisał(a):
...jak wam moge jakas wplata pomoc, to napiszcie gdzie, na jakie Konto pieniadze przelac, przeslalabym je ale w euro, bo mieszkam w austri... moglabym wam te brakujace 50,- zlotych miesiecznie uzupelnic :-)...

Byłoby cudownie!!!:loveu::loveu::loveu: Taka szlachetna pomoc wiele znaczy dla starutkiego Bartusia.:loveu::loveu::loveu:
Bartusiowy skarbnik niebawem prześle w wiadomości prywatnej namiary na konto.

Posted

nie mam konta walutowego i niestety na chwilę obecną nie mogę założyć kolejnego bo wykorzystałam limit, mam paypala i jackybebie też więc jeśli się zgodzi to pieniążki pójdą tą drogą, pozdrawiam

Posted

Asia wat9ki masz w swoim profilu - moja zawartośc. Nie doszłam tylko jak się wchodzi do ostatniego przeczytanego.

trzeba kliknąć na osobę  która ostatnia komentowała wątek i przechodzisz do ostatniego postu

Posted

trzeba kliknąć na osobę  która ostatnia komentowała wątek i przechodzisz do ostatniego postu

Znam lepszy sposób. Po prawej stronie watku jest taka strzałka którą trzeba nacisnąć, wtedy rozwija się tekst: pierwszy post wątku oraz chyba dwa ostatnie, aby przejść do pierwszego nieprzeczytanego, poniżej jest do tego odnośnik. W sumie nie głupie. Bo jak jest tylko jeden post nowy to można go podglądnąć bezpośrednio w wątkach i oznaczyć jako przeczytany.