WIGA Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Fakt!Hagrid to taki wilk od Czerwonego Kapturka!Cudny poprostu,ale czesać to rzeczywiście było co-i Wimbo też nie mniejszy sierściuch,mam tylko nadzieje,że lubią te zabiegi,bo i naczej to brrrr..Pozdrawiam całą gromadkę! Quote
asikowska Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 kochani uzupełniłam rozliczenie, sprawdźcie proszę czy wszystko jest Quote
LILUtosi Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 [quote name='WIGA']Moje-ok!Głaskanko dla całej gromadki.[/QUOTE] Dziękujemy i głaskamy. Dziś pieski miały ucztę bo ugotowałam gar ryżu z mięsem i rybą. Wszystkie wylizały michy do dna a Bartusiowi chyba dałam za dużo bo zwymiotował i musiała mu wymienić posłanko. Jutro będę miała pewnie sprzątanie. Quote
LILUtosi Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Nikt tu juz nie zagląda ? to my zaglądamy do Was Quote
Monika z Katowic Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Urocze fotki!:loveu: Czerwcowa deklaracja dla Bartusia już poleciała. Quote
asikowska Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 wpłaty uzupełnione proszę sprawdzić czy wszystko jest:) od czerwca za hotelik będzie płacił TOZ w Zabrzu a ja im będę przelewać na konto pieniążki ( za hotel jest wystawiana faktura i to ułatwi jak będzie ToZ płacił i nie bedzie zamieszania) hotelik proszę o sygnał gdyby nie było wpłaty Quote
LILUtosi Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 asikowska napisał(a):wpłaty uzupełnione proszę sprawdzić czy wszystko jest:) od czerwca za hotelik będzie płacił TOZ w Zabrzu a ja im będę przelewać na konto pieniążki ( za hotel jest wystawiana faktura i to ułatwi jak będzie ToZ płacił i nie bedzie zamieszania) hotelik proszę o sygnał gdyby nie było wpłaty Będę krzyczeć głośno :eviltong: Quote
asikowska Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 wysłałam pieniążki na szczepienie Bartka, ustaliłam też z Lilutosi że jak będzie chłodniej to zrobimy mu też kontrolne badanie krwi Quote
LILUtosi Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='asikowska']wysłałam pieniążki na szczepienie Bartka, ustaliłam też z Lilutosi że jak będzie chłodniej to zrobimy mu też kontrolne badanie krwi[/QUOTE] Pojechałam już dziś zrobić badanie krwi bo chciałam mieć pewność przed szczepieniami nic się nie dzieje. Morfologia ok. Czekam jeszcze na wyniki biochemii. Bartuś od kiedy do mnie przyjechał to jadł swoją kupę. Na początku bywał zamykany w pokoju więc myślałam że sprząta po sobie - coś w rodzaju - mnie tu nie było. Ale teraz ma drzwi do siebie otwarte właściwie całą dobę i może wychodzić kiedy chce na ogród. Zauważyłam że je nie tylko swoje kupska ale i innych psów. Nie wiem dlaczego bo jest karmiony dwa razy dziennie a jak mu dam za dużo to mu się ulewa. Nie robi tego z głodu. Dostał taki preparat do wyrównania flory bakteryjnej. Nawet u lekarza nie zrobił mi wstydu, tylko się zesikał bo kupę już zrobił w domu jak go pakowałam do kontenerka. Quote
LILUtosi Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Badanie potwierdziło chorą wątrobę. Enzymy wątrobowe znacznie podwyższone szczególnie alt. podnisienie ast swiadczy o poważniejszej niewydolności wątroby,brak podniesienia ALP świadczy o zdrowym układzie żółciowym wątroby. nerki zdrowe,delikatne podniesienie mocznika pozanerkowe Quote
asikowska Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 czyli teraz trzeba go skonsultować znowu z wetem i pewnie podawać jakieś leki, daj znać co dalej Quote
asikowska Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 jak tam Bartuś się miewa? uzupełniłam post rozliczeniowy, proszę sprawdźcie czy wszystko gra Quote
LILUtosi Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 U nas bez zmian. Bartuś od kiedy bierze leki na wątrobe i na niejedzenie kupy się nawrócił. Leki pomagają. ;-) Quote
Bjuta Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Kochani, od długiego już czasu nie wpływa do mnie 50 zl od Ketuni. Wiem, że miała jakiś poważny kłopot ze swoim psem. Przez lata nam pomagała więc zapewne po prostu już nie jest w stanie. Ja to dotychczas uzupełniałam, ale niestety we wrześniu nie dam rady, a w październiku rzucam pracę (mam jeszcze inną no ale ...) No i mamy wyrwę na 50 zł... :( Quote
asikowska Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 postaram się zrobić jakieś bazarki ale ostatnio mam urwanie głowy, po dogrtekingu obiecuję. Quote
agat21 Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Poszła deklaracja za wrzesień. A Batuś to wyjątkowy model - wspaniale wychodzi na zdjęciach! :) Quote
Recommended Posts