Jump to content
Dogomania

Bartuś czeka 10 lat! Jest miejsce w hoteliku, ale deklaracji brak. BEZ SZANSY?

Recommended Posts

Posted

[quote name='LILUtosi']Wet był u niego :-)
Ale zostałam obsikana, obsrana. Kałem wysmarowane było wszystko :mad: Mata, stół, podłogi, wet .....
Ale mamy już to za sobą na szczęście.[/QUOTE]

O matusiu.... :oops:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LILUtosi']No i niestety nie mam dobrych wieści. Bartuś zapalenie pęcherza, guz na jądrze, powiększona prostata. Jesteśmy na antybiotyku dwa tygodnie, a po tym czasie kastracja.[/QUOTE]

biedaczek :-(

Posted

Cioteczki Kochane, mam pytanie szukam insuliny Lente wos dla swojego psiaka. Reaguje tylko na tą, a ją już nie produkują:( może ma któraś do sprzedania. Bardzo proszę o pomoc. Rambo nie może być bez...:(

Posted

Cioteczki Kochane, mam pytanie szukam insuliny Lente wos dla swojego psiaka. Reaguje tylko na tą, a ją już nie produkują:( może ma któraś do sprzedania. Bardzo proszę o pomoc. Rambo nie może być bez...:(

Posted

[quote name='madziak25']Cioteczki Kochane, mam pytanie szukam insuliny Lente wos dla swojego psiaka. Reaguje tylko na tą, a ją już nie produkują:( może ma któraś do sprzedania. Bardzo proszę o pomoc. Rambo nie może być bez...:([/QUOTE]

Spytam dziś weta czy przypadkiem nie mają.

Posted

Tak , jest to Wimbo.
Co do trawki to kosztuje to mnie sporo wysiłku i czasu. Cały teren kosze przez cały dzień - kojce i ogród.
Ale w dużej trawie ciężko się wybiera kupki :-)