Jump to content
Dogomania

Bartuś czeka 10 lat! Jest miejsce w hoteliku, ale deklaracji brak. BEZ SZANSY?

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wysłałam wczoraj fur 400 zł... dokładne rozliczenie zrobię w domu, bo w pracy coś mi nie działa z bankiem, ale w każdym razie leżymy i kwiczymy...

Mam na uwadze cały czas bazarek, ale nie wiem, kiedy się wyrobię...

Czy ktoś może powysyłać prośby o deklaracje? Bo nie mamy kompletu...

Rozmawiałam też z fur, Bartuś nie daje sobie złapać sików, ale może chociaż badanie krwi mu zrobimy? Ja pokryję koszty.

Posted

paulinken napisał(a):
Dzwoniła do mnie furciaczek, Bartuś ma krew w moczu... jadą dziś do weta... ciocie, naprawdę brakuje kasy, pomóżcie chociaż bazarkiem...

jeżeli ktokolwiek podjąłby się poprowadzenia bazarku chętnie oddam fanty na Bartusia :)
ktoś się zaoferuje?

Posted

saraisa napisał(a):
jeżeli ktokolwiek podjąłby się poprowadzenia bazarku chętnie oddam fanty na Bartusia :)
ktoś się zaoferuje?

Ja będę robić. Jakbyś to widziała? Fotki byś mi przysłała?

Posted

Bjuta napisał(a):
Bardzo dziękujemy! Paulinken, ja teraz zmieniłam składkę ze skromnych 5 na skromne 10. Od grudnia już będzie leciało 10.

Super! Ale akurat Ty ciotka masz już nadpłacone na kilka miesięcy wprzód;) Przydałyby się nowe deklaracje...

Posted

Bazarki zakończone, z jednego 32, z drugiego 285, czyli w sumie 317 na pół (Bartuś i parówki), wychodzi 158,50 zł.
Zrobię jeszcze bazarek z fantów saraisy, nie dałam rady jeszcze...

Posted

Bartus jak to Bartus, zyje sobie spokojnie, ze spacerkow czerpie sporo radosci. Nawet z podniesiownym ogonem biega i lapke do sikania podnosi. Pazurki musze mu obciac, nie bedzie raczej zachwycony tym faktem. Apetyt ma za 2, przytyl nawet troche...musze uwazac zeby parowki z niego nie zrobic.

Posted

Wychodzi na to że się Bartuś wyluzował ;-)
Może nie będzie zachwycony obcinaniem pazurków ale będzie mu się lepiej chodziło. Mam nadzieję że nie będzie zbyt wielkich problemów z tym obcinaniem ;-)

Posted

Ciocie, aktualne rozliczenie.

Nie wiem, kim jest Karolina Maria M., ale dziękujemy za stówkę :loveu:

Ale: ciągle brakuje kilku wpłat... na dodatek nie mamy kompletu deklaracji - trzeba koniecznie przez ten miesiąc szukać deklaracji chociaż po 10 zł! pomóżcie rozsyłać!

Przelewam fur 400 zł, i na koncie Bartusia zostaje 5 zł... nie ma szans, żeby się zebrało na kolejny miesiąc bez nowych deklarujących.

Posted

Niech Boże Narodzenie zamiast okresem zakupowego szaleństwa,
stanie się czasem odpoczynku i wzajemnej miłości.
a spedzone wspólnie z rodziną godziny najwazniejszym prezentem.
Piękna jest radość lecz nie każdy ją zna
Piękne są święta i każdy z nas je ma.
Jedni w oddali inni przy jednym stole
Nieważne kto, gdzie,
lecz ważne byśmy zawsze pamiętali o sobie.
Wesołych Świąt.