ziele77 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Dziś odeszła moja Neseczka,musiałam jej w tym pomóc...długo się na to przygotowywałam..a teraz nie czuję już nic,kompletnie nic.Nawet płakać nie mogę i pisać narazie też.Kocham Cię Nechulcu. Quote
JanuszPLSzczecin Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Żegnaj Neska,bądź szczęśliwa po drugiej stronie.Biegaj sobie i baw się z moim Buddym i innymi pieskami na łąkach krainy psiej szczęśliwości! Quote
Wiza Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Nesco odeszłaś do lepszego świata.. [*] Baw się tam z moją(prawie..) kochaniutką Bessie... [*] Quote
lewkonia Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Konieczność podjęcia decyzji o eutanazji jest potwornym koszmarem... bardzo ci współczuję. Niestety psy cierpią cicho i nigdy nie wiemy z jak silnym bólem muszą się zmagać. Próg bólowy z dnia na dzień, z godziny na godzinę, przesuwa się coraz wyżej. Coraz większe męki znoszą psy w milczeniu. Dlatego czekanie na śmierć psa jest dopiero okrutne. Neska na pewno biega szczęśliwa za TM - wolna od wszelkiego cierpienia. Quote
Agnieszka i Ogiś Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [*] [*] [*] [*] [*] :( Trzymaj się Ziele77 Quote
Iri Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 <*> Nesiulku, swiatelko rozjasni Ci droge.... Ziele, pal jej jak najwiecej swieczek w domu, bo to pomaga bardzo odnalezc droge do Swiatla... Quote
Recommended Posts