Yavanna Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Witam wszystkich, od dawna śledzę to forum, wreszcie przyszedł czas na rejestrację i pierwszego posta. O psie marzyłam od dziecka, długie poszukiwania, śledzenie for, hodowli i wreszcie we wrześniu zawitał do naszego domu wyczekiwany szczeniaczek. Totalnie zawrócił nam w głowie, przeorganizował sporą część życia. Bardzo go kochamy, a Muffin kocha póki co wszystko i wszystkich. Biega, szaleje, łobuzuje, nie wiem skąd on bierze na to siły. ;) I wreszcie fotki, tu kilka dni po odebraniu z hodowli. I w wieku 8 tygodni. Quote
Saga200 Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Chodząca słodycz <3 Więcej zdjęć proszę ;D Quote
phase Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Witamy. :) Piekny jest https://lh3.googleusercontent.com/-nXL5vu_2BG8/Ui9Dx0kW2zI/AAAAAAAAPaw/QDNsaZeoRvE/w533-h800-no/muffin2a.jpg max. 5 zdjęć w poście. ;) Quote
Yavanna Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 Dziękujemy za miłe słowa. :) A myślałam, że już nikt nie zajrzy do naszego wątku. Mam zamiar spróbować z wystawami, choć nie znam się na tym totalnie. ;) Mam instrukcję od hodowcy, zobaczymy jak nam pójdzie. Plan jest na grudzień. I zaległe zdjęcia. Quote
Yavanna Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 11 tygodni Z pierwszą miłością - tollerką Toffi. :) Quote
Yavanna Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 13 tygodni I wreszcie świeżutkie dzisiejsze - 14 tygodni Z dużym kolegą. :) Zaczepiamy psiaka. Quote
Yavanna Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 I na koniec ja z psiakiem. :) Staram się mu robić fotki co tydzień, rośnie niesamowicie szybko, jeszcze niedawno była z niego taka kuleczka, a teraz powoli zaczyna przypominać bordera. ;) Quote
Luzia Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Słusznie z tym robieniem co tydzień, ja to zaniedbałam i teraz żałuję :lol: A urosło toto moje szybciej nić się obejrzałam :grins: https://lh6.googleusercontent.com/-MMPt8gDKg3M/Um1tj6O0BII/AAAAAAAAROc/lia7QBnabCQ/w800-h600-no/muffin61a.jpg Fajnie pracujecie nad skupianiem się w rozproszeniach :) Quote
Whisky1 Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 strasznie szybko rośnie :crazyeye: ale chyba to normalne u większych ras. Jest boski boski boski :loveu: zazdroszcze ... A z wystawami też się łamię i na początku mówiłam że nie ale teraz może... :) Quote
Yavanna Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 [quote name='Luzia']Słusznie z tym robieniem co tydzień, ja to zaniedbałam i teraz żałuję :lol: A urosło toto moje szybciej nić się obejrzałam :grins: https://lh6.googleusercontent.com/-MMPt8gDKg3M/Um1tj6O0BII/AAAAAAAAROc/lia7QBnabCQ/w800-h600-no/muffin61a.jpg Fajnie pracujecie nad skupianiem się w rozproszeniach :) Oj tak, muszę mu zrobić fotę na rękach (pierwszą mam robioną po odbiorze szczeniaka z hodowli), wtedy najlepiej widać jak urósł. A ćwiczymy regularnie, w weekend Muffin miał zwyżkę formy, przychodził na każde zawołanie. Oby mu nie przeszło. ;) Quote
Yavanna Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 Whisky1 napisał(a):strasznie szybko rośnie :crazyeye: ale chyba to normalne u większych ras. Jest boski boski boski :loveu: zazdroszcze ... A z wystawami też się łamię i na początku mówiłam że nie ale teraz może... :) Ja tam obiektywna być nie mogę, ale faktycznie jest boski. :D Mega wesoły psiak z niego. Ja jestem ciekawa, jak sędzia oceni mojego psa. Choć nieco się obawiam, że nie odnajdę się w tym wystawowym klimacie. Quote
Yavanna Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 phase napisał(a):Sporo ma przyjaciół. :):) Staram się go intensywnie socjalizować, tak żeby różniste psy jako szczeniak poznał. Quote
Yavanna Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 Kilka foteczek z dzisiejszego poranka. :) Muffin, a teraz patrzymy w obiektyw! I profil. Quote
Yavanna Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 (edited) Model idealny. :diabloti: [TABLE="width: 100%"] [TR] [/TR] [TR] [TD="colspan: 2"][/TD] [/TR] [TR] [TD="colspan: 2"] Latające ciacho. :loveu: [/TD] [/TR] [/TABLE] Edited November 4, 2013 by Yavanna Quote
Yavanna Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 Biegniemy po smakola. Nauka "waruj, zostań". Mina mówi wszystko. ;) I znów pędzimy do mamusi. :cool3: Quote
Yavanna Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 Whisky1 napisał(a):Jest boski :loveu: Dziękujemy. :) Jeszcze bardziej boski ma charakter, przyznam że nie wiedziałam że można aż tak mocno pokochać psa. ;) Quote
phase Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Jaki on malusi wydaje się na zdjęciach, ale jest rewelacyjny :loveu: Quote
Recommended Posts