Marycha35 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='Gusiaczek']Odebrałam to osobiście ... Cóż, nie wiem na czym polega błąd, ale przelewu zrobić się nie da. Prosiłam o ponowne przesłanie, bo chciałam pomóc Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego mam nadzieję, że los do Szamana nadal szeroko będzie się usmiechać[/QUOTE] Gusiaczku nie kumam, obraziłaś się????? Ale jak, co, gdzie??? Z jakiego powodu???????? Kaprawe konto właśnie dlatego takowym zostało, że nie dało się nań przesłać! Chiba nieporozumienie tu jakieś wykwitło:) Quote
yumanji Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 [quote name='Gusiaczek']Witaneczko Szamanku:)[/QUOTE] Nie odbieraj tego,prosze ,osobiscie...to konto jest kaprawe,bo co jakis czas jest problem ,o ktorym piszesz,ale to jest ten nr konta. Quote
yumanji Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 Wyslalam do Gusiaczka przeklejone z postu do Baster i Lusi,a od nich jest wplata,powinno byc ok. Quote
yumanji Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 [quote name='DONnka']W takim razie wysyłam na PW I umawiaj chłopakowi te badania :)[/QUOTE] Badania umowione na jutro:lol: Quote
Marycha35 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Gusiaczku i więcej wiary w siebie, dlaczego na Boga miałabym Cię atakować???? Jak mówił Pędrek Wyrzutek: "bo niby co to za takie zaczepianie przez kogoś, kto się nawet nie raczył przedstawić" ;) Quote
Marycha35 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='yumanji']Badania umowione na jutro:lol:[/QUOTE] Huraaa, nooo, ciekawe jaki stan zdrowia Szamka?? A zbetonowałaś go już Yumanji;)? Quote
yumanji Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 [quote name='Marycha35']Gusiaczku i więcej wiary w siebie, dlaczego na Boga miałabym Cię atakować???? Jak mówił Pędrek Wyrzutek: "bo niby co to za takie zaczepianie przez kogoś, kto się nawet nie raczył przedstawić" ;)[/QUOTE] Kto to jest Pedrek Wyrzutek?:crazyeye: Quote
Marycha35 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Hi, hi, mój ulubiony bohater książki;) Polecam, Przygody Pędrka Wyrzutka, Stefana Themersona:) Pędrek był pół psem, pół ptakiem, pół rybą, pół człowiekiem;) Quote
Laraine Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='Marycha35']Hi, hi, mój ulubiony bohater książki;) Polecam, Przygody Pędrka Wyrzutka, Stefana Themersona:) Pędrek był pół psem, pół ptakiem, pół rybą, pół człowiekiem;) Czytałam, polecam każdemu :) Zaglądam do Szamanka :) Quote
*Magda* Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='Marycha35']Hi, hi, mój ulubiony bohater książki;) Polecam, Przygody Pędrka Wyrzutka, Stefana Themersona:) Pędrek był pół psem, pół ptakiem, pół rybą, pół człowiekiem;) To mi tu wychodzą 4 połówki :hmmmm: czyli 2 osoby/postacie :eviltong: Quote
Marycha35 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Ha!! Mocno ściskam ziomala książkowego;) Quote
Marycha35 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='magdabroy']To mi tu wychodzą 4 połówki :hmmmm: czyli 2 osoby/postacie :eviltong:[/QUOTE] Hi, hi, bardzo słuszna uwaga;) Ale to właśnie taka książka... purnonsens całą gębą:) Dodam, filozof ją napisał..;) Quote
yumanji Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 Nie zbetonilam go,bo betonimy ,betonujemy/ok godz przed i najlepiej na jezyk(pow wkurzajaco wet)bo sie przez sluzowke szybciej wchlania,zawracanie d...On mi uciekl 10 min po przyjezdzie,b mily chlopak z FB zrobil boks,poszlam do domu po wode,a jak wrocilam ,to siatka rozwalona ,a Szamanek kulejacy w oddali.Polowalismy na Niego z synem przez 3 dni,jezdzilam po lasach,wertepach,a syn go zaganial na piechote,W koncu pomogli panowie z zakladu oczyszczania miasta.Zrobili jakies petle,i po godzinnym brodzeniu po kolana w kanalku(nie chce wiedziec co tam plynelo)dorwalismy biednego ,chorego pieska,zarzucilam na niego koc i dostal glupiego jasia.Przedtem jeszcze zdazyl mnie udziabac,ale mialam rekawice grube.Dostalam fakture za te akcje na "wywoz smieci',bo zasadniczo psow nie lapia.Wiec trzymajcie za Nas jutro kciuki,bo to twardy zawodnik. Quote
yumanji Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 [quote name='Marycha35']Hi, hi, bardzo słuszna uwaga;) Ale to właśnie taka książka... purnonsens całą gębą:) Dodam, filozof ją napisał..;)[/QUOTE] Ja czytalam cos innego tego autora... Quote
Marycha35 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='yumanji']Nie zbetonilam go,bo betonimy ,betonujemy/ok godz przed i najlepiej na jezyk(pow wkurzajaco wet)bo sie przez sluzowke szybciej wchlania,zawracanie d...On mi uciekl 10 min po przyjezdzie,b mily chlopak z FB zrobil boks,poszlam do domu po wode,a jak wrocilam ,to siatka rozwalona ,a Szamanek kulejacy w oddali.Polowalismy na Niego z synem przez 3 dni,jezdzilam po lasach,wertepach,a syn go zaganial na piechote,W koncu pomogli panowie z zakladu oczyszczania miasta.Zrobili jakies petle,i po godzinnym brodzeniu po kolana w kanalku(nie chce wiedziec co tam plynelo)dorwalismy biednego ,chorego pieska,zarzucilam na niego koc i dostal glupiego jasia.Przedtem jeszcze zdazyl mnie udziabac,ale mialam rekawice grube.Dostalam fakture za te akcje na "wywoz smieci',bo zasadniczo psow nie lapia.Wiec trzymajcie za Nas jutro kciuki,bo to twardy zawodnik.[/QUOTE] Noooo, dał czadu, twardy smok!!! Ale widzę, że i na twardzieli trafił:) Kciukacze serdecznie za Was:) Quote
Marycha35 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='yumanji']Ja czytalam cos innego tego autora...[/QUOTE] Dziad był płodny, dużo napisał i zawsze fajnie:);) Quote
Gusiaczek Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='Marycha35']Gusiaczku nie kumam, obraziłaś się????? Ale jak, co, gdzie??? Z jakiego powodu???????? Kaprawe konto właśnie dlatego takowym zostało, że nie dało się nań przesłać! Chiba nieporozumienie tu jakieś wykwitło:)[/QUOTE] O nie Kochana! ja z obrażalskich nie jestem :cool3: ale rzeczywiście źle odebrałam ..... ehhhhh, słowo pisane czyli nie tylko ja miałam problemy? napisałam do TZ, by próbował do skutku Pozdrawiam :) Quote
Gusiaczek Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='Laraine']Czytałam, polecam każdemu :) [/QUOTE] już wyczaiłam i zaraz pędzę do koleżanek, póki książkę mają na półce ;) Quote
Laraine Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Dołączam się do grona zaciskaczy kciuków :) Quote
teresaa118 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Ciekawe, co tam jeszcze jest napisane u tego filozowa. Poki co, moj maly przelewik juz poszedl. Ale mam Szamanka na oku i jak bedzie mu sie zle dzialo, to wkrocze z ...ksiazeczka czekowa!!!!:mad: Quote
Olena84 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Swoją droga to dobry pomysł - taka akcja - problemy z kontem - sprawdz czy uda się pomóc Szamankowi - i troche grosza by poszło ;) (i to też nie było złośliwe:() Quote
teresaa118 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Ja z tych twardzieli, co... serce na dloni nosza:oops: Quote
Gusiaczek Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='yumanji']Nie odbieraj tego,prosze ,osobiscie...to konto jest kaprawe,bo co jakis czas jest problem ,o ktorym piszesz,ale to jest ten nr konta.[/QUOTE] [quote name='yumanji']Wyslalam do Gusiaczka przeklejone z postu do Baster i Lusi,a od nich jest wplata,powinno byc ok.[/QUOTE] [quote name='Marycha35']Gusiaczku i więcej wiary w siebie, dlaczego na Boga miałabym Cię atakować???? Jak mówił Pędrek Wyrzutek: "bo niby co to za takie zaczepianie przez kogoś, kto się nawet nie raczył przedstawić" ;)[/QUOTE] Dziewczyny, wszystko ok:) przepraszam, ale kilkakrotnie oparzona jestem chyba przeczulona ;) pomyślałam, że może Wy pomyślałyście, że ściemniam z tą wpłatą... Koniec tematu;) :) Pędrka już mam - dzisiaj pewnie przeczytam. Dogo u mnie szaleje i np. zdublowane mam bazarkowe watki i to zupełnie od czapy :mad::angryy: Quote
anica Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 ... słowo pisane, fakt można czasem:roll:.... inaczej zrozumieć ale... jak są fajni ludzie to zawsze się dogadaja;) przecież tylko o dobro psa tutaj chodzi :) Quote
Recommended Posts