Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gusiaczek']Odebrałam to osobiście ...
Cóż, nie wiem na czym polega błąd, ale przelewu zrobić się nie da.
Prosiłam o ponowne przesłanie, bo chciałam pomóc
Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego
mam nadzieję, że los do Szamana nadal szeroko będzie się usmiechać[/QUOTE] Gusiaczku nie kumam, obraziłaś się????? Ale jak, co, gdzie??? Z jakiego powodu???????? Kaprawe konto właśnie dlatego takowym zostało, że nie dało się nań przesłać! Chiba nieporozumienie tu jakieś wykwitło:)

Posted

[quote name='Gusiaczek']Witaneczko Szamanku:)[/QUOTE]

Nie odbieraj tego,prosze ,osobiscie...to konto jest kaprawe,bo co jakis czas jest problem ,o ktorym piszesz,ale to jest ten nr konta.

Posted

Gusiaczku i więcej wiary w siebie, dlaczego na Boga miałabym Cię atakować???? Jak mówił Pędrek Wyrzutek: "bo niby co to za takie zaczepianie przez kogoś, kto się nawet nie raczył przedstawić" ;)

Posted

[quote name='Marycha35']Gusiaczku i więcej wiary w siebie, dlaczego na Boga miałabym Cię atakować???? Jak mówił Pędrek Wyrzutek: "bo niby co to za takie zaczepianie przez kogoś, kto się nawet nie raczył przedstawić" ;)[/QUOTE]

Kto to jest Pedrek Wyrzutek?:crazyeye:

Posted

[quote name='Marycha35']Hi, hi, mój ulubiony bohater książki;) Polecam, Przygody Pędrka Wyrzutka, Stefana Themersona:) Pędrek był pół psem, pół ptakiem, pół rybą, pół człowiekiem;)

Czytałam, polecam każdemu :)

Zaglądam do Szamanka :)

Posted

[quote name='Marycha35']Hi, hi, mój ulubiony bohater książki;) Polecam, Przygody Pędrka Wyrzutka, Stefana Themersona:) Pędrek był pół psem, pół ptakiem, pół rybą, pół człowiekiem;)

To mi tu wychodzą 4 połówki :hmmmm: czyli 2 osoby/postacie :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']To mi tu wychodzą 4 połówki :hmmmm: czyli 2 osoby/postacie :eviltong:[/QUOTE] Hi, hi, bardzo słuszna uwaga;) Ale to właśnie taka książka... purnonsens całą gębą:) Dodam, filozof ją napisał..;)

Posted

Nie zbetonilam go,bo betonimy ,betonujemy/ok godz przed i najlepiej na jezyk(pow wkurzajaco wet)bo sie przez sluzowke szybciej wchlania,zawracanie d...On mi uciekl 10 min po przyjezdzie,b mily chlopak z FB zrobil boks,poszlam do domu po wode,a jak wrocilam ,to siatka rozwalona ,a Szamanek kulejacy w oddali.Polowalismy na Niego z synem przez 3 dni,jezdzilam po lasach,wertepach,a syn go zaganial na piechote,W koncu pomogli panowie z zakladu oczyszczania miasta.Zrobili jakies petle,i po godzinnym brodzeniu po kolana w kanalku(nie chce wiedziec co tam plynelo)dorwalismy biednego ,chorego pieska,zarzucilam na niego koc i dostal glupiego jasia.Przedtem jeszcze zdazyl mnie udziabac,ale mialam rekawice grube.Dostalam fakture za te akcje na "wywoz smieci',bo zasadniczo psow nie lapia.Wiec trzymajcie za Nas jutro kciuki,bo to twardy zawodnik.

Posted

[quote name='Marycha35']Hi, hi, bardzo słuszna uwaga;) Ale to właśnie taka książka... purnonsens całą gębą:) Dodam, filozof ją napisał..;)[/QUOTE]

Ja czytalam cos innego tego autora...

Posted

[quote name='yumanji']Nie zbetonilam go,bo betonimy ,betonujemy/ok godz przed i najlepiej na jezyk(pow wkurzajaco wet)bo sie przez sluzowke szybciej wchlania,zawracanie d...On mi uciekl 10 min po przyjezdzie,b mily chlopak z FB zrobil boks,poszlam do domu po wode,a jak wrocilam ,to siatka rozwalona ,a Szamanek kulejacy w oddali.Polowalismy na Niego z synem przez 3 dni,jezdzilam po lasach,wertepach,a syn go zaganial na piechote,W koncu pomogli panowie z zakladu oczyszczania miasta.Zrobili jakies petle,i po godzinnym brodzeniu po kolana w kanalku(nie chce wiedziec co tam plynelo)dorwalismy biednego ,chorego pieska,zarzucilam na niego koc i dostal glupiego jasia.Przedtem jeszcze zdazyl mnie udziabac,ale mialam rekawice grube.Dostalam fakture za te akcje na "wywoz smieci',bo zasadniczo psow nie lapia.Wiec trzymajcie za Nas jutro kciuki,bo to twardy zawodnik.[/QUOTE]
Noooo, dał czadu, twardy smok!!! Ale widzę, że i na twardzieli trafił:) Kciukacze serdecznie za Was:)

Posted

[quote name='Marycha35']Gusiaczku nie kumam, obraziłaś się????? Ale jak, co, gdzie??? Z jakiego powodu???????? Kaprawe konto właśnie dlatego takowym zostało, że nie dało się nań przesłać! Chiba nieporozumienie tu jakieś wykwitło:)[/QUOTE]

O nie Kochana! ja z obrażalskich nie jestem :cool3:
ale rzeczywiście źle odebrałam ..... ehhhhh, słowo pisane
czyli nie tylko ja miałam problemy?
napisałam do TZ, by próbował do skutku
Pozdrawiam :)

Posted

Ciekawe, co tam jeszcze jest napisane u tego filozowa. Poki co, moj maly przelewik juz poszedl. Ale mam Szamanka na oku i jak bedzie mu sie zle dzialo, to wkrocze z ...ksiazeczka czekowa!!!!:mad:

Posted

[quote name='yumanji']Nie odbieraj tego,prosze ,osobiscie...to konto jest kaprawe,bo co jakis czas jest problem ,o ktorym piszesz,ale to jest ten nr konta.[/QUOTE]

[quote name='yumanji']Wyslalam do Gusiaczka przeklejone z postu do Baster i Lusi,a od nich jest wplata,powinno byc ok.[/QUOTE]

[quote name='Marycha35']Gusiaczku i więcej wiary w siebie, dlaczego na Boga miałabym Cię atakować???? Jak mówił Pędrek Wyrzutek: "bo niby co to za takie zaczepianie przez kogoś, kto się nawet nie raczył przedstawić" ;)[/QUOTE]

Dziewczyny, wszystko ok:)
przepraszam, ale kilkakrotnie oparzona jestem chyba przeczulona ;)
pomyślałam, że może Wy pomyślałyście, że ściemniam z tą wpłatą...
Koniec tematu;) :)
Pędrka już mam - dzisiaj pewnie przeczytam.

Dogo u mnie szaleje i np. zdublowane mam bazarkowe watki i to zupełnie od czapy :mad::angryy:

Posted

... słowo pisane, fakt można czasem:roll:.... inaczej zrozumieć ale... jak są fajni ludzie to zawsze się dogadaja;)
przecież tylko o dobro psa tutaj chodzi :)