yumanji Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 Marycha35 napisał(a):Asieńko, ale ze skórką??????;) Pomiziana miało być,durny telefon Quote
Gusiaczek Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Zaglądam do Szamana i serdeczności zostawiam :) Quote
Radek Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 yumanji napisał(a):Pomiziana miało być,durny telefon Śmieszne są nieraz podpowiedzi od mądrych telefonów:) Quote
Radek Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Kwietniowa deklaracja dla Szamana już w drodze:) Quote
Marycha35 Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 [quote name='yumanji']Pomiziana miało być,durny telefon[/QUOTE] Hi, hi, ciekawe jednak jak to jest czuć się pomidorem...;) Quote
konfirm13 Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Pomidor? nie chcę nim być :shake:.Z racji wieku, pewnie już bym była rozciapciana ;). No i nie wiem, czy Szaman lubi pomidory? W dodatku - rozciapciane? Quote
yumanji Posted April 3, 2014 Author Posted April 3, 2014 Czasem rozpaciane są b dobre,z twardych nie zrobisz tatarski...Szaman patrzył na mnie z politowaniem,kiedy częstowalam go warzywami lub owocami... Quote
yumanji Posted April 3, 2014 Author Posted April 3, 2014 No p....ę ten tel!!! Tatarski??! Miało być - ratatuji.Idiota!! Quote
Marycha35 Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Hi, hi, hi!!!! TATARSKI RATATUJ:):):):) Asiul buzi w tele:):):) Quote
Radek Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 [quote name='yumanji']Szaman patrzył na mnie z politowaniem,kiedy częstowalam go warzywami lub owocami...[/QUOTE] Norcia [*] z mojego podpisu była takim psiakiem, że i pomidora zjadła by ze smakiem, łakomczuch z niej był i wszystkożerca;) Twój telefon coraz bardziej kreatywny jest... Quote
Marycha35 Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Śliczna, mądra sunia:) Moja sunia pomodorki też wcina i jabłka, paprykę, kiszone ogóry, kiszoną kapuchę i takie tam...;) Quote
konfirm13 Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Nasza pierwsza ONka, uwielbiała ogryzki od jabłka, liście od kapusty(takoż głąby) i surową marchewkę. PT1,2 i PO1, ukończyła z ocenąmi doskonałymi - głównie na kostkach jabłka i na marchewce ;) Quote
Doda_ Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Mój nero to wszystkożerny pies... zjadłby nawet cebulę... on nie powącha, nie sprawdzi co to, tylko ciap zje ... :roll: Marycha-niestety nie udało mi się skontaktować z figu :( na moje 2 ostanie smsy nie odpisała. Quote
anett Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='yumanji']No p....ę ten tel!!! Tatarski??! Miało być - ratatuji.Idiota!![/QUOTE] a ja ostatnio odkryłam w swoim ogłoszeniu, że mam do adopcji przekichaną sunię;) Quote
Marycha35 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='Doda_']Mój nero to wszystkożerny pies... zjadłby nawet cebulę... on nie powącha, nie sprawdzi co to, tylko ciap zje ... :roll: Marycha-niestety nie udało mi się skontaktować z figu :( na moje 2 ostanie smsy nie odpisała.[/QUOTE] Zapytam co się dzieje, może mnie się uda skontaktować z figu:) Fanty są w Katowicach, tak? Quote
konfirm13 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Pozdrawiam Szamana, który nie jada pomidorów :). Quote
Marycha35 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Trochę mi go żal, bo pomi pycha:) A sunia przekichana też ładne;):) Quote
Radek Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='konfirm13']Nasza pierwsza ONka, uwielbiała ogryzki od jabłka, liście od kapusty(takoż głąby) ;)[/QUOTE] A co powiesz o kapuście kiszonej;) Quote
Freya73 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Zapraszam na bazarek miedzy innymi dla naszego Szamanka. Majtusie w jablusie na okragle pupusie, zapraszam! http://www.dogomania.pl/forum/threads/252079-Calvin-Klein-Rimmel-No-7-New-Era-i-inne-na-Dumke-i-Szamana-do-17-04-Zapraszam%21 Quote
yumanji Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 [quote name='Radek']Norcia [*] z mojego podpisu była takim psiakiem, że i pomidora zjadła by ze smakiem, łakomczuch z niej był i wszystkożerca;) Twój telefon coraz bardziej kreatywny jest...[/QUOTE] Mam kilku takich wszystkozercow, niestety. A tel już dawno bym zatlukla,ale to syna. Quote
yumanji Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 Tel mnie do szału doprowadza,walczę o każde słowo z tym debilem. Moje psy,te prywatne i od szczeniora-wszystkie warzywa i owoce,kiszona kapusta również.na wsi same zjadają porzeczki i aronie z krzaków,rozgryzaja orzechy włoskie.Yuma -pr 14 lat- darła mordę ostatnio,żeby dać jej suszone owoce-papaja,mango,ananas itp dosłownie ślina jej ciekla. Quote
konfirm13 Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Współczuje problemów telefonowych:(. Onka mojego brata, uwielbiała ogórki - świeżę. Pies na kiszoną kapustę? nie znałam takiego - ale w przyrodzie, podobno wszystko jest możliwe ;). Nieustannie pozdrawiam Szamana :) Quote
Recommended Posts