Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marycha35 napisał(a):
Głupio mi, nie znam Figu, obiecała pomóc i pomogła. Poczekajmy chwilę, może ma nawał zajęć, urwanie kuperka i takie tam;) A nie dasz rady pojechać po fanty????

Mogę tylko po pracy (bo wtedy sama wracam) ale to ok. 4:30 rano. Niestety, nie pasuje im...

Posted

To kicha, ale jakoś to trzeba rozwiązać i to szybko, szkoda czasu... Masz jakieś pomysły? Może znajomi jacyś pomogą???? A możesz pojechać w sobo lub niedzielę w normalnych godzinach?

Posted

Marycha, w tą sobote bede wiozla psa do krakowa, ale tez rano wyjezdzam... :( nie wiem o ktorej bede wracala..
ale co ja zrobie jak figu mi nie odpisuje? sprobuje jeszcze raz do niej pisac
domyslam sie ze moze miec urwanie glowy

Posted

Freya73 napisał(a):
Hey, jak tylko bede wystawiac bazar na szczecinskie asty, czesc dochodu - o ile taki bedzie - przeznacze na Szamana.

Będzie nam bardzo miło

Posted

Radek napisał(a):
Na szczęście dla swojej mordki nie muszę aż tak się poświęcać i budować skomplikowanych konstrukcji. Każdy nasz pies tak miał (i ma), że jak tylko zaśniemy to włazi do łóżka. Nie wiem jak to działa, bo nasza obecna psina nauczyła się tego w około miesiąc od przyjazdu do nas:evil_lol:

One to mają w genach.

Posted

Doda_ napisał(a):
Marycha, w tą sobote bede wiozla psa do krakowa, ale tez rano wyjezdzam... :( nie wiem o ktorej bede wracala..
ale co ja zrobie jak figu mi nie odpisuje? sprobuje jeszcze raz do niej pisac
domyslam sie ze moze miec urwanie glowy

Kocie, Cię rozumiem:) jeno szkoda, że to tyle trwa.... Może się uda teraz jednak zgrać przechwyt:):)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Dziękujemy i miziamy za uszkiem też, wszystkich!!!;)

ja wcZoraj pisalam do figu, w sprawie rzeczy, niestety znow cisza :( zaczynam sie martwic.