yumanji Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 Jak pojedzie na Paluch to ma przechlapane,kto go wylowi z takiego morza psow? Quote
Marycha35 Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Doda_ napisał(a):Pisałyśmy z figu, ale do spotkania dzisiaj nie doszło.. jutro jej napiszę. A gdzie te fanty wylądowały??? Są w Katowicach?;):) Quote
Gusiaczek Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 yumanji napisał(a):Jak pojedzie na Paluch to ma przechlapane,kto go wylowi z takiego morza psow? może zapukać do Psiegranych Marzeń ? Quote
Gosia121 Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Następny dziadek? Kulka wodna czy to się nigdy nie skończy? Jak tam nasz "jaśniepancio" się miewa i jego małolaty? Ciekawe kto kogo teraz ustawia one jego czy on je? Quote
Doda_ Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 Marycha, dostalam adres rodziców Figu, podjade tam w wolnej chwili bo narazie to mam urwanie glowy...:( postaram sie w czwartek po pracy, jak nie zapomne wziac gpsa.. Quote
Marycha35 Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Spoczko Doda, dzięki za info:) Cholera, troszku zachodu z tymi fantami... Quote
Radek Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 A tak przy okazji zapytam jak się miewa Szaman:) Quote
Doda_ Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Marycha35 napisał(a):Spoczko Doda, dzięki za info:) Cholera, troszku zachodu z tymi fantami... niestety :( chcialam tam podjechac w czwartek ale nie mialam przy sobie gpsa a bylam w pracy, wiec zapytalam figu jak tam dojechać z mojej pracy bo to w jednej miejscowosci, nie dostalam odp... wczoraj nie moglam, spieszylam sie do domu, moja kotka miala operacje we wtorek i jezdzimy codziennie na zastrzyki pooperacyjne.... nie wiem kiedy odbiore, musze wziasc gps i przed praca odbiore. Od niedzieli mam nocki. Quote
bric-a-brac Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Yuma się nie odzywa, bo umarł jej zasilacz od komputera. Jak go wskrzesi, to zajrzy. Quote
Marycha35 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Doda_ napisał(a):niestety :( chcialam tam podjechac w czwartek ale nie mialam przy sobie gpsa a bylam w pracy, wiec zapytalam figu jak tam dojechać z mojej pracy bo to w jednej miejscowosci, nie dostalam odp... wczoraj nie moglam, spieszylam sie do domu, moja kotka miala operacje we wtorek i jezdzimy codziennie na zastrzyki pooperacyjne.... nie wiem kiedy odbiore, musze wziasc gps i przed praca odbiore. Od niedzieli mam nocki. Ważne, że są bezpieczne, spokojnie, dasz radę:) Zdrówka dla kotki:) Quote
Doda_ Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 bric-a-brac napisał(a):Yuma się nie odzywa, bo umarł jej zasilacz od komputera. Jak go wskrzesi, to zajrzy. trzeba podjąć akcje ratunkową :cool3: Quote
bric-a-brac Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Doda_ napisał(a):trzeba podjąć akcje ratunkową :cool3: Ewentualnie wymienić na młodszy model :lol: Quote
Radek Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Doda_ napisał(a):moja kotka miala operacje we wtorek i jezdzimy codziennie na zastrzyki pooperacyjne.... Zdrówka dla kocidła:) Quote
Doda_ Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Radek napisał(a):Zdrówka dla kocidła:) miala sterylke :) Co u Szamanka ? Quote
anett Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 [quote name='bric-a-brac']Yuma się nie odzywa, bo umarł jej zasilacz od komputera. Jak go wskrzesi, to zajrzy. Okazało się, że przez zasilacz padł laptop więc yumanji na razie jest odcięta od świata; u Szamanka wszystko w porządku, sesyjka, którą Aśce udało się zrobić przy wybitnej niechęci Szamana do pozowania Quote
Radek Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Super popatrzeć na zdjęcia. Szaman nie wygląda na zadowolonego z sesji zdjęciowej:evil_lol: Quote
yumanji Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 Komentarz do zdjęcia nr 3:dlaczego ona do cholery siedzi w mojej budzie??! Quote
Marycha35 Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Ale Szamanoo wygląda rewelacyjnie!!!!! Doda udało się zamknąć akcję FANTY???;) Quote
Freya73 Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Szaman wyglada rewelacyjnie. Fajny chlopak z niego. Quote
yumanji Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 Gusiaczek napisał(a):no właśnie - dlaczego? :lol: Żeby do niej się nie schował,co robi od razu,kiedy się "czaje".ruszyliśmy do budy,ja wygrałam,a Joachim go "zagadywal ".nie pokocha mnie za takie numery. Quote
yumanji Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 Freya73 napisał(a):Szaman wyglada rewelacyjnie. Fajny chlopak z niego. Pan Niedotykalski ;-) Quote
yumanji Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 Freya73 napisał(a):Szaman wyglada rewelacyjnie. Fajny chlopak z niego. Pan Niedotykalski ;-) Quote
Recommended Posts