Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Następny dziadek? Kulka wodna czy to się nigdy nie skończy?
Jak tam nasz "jaśniepancio" się miewa i jego małolaty?
Ciekawe kto kogo teraz ustawia one jego czy on je?

Posted

Marycha, dostalam adres rodziców Figu, podjade tam w wolnej chwili bo narazie to mam urwanie glowy...:( postaram sie w czwartek po pracy, jak nie zapomne wziac gpsa..

Posted

Marycha35 napisał(a):
Spoczko Doda, dzięki za info:) Cholera, troszku zachodu z tymi fantami...

niestety :( chcialam tam podjechac w czwartek ale nie mialam przy sobie gpsa a bylam w pracy, wiec zapytalam figu jak tam dojechać z mojej pracy bo to w jednej miejscowosci, nie dostalam odp... wczoraj nie moglam, spieszylam sie do domu, moja kotka miala operacje we wtorek i jezdzimy codziennie na zastrzyki pooperacyjne....
nie wiem kiedy odbiore, musze wziasc gps i przed praca odbiore. Od niedzieli mam nocki.

Posted

Doda_ napisał(a):
niestety :( chcialam tam podjechac w czwartek ale nie mialam przy sobie gpsa a bylam w pracy, wiec zapytalam figu jak tam dojechać z mojej pracy bo to w jednej miejscowosci, nie dostalam odp... wczoraj nie moglam, spieszylam sie do domu, moja kotka miala operacje we wtorek i jezdzimy codziennie na zastrzyki pooperacyjne....
nie wiem kiedy odbiore, musze wziasc gps i przed praca odbiore. Od niedzieli mam nocki.

Ważne, że są bezpieczne, spokojnie, dasz radę:) Zdrówka dla kotki:)

Posted

Doda_ napisał(a):
moja kotka miala operacje we wtorek i jezdzimy codziennie na zastrzyki pooperacyjne....

Zdrówka dla kocidła:)

Posted

[quote name='bric-a-brac']Yuma się nie odzywa, bo umarł jej zasilacz od komputera. Jak go wskrzesi, to zajrzy.

Okazało się, że przez zasilacz padł laptop więc yumanji na razie jest odcięta od świata; u Szamanka wszystko w porządku, sesyjka, którą Aśce udało się zrobić przy wybitnej niechęci Szamana do pozowania

Posted

Gusiaczek napisał(a):
no właśnie - dlaczego? :lol:

Żeby do niej się nie schował,co robi od razu,kiedy się "czaje".ruszyliśmy do budy,ja wygrałam,a Joachim go "zagadywal ".nie pokocha mnie za takie numery.