Doda_ Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 a to Szaman nie lubi dotykania, glaskania? boi sie ? Quote
Radek Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 yumanji napisał(a):Moze to bedzie brzmialo dziwnie,ale od dwoch dni udaje mi sie glaskac?drapac ?Szamana po glowie marchewkami. Może się staruszek przełamie i zobaczy jakie głaskanie jest fajne:) Quote
Doda_ Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Radek napisał(a):Może się staruszek przełamie i zobaczy jakie głaskanie jest fajne:) po jakims czasie napewno sie przekona :) Quote
Gosia121 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Każdy sposób jest dobry na to żeby wreszcie się przekonał do człowieka. Nie wiadomo co mu tam po głowie śmiga i jakie ma wspomnienia może dlatego jest mu stale trudno i ciężko. A może już raz czy dwa zaufał człowiekowi i się to dla niego źle skończyło i teraz woli być bardziej na dystans i się boi i nie chce już zaufać. Ale jak się przekona że nic mu się nie dzieje może ponownie zaufa i się otworzy na świat,na ludzi i na inne zwierzaki. Trzymam kciuki i oczywiście czekam na wieści jak sprawy się mają z panem niedotykalskim. Dobranoc Szamanie Quote
Doda_ Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Nie wiadomo ile człowiekowi zaufał, ile zawiódł .... :( z bezdomniakami nigdy się tego nie dowiemy. Nie poznamy jego prawdziwej historii, przeszłości. ... Quote
yumanji Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 Zapraszam do odwiedzin:lol: http://www.dogomania.pl/forum/threads/251434-***-Od-A-do-Z-***-Niewystawiane-wcze%C5%9Bniej-fanty-***-na-psy-yumanji-15-03-*** Quote
Marycha35 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Byłam, kopytony mi zbielały!!! Takie cuda tam;):):):) Quote
yumanji Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 Marycha35 napisał(a):Byłam, kopytony mi zbielały!!! Takie cuda tam;):):):) Dzieki,dzieki...:lol: Quote
yumanji Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 U Szamana podczas rtg wykryto b duze zmiany w stawach biodrowych,stary ,b rozlegly uraz,to si wszystko samo pozrastalo,jak chcialo i widac,ze nikt si tym nie zajmowal.Wnioski rowniez z tego ,i z jego zachowania taki,ze malo kto raczej sie nim zajmowal.On reagowal do tej pora totalna panika ,kiedy sie go dotykalo.Teraz te suczki po nim skacza,on juz chyba dal za wygrana,traktuje je jak dopust bozy ,bo na poczatku probowal je omijac,zeby tylko go nie dotknely.Natomiast one sa okropne,zwariowane i skacza mu po glowie itd. Quote
Gusiaczek Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 ehhhhhhhhhhhhh żyźń parchata :placz: tyle lat cierpienia .... Quote
konfirm13 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Biedny Szaman :(. Do Raju dostał się późno - ale - jednak......... Quote
Radek Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 [quote name='yumanji']Zapraszam do odwiedzin:lol: http://www.dogomania.pl/forum/threads/251434-***-Od-A-do-Z-***-Niewystawiane-wcześniej-fanty-***-na-psy-yumanji-15-03-*** Zajrzę pewnie jutro bo dziś tylko na chwilkę odwiedziłem Dogo:) Quote
Marycha35 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Może dlatego Szamcik nie lubi dotyku!!! Może go boli zwyczajnie, oj:( Quote
Marycha35 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Dziewczynki fanty bezpieczne w Wa-wie u Figu:):):) Szykujemy się do drugiego etapu akcji OLEWAMY POCZTĘ;) Doda, prześlę Ci tele do Figu, uprzedziłam, że będziesz dzwonić, żeby się umówić konkretnie już co i jak w Kato:) Quote
Doda_ Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Marycha35 napisał(a):Dziewczynki fanty bezpieczne w Wa-wie u Figu:):):) Szykujemy się do drugiego etapu akcji OLEWAMY POCZTĘ;) Doda, prześlę Ci tele do Figu, uprzedziłam, że będziesz dzwonić, żeby się umówić konkretnie już co i jak w Kato:) nie będę dzwonić, bo jestem niesłysząca:) wysłałam jej smsa przed 7 rano...mam nadzieję,że nie obudziłam... Quote
yumanji Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 [quote name='Marycha35']Może dlatego Szamcik nie lubi dotyku!!! Może go boli zwyczajnie, oj:([/QUOT Mysle,ze raczej nikt go nigdy nie traktowal jak psa -przyjaciela,tylko byl takim strozem tej posesji.Mysle tez,ze ludzie go krzywdzili,bo nie bylo i nie mau mnie psa,ktory tak bardzo balby sie czlowieka i bylby az tak nieufny.Nawet te dzikusy odlawiane skads tam,po jakims czasie sie oswajaja,on-nie. Quote
Radek Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 yumanji napisał(a):Nawet te dzikusy odlawiane skads tam,po jakims czasie sie oswajaja,on-nie. Musiał staruszek swoje w życiu przejść:shake: Deklaracja za marzec już w drodze. Quote
konfirm13 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Wieczorową porą przyszłam na codzienne spotkanie z Szamanem. Te spotkania, pomału stają się rytuałem.....:). A rytuały - są niezbędne (częstokroć;)) Quote
yumanji Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 konfirm13 napisał(a):Wieczorową porą przyszłam na codzienne spotkanie z Szamanem. Te spotkania, pomału stają się rytuałem.....:). A rytuały - są niezbędne (częstokroć;)) Ponoc tak:lol: daja poczucie bezpieczenstwa...a terz dzien dobry wszystkim. Quote
Marycha35 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Doda_ napisał(a):nie będę dzwonić, bo jestem niesłysząca:) wysłałam jej smsa przed 7 rano...mam nadzieję,że nie obudziłam... Jasna sprawka:):):) Udało się ustalić detale akcji PRZEKAZANIE;)??? Quote
Marycha35 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Asik, może się przyda????? [quote name='sleepingbyday']Hej uwaga! znów mam możliwość załatwienia darmowych usg narządów wewnętrznych dla psów i kotów w ramach warsztatów specjalistycznych dla weterynarzy. odbędą się w tę niedzielę - 9 marca w w Hotelu Groman, Al. Krakowska 76 w Starym Sękocinie (Warszawa). Chętnych proszę o PW. Quote
Recommended Posts