Doda_ Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Marycha35 napisał(a):Czytałam, że drogo!!! Mam na 80% transport do Wa-wy:) Czekam na potwierdzenie:) Chyba, że jakaś dobra dusza z Wa-wy zrobi bazarrro????? Byłoby szybciej:) paczka do 5 kg pocztą polską z usługą 48h, wyjdzie 14 zl. Quote
Marycha35 Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 (edited) Nic nie wyjdzie (paczka najpewniej ma więcej niż 5kg), bo fanty w piątek od 11-stej będą w Wa-wie na ulicy Wołoskiej w Szpitalu MSW do odebrania w portierni :) Na torbie napis DOGOMANIA. Namierzam teraz Figu. Gdyby ona nie mogła odebrać, błagam Dziewczynki z Wa-wy o pomoc!!!!!! Edited February 26, 2014 by Marycha35 Quote
Marycha35 Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Dobra, wszystko gra, FIGU DZIĘKÓWECZKA OGROMNA ZA POMOC:):):) Figu zgodziła się przejąć fanty, w przyszłą sobotę, nie tę najbliższą będzie w Katowicach. DODA, JAK FIGU PRZEJMIE FANTY, PODAM CI NA PW NR JEJ TELE, SKONTAKUJ SIĘ PROSZĘ I USTAL SZCZEGÓŁY KATOWICKIE:) Asik oby kupa kup kasiorrry z tego bazaro była;) Quote
Doda_ Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Ok,marycha :) tylko nie wiem czy w sobote 8-go dam rade pojechac do katowic po te fanty. Moze byc np niedziela? Quote
yumanji Posted February 27, 2014 Author Posted February 27, 2014 Doda_ napisał(a):Ok,marycha :) tylko nie wiem czy w sobote 8-go dam rade pojechac do katowic po te fanty. Moze byc np niedziela? ...marycha...he,he:cool3: Quote
yumanji Posted February 27, 2014 Author Posted February 27, 2014 Marycha35 napisał(a):Dobra, wszystko gra, FIGU DZIĘKÓWECZKA OGROMNA ZA POMOC:):):) Figu zgodziła się przejąć fanty, w przyszłą sobotę, nie tę najbliższą będzie w Katowicach. DODA, JAK FIGU PRZEJMIE FANTY, PODAM CI NA PW NR JEJ TELE, SKONTAKUJ SIĘ PROSZĘ I USTAL SZCZEGÓŁY KATOWICKIE:) Asik oby kupa kup kasiorrry z tego bazaro była;) To ja mam kupowac??:crazyeye: Quote
Gusiaczek Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Witaneczko u Szamana i reszty Towarzycha :) Quote
yumanji Posted February 27, 2014 Author Posted February 27, 2014 Gusiaczek napisał(a):Witaneczko u Szamana i reszty Towarzycha :) Witaneczko:lol: Quote
konfirm13 Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Szamanie, wyjdź z wigwamu - słońce świeci :) Przeciągnij się, ziewnij i....patrz. I...słuchaj I...węsz.....idzie wiosna :) Quote
Radek Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 konfirm13 napisał(a):Szamanie, wyjdź z wigwamu - słońce świeci :) No pewnie, słonko jest dobre na stare kości:) Quote
yumanji Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 Radek napisał(a):No pewnie, słonko jest dobre na stare kości:) No wlasnie,zrobilo sie zimniej od kilku dni i Szaman gorzej to znosi.Noce sa zimne,wyrazniej kuleje ,no i przednia lapa tez.Musimy cos mu podac przeciwbolowego,dopoki znow nie bedzie lepiej. Quote
konfirm13 Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Oj, niedobrze :(. Starość - nie radość :( Quote
Radek Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Jak się ociepli to z łapkami powinno być lepiej:) Quote
Doda_ Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 yumanji a kiedy będą zdjecia . . .. . . :) Quote
Radek Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Szaman chyba nie lubi być fotografowanym:evil_lol: Quote
konfirm13 Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Fotografia zabiera część duszy. Dlatego celebryci są mniej lub bardziej bezduszni. Szaman wie, co robi :) Quote
Marycha35 Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Ludkowie ja w ryło Los strzelić muszę!!! Dziewczyny chore, akcja fantowa na ponie przełożona!!! DODA, KOCIE, PODAM TELE DO FIGU, NIE WIEMY CZY NIEDZELA MOŻE BYĆ. Jak tylko fany do Niej trafią, dam Ci znać:) Quote
Doda_ Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Marycha35 napisał(a):Ludkowie ja w ryło Los strzelić muszę!!! Dziewczyny chore, akcja fantowa na ponie przełożona!!! DODA, KOCIE, PODAM TELE DO FIGU, NIE WIEMY CZY NIEDZELA MOŻE BYĆ. Jak tylko fany do Niej trafią, dam Ci znać:) ok :) dzieki :) Quote
yumanji Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Dajcie chwile,mam lawine rzeczy,napisze,ogarne wstawianie fotek itd itp:lol:teraz jade kombinowac slome. Quote
Gosia121 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Witaj Szamanie! Na dworze jest coraz cieplej i więcej słoneczka. Pokazuj się nam tu. Quote
Doda_ Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 yumanji napisał(a):Dajcie chwile,mam lawine rzeczy,napisze,ogarne wstawianie fotek itd itp:lol:teraz jade kombinowac slome. koniecznie poszperaj, zrobie bazarek :) Quote
konfirm13 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Szamanie, słońca na dworze i w duszy Ci życzę :) Quote
yumanji Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 Moze to bedzie brzmialo dziwnie,ale od dwoch dni udaje mi sie glaskac?drapac ?Szamana po glowie marchewkami.Dla niewtajemniczonych-On sie nie daje dotykac,tylko pod narkoza.Daje dziewczynom marchewki,Szamcio nie lubi,ale stoi przy drzwiach i czeka az cos dostaje.No i przez to zamieszanie ,ktore one robia ,nawet sie nie orientuje w pierwszej chwili,ze jest dotykany.Potem jeszcze chwile stoi ,az w koncu sie wycofuje,jak zwykle,kiedy za dlugo tam tkwie. A moze to jednak efekt tego,ze widzi jakje dotykam i ze nic imsie nie dzieje? Quote
Recommended Posts