Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marycha35 napisał(a):
Czytałam, że drogo!!! Mam na 80% transport do Wa-wy:) Czekam na potwierdzenie:) Chyba, że jakaś dobra dusza z Wa-wy zrobi bazarrro????? Byłoby szybciej:)

paczka do 5 kg pocztą polską z usługą 48h, wyjdzie 14 zl.

Posted (edited)

Nic nie wyjdzie (paczka najpewniej ma więcej niż 5kg), bo fanty w piątek od 11-stej będą w Wa-wie na ulicy Wołoskiej w Szpitalu MSW do odebrania w portierni :) Na torbie napis DOGOMANIA. Namierzam teraz Figu. Gdyby ona nie mogła odebrać, błagam Dziewczynki z Wa-wy o pomoc!!!!!!

Edited by Marycha35
Posted

Dobra, wszystko gra, FIGU DZIĘKÓWECZKA OGROMNA ZA POMOC:):):) Figu zgodziła się przejąć fanty, w przyszłą sobotę, nie tę najbliższą będzie w Katowicach. DODA, JAK FIGU PRZEJMIE FANTY, PODAM CI NA PW NR JEJ TELE, SKONTAKUJ SIĘ PROSZĘ I USTAL SZCZEGÓŁY KATOWICKIE:)
Asik oby kupa kup kasiorrry z tego bazaro była;)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Dobra, wszystko gra, FIGU DZIĘKÓWECZKA OGROMNA ZA POMOC:):):) Figu zgodziła się przejąć fanty, w przyszłą sobotę, nie tę najbliższą będzie w Katowicach. DODA, JAK FIGU PRZEJMIE FANTY, PODAM CI NA PW NR JEJ TELE, SKONTAKUJ SIĘ PROSZĘ I USTAL SZCZEGÓŁY KATOWICKIE:)
Asik oby kupa kup kasiorrry z tego bazaro była;)

To ja mam kupowac??:crazyeye:

Posted

Radek napisał(a):
No pewnie, słonko jest dobre na stare kości:)

No wlasnie,zrobilo sie zimniej od kilku dni i Szaman gorzej to znosi.Noce sa zimne,wyrazniej kuleje ,no i przednia lapa tez.Musimy cos mu podac przeciwbolowego,dopoki znow nie bedzie lepiej.

Posted

Ludkowie ja w ryło Los strzelić muszę!!! Dziewczyny chore, akcja fantowa na ponie przełożona!!!
DODA, KOCIE, PODAM TELE DO FIGU, NIE WIEMY CZY NIEDZELA MOŻE BYĆ. Jak tylko fany do Niej trafią, dam Ci znać:)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Ludkowie ja w ryło Los strzelić muszę!!! Dziewczyny chore, akcja fantowa na ponie przełożona!!!
DODA, KOCIE, PODAM TELE DO FIGU, NIE WIEMY CZY NIEDZELA MOŻE BYĆ. Jak tylko fany do Niej trafią, dam Ci znać:)

ok :) dzieki :)

Posted

yumanji napisał(a):
Dajcie chwile,mam lawine rzeczy,napisze,ogarne wstawianie fotek itd itp:lol:teraz jade kombinowac slome.

koniecznie poszperaj, zrobie bazarek :)

Posted

Moze to bedzie brzmialo dziwnie,ale od dwoch dni udaje mi sie glaskac?drapac ?Szamana po glowie marchewkami.Dla niewtajemniczonych-On sie nie daje dotykac,tylko pod narkoza.Daje dziewczynom marchewki,Szamcio nie lubi,ale stoi przy drzwiach i czeka az cos dostaje.No i przez to zamieszanie ,ktore one robia ,nawet sie nie orientuje w pierwszej chwili,ze jest dotykany.Potem jeszcze chwile stoi ,az w koncu sie wycofuje,jak zwykle,kiedy za dlugo tam tkwie.
A moze to jednak efekt tego,ze widzi jakje dotykam i ze nic imsie nie dzieje?